1 ile 30 arası toplam 408 sonuç

Konu: Türkçe FM Genel Tartışma [Lütfen Başka Konu Açmayınız]

Hybrid View

Nesil
    2010
    Yer
    Viyana

@di canio

Kimin ne yazacağına elbette ben karar veremem hadddime değil ancak yapılan işi fazlasıyla eleştirmek niye ben bunu anlamıyorum.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by carlito94 View Post
    @di canio

Kimin ne yazacağına elbette ben karar veremem hadddime değil ancak yapılan işi fazlasıyla eleştirmek niye ben bunu anlamıyorum.
    Fazlasıyla eleştirmek derken? Eleştiriye neden tahammülü olmaz bazı insanların, anlamıyorum. Eleştiri demek karalama demek değildir. Karalama olursa, tepki göstermekte haklısınız. Görülen yanlış dile getirilmiş. Fazla ise fazla eleştiri alması normal değil mi? Sadece 1 tanesinden bahsedilmiş. Ben de denedim. Birçok yanlış ve tutarsız çeviri gördüm. Bazı haberlerde isimler karışıyor, vs. Bunlar söylenmesin mi?
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by carlito94 View Post
    @di canio

Eleştirmedim ki,bidaha okursan hatta umarım düzeltirler felan yazdım ilerki versiyonlarda.Sadece yanlışlarını söyledim hatta kendi forumlarında da yazdım.

"finally lose " cümlesi "finalde kaybetti" diye çevrilirse tabiki ortaya vasat bir yama çıkmış olur.Sadece bu olsada iyi.Bir örnek daha vermem gerekirse maçın ilk yarısını 2-0 önde bitiriyoruz,maç sonucunda da 3-2 yeniyoruz.Basın toplantısında gelen soru şu:

"2-1 geriye düşünce korktunuz mu tarzında birşeydi",iyide hiç geriye düşmedik ki

Neyse bunun gibi belki yüzlerce var,umarım düzelir işte,insanlarda dilimizde rahat rahat oynarlar.

Mesaj Yetkileri