@di canio
Kimin ne yazacağına elbette ben karar veremem hadddime değil ancak yapılan işi fazlasıyla eleştirmek niye ben bunu anlamıyorum.
@di canio
Kimin ne yazacağına elbette ben karar veremem hadddime değil ancak yapılan işi fazlasıyla eleştirmek niye ben bunu anlamıyorum.
Fazlasıyla eleştirmek derken? Eleştiriye neden tahammülü olmaz bazı insanların, anlamıyorum. Eleştiri demek karalama demek değildir. Karalama olursa, tepki göstermekte haklısınız. Görülen yanlış dile getirilmiş. Fazla ise fazla eleştiri alması normal değil mi? Sadece 1 tanesinden bahsedilmiş. Ben de denedim. Birçok yanlış ve tutarsız çeviri gördüm. Bazı haberlerde isimler karışıyor, vs. Bunlar söylenmesin mi?
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Eleştirmedim ki,bidaha okursan hatta umarım düzeltirler felan yazdım ilerki versiyonlarda.Sadece yanlışlarını söyledim hatta kendi forumlarında da yazdım.
"finally lose " cümlesi "finalde kaybetti" diye çevrilirse tabiki ortaya vasat bir yama çıkmış olur.Sadece bu olsada iyi.Bir örnek daha vermem gerekirse maçın ilk yarısını 2-0 önde bitiriyoruz,maç sonucunda da 3-2 yeniyoruz.Basın toplantısında gelen soru şu:
"2-1 geriye düşünce korktunuz mu tarzında birşeydi",iyide hiç geriye düşmedik ki
Neyse bunun gibi belki yüzlerce var,umarım düzelir işte,insanlarda dilimizde rahat rahat oynarlar.