1 ile 30 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by di canio View Post
    Neyi ironi? Emre ile ilgili hiç de hoş olmayan söylentiler var. Emre'nin kalitesi tartışılmaz. Ama kaliteli diye de, söylentiler gerçekse sineye çekilmez. Ben Emre'nin maçlarda yaptıklarını sindiremeyen birisiyim zaten, yakıştıramıyordum. Bu söylentiler pekiştirdi. Ben Emre'yi bu forma altında görmek istemiyorum artık şahsen.
    Quote Originally Posted by SaLviO View Post
    Saha içindeki hareketleriyle bende görmek istemiyorum artık o saha içinde kimse o renklerden büyük değildir emre gider ali gelir veli gelir
    Mesele Emre'nin olması olmaması değil, Emre'de Aykut'ta gelir gider, ne efsaneler,oyuncular,yöneticiler geldi gitti. Benim en çok ağrıma giden sonunda medya içeriden istediğini aldı ve Emre'yi takımdan uzaklaştırdı. Ben bu amacı görmememize bu amaca hizmet edip sonunda Emre'yi kurban etmemize kızıyorum. Aziz Yıldırım kulübün başında olsaydı bu yamyamlara yem etmezdi ama işte başta kimse olmayınca milletin oyuncağı oluyorsun. İşin kötü tarafı bizim taraftarımızı da kandırma yolunda başarılı oldular.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Mesele Emre'nin olması olmaması değil, Emre'de Aykut'ta gelir gider, ne efsaneler,oyuncular,yöneticiler geldi gitti. Benim en çok ağrıma giden sonunda medya içeriden istediğini aldı ve Emre'yi takımdan uzaklaştırdı. Ben bu amacı görmememize bu amaca hizmet edip sonunda Emre'yi kurban etmemize kızıyorum. Aziz Yıldırım kulübün başında olsaydı bu yamyamlara yem etmezdi ama işte başta kimse olmayınca milletin oyuncağı oluyorsun. İşin kötü tarafı bizim taraftarımızı da kandırma yolunda başarılı oldular.
    Ben de kandırılanlardan birisi miyim? Ben basında yazılanlarıdan bahsetmiyorum. Basını takip etmiyorum zaten. Emre'nin kurban olduğunu nereden biliyorsunuz? Olayların aslını bilmiyoruz. Bu durumda Emre kurban, Aykut Kocaman suçlu demenin Aziz Yıldırım ve Fenerbahçe şikeci demekten bir farkı yok bence. Emre neden kurban?
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by SaLviO View Post
    kimsenin kimseyi kandırdığı yok emrenin saha içinde neler yaptığını herkes biliyor
    Quote Originally Posted by di canio View Post
    Ben de kandırılanlardan birisi miyim? Ben basında yazılanlarıdan bahsetmiyorum. Basını takip etmiyorum zaten. Emre'nin kurban olduğunu nereden biliyorsunuz? Olayların aslını bilmiyoruz. Bu durumda Emre kurban, Aykut Kocaman suçlu demenin Aziz Yıldırım ve Fenerbahçe şikeci demekten bir farkı yok bence. Emre neden kurban?
    Emre'nin takıma futbol olarak verdiği katkının yarısını vermeyenler + Emre'den kat be kat hırçın adamlar şuan el üstünde tutuluyor, bilmiyorum farkında mısınız ? Emre sezon başındandır ve özellikle şu günlerde yaşanan olayların taraflarından biri olsaydı kıyamet kopuyordu. Bu neden kaynaklanıyor ? Tamamen bizlerden.

Olay için ortaya atılan iddiaların hepsini okudum, Ehh araba devrilince yol gösteren çok olur, O iddialardan bir tanesi bile doğru olsa, 5 dakika sonra Emre'nin sözleşmesi fesh edilirdi. Gerçi dün Kocaman bu durum hakkında açıklama yapıp, ortaya atılan bu iddialardan şikayetçi ve rahatsız olduğunu söylemişti.

Benim Aykut Kocaman'a kızdığım nokta oyuncuları çok çabuk harcaması ve tavırlarında tutarsız olması, Bu da kendisi için zaaf, Siz böyle açık verirseniz bunu kullanmak isteyenler çok rahat kamuoyu oluşturup sizi istedikleri yere çekebilir.

Bana Semih'in neden bu takımın 18'ine bile girememesini kim açıklayabilir ? Sakın iyi, kötü, form olayına girmeyin, Bienvenu yazılara duvar olur : )

Semih bitirildi, Emre bitirildi peki ya sırada kim olacak ? İşte benim kızdıgım nokta burası.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Mesaj Yetkileri