Herşeyden önce ben gole sevinen bir hoca istiyorum.
2009'da Aragones gollere sevinmiyor diye neler denildi bu adama. Aykut Kocaman sevinmeyince destekliyorlar

Yazık Aragones'in suçu neydi o zaman. Güiza yerine gol atan bir forveti olsa o da şampiyon yapardı takımı. Zira ŞL'de Çeyrek Final oynayan takım verdiler eline.
Evet benim haddim değil. Benim için Fenerbahçe'nin başarısı önemlidir. Aykut Kocaman mış, Aragones miş hiç farketmez. Daum neden gönderildi 2010'da? Futbolu zevk vermiyor diye. Çünkü o 1-0 öne geçince takımı defansa çekiyordu. E haliyle yanında çırak olarak çalışan Aykut Kocaman Daum'dan gördüğü şeyi benimsedi. Takım 1 sene boyunca defans oynatıldı. Kendi taktiği olmayan, 5'e 2 idman dışında bir şey bilmeyen bir hoca devraldı takımı. Sonrasında şampiyonluk geldi. Ama gelen şampiyonluğun yanında avrupada kocaman bir SIFIR vardı. Türkiye Kupası Yeni Malatya yenilgisini hala kimse unutmuyor. Bunları yaşadık biz.
Aykut Kocaman yenildiği zaman çıkıp deseki biz kötü oynadık rakip haketti önümüzdeki maçlarda düzelteceğiz bu durumu diye kimse bir şey demez. Yenilince 3 temmuz. Varsa yoksa 3 temmuz.
Bir de şu yabancı hoca olsa kaçıp gider mevzusuna çok şaşırıyorum. Daum değil mi 2. ligten Bundesliga'ya çıkardığı takımı bırakıp koşa koşa gelen. Giderken bile hala gelebilirim diyen. Kaldıki biz Fenerbahçe'yiz. Parasını verir hocayı getiririz. Yabancı hoca olsa 3 temmuz falan takmaz oyununu oynardı. Umrumda olmazdı bu durum.
Bu sene şampiyonluk gitti. Bu oyunla derbi falan kazanamayız. Özellikle deplasmanda. Ama Aykut Kocaman'ın mazareti hazır; 3 TEMMUZ