Quote Originally Posted by SaLviO View Post
kimsenin kimseyi kandırdığı yok emrenin saha içinde neler yaptığını herkes biliyor
Quote Originally Posted by di canio View Post
Ben de kandırılanlardan birisi miyim? Ben basında yazılanlarıdan bahsetmiyorum. Basını takip etmiyorum zaten. Emre'nin kurban olduğunu nereden biliyorsunuz? Olayların aslını bilmiyoruz. Bu durumda Emre kurban, Aykut Kocaman suçlu demenin Aziz Yıldırım ve Fenerbahçe şikeci demekten bir farkı yok bence. Emre neden kurban?
Emre'nin takıma futbol olarak verdiği katkının yarısını vermeyenler + Emre'den kat be kat hırçın adamlar şuan el üstünde tutuluyor, bilmiyorum farkında mısınız ? Emre sezon başındandır ve özellikle şu günlerde yaşanan olayların taraflarından biri olsaydı kıyamet kopuyordu. Bu neden kaynaklanıyor ? Tamamen bizlerden.

Olay için ortaya atılan iddiaların hepsini okudum, Ehh araba devrilince yol gösteren çok olur, O iddialardan bir tanesi bile doğru olsa, 5 dakika sonra Emre'nin sözleşmesi fesh edilirdi. Gerçi dün Kocaman bu durum hakkında açıklama yapıp, ortaya atılan bu iddialardan şikayetçi ve rahatsız olduğunu söylemişti.

Benim Aykut Kocaman'a kızdığım nokta oyuncuları çok çabuk harcaması ve tavırlarında tutarsız olması, Bu da kendisi için zaaf, Siz böyle açık verirseniz bunu kullanmak isteyenler çok rahat kamuoyu oluşturup sizi istedikleri yere çekebilir.

Bana Semih'in neden bu takımın 18'ine bile girememesini kim açıklayabilir ? Sakın iyi, kötü, form olayına girmeyin, Bienvenu yazılara duvar olur : )

Semih bitirildi, Emre bitirildi peki ya sırada kim olacak ? İşte benim kızdıgım nokta burası.