Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
51. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

21 41.18%
  • Berabere biter

12 23.53%
  • Galatasaray kazanır

18 35.29%
1 ile 30 arası toplam 943 sonuç

Konu: [SF Şampiyonluk 6. Hafta] Fenerbahçe - Galatasaray

Hybrid View

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Yok yani bi açıklık gelsin şu konuya maç Saraçoğlunda olur Galatasaray favori maç Arenada olur Galatasaray favori biz çıkalım o zaman ne gereği var ki...

Play off'daki şu oyunu ile halen favori mi bu Galatasaray ben bunu anlamıyorum.Avantajlı dersin anlarım haklısın derim ama bune her maç favorisiniz maşallah

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    sakin ol o söze kim atlayacak diyodum ama senin atlamanı beklemiyordum sakin ol ganka
    Bizde takım tutuyoruz Ahmet'im Avantajlı olmak başkadır.Son haftalarda verdiği maçlar oratada iken 1 hafta öncesine kadar harika bir oyunla 3-1 Trabzonu geçmiş takıma karşı favoriyiz demek başkadır.

Ve halen oyun diyolar..

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ThreepWooD View Post
    Yok yani bi açıklık gelsin şu konuya maç Saraçoğlunda olur Galatasaray favori maç Arenada olur Galatasaray favori biz çıkalım o zaman ne gereği var ki...

Play off'daki şu oyunu ile halen favori mi bu Galatasaray ben bunu anlamıyorum.Avantajlı dersin anlarım haklısın derim ama bune her maç favorisiniz maşallah
    Evet bu sene her maç favoriyiz. Her maçta sizden iyiydik yine öyle olacak , iyi olan da favori olur bu kadar basit.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Evet bu sene her maç favoriyiz. Her maçta sizden iyiydik yine öyle olacak , iyi olan da favori olur bu kadar basit.
    işte sırf gslilerin bu kibri yüzünden şampiyonluğu istiyorum nedir bu sizdeki kibir anlamadım ki arkadaş madem iyiydin nerde o 5 puanlık fark göremiyorum

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by ThreepWooD View Post

Playoffta Fenerbahçe çok iyi futbol oynuyor da benim mi haberim yok acaba ? Trabzonspor maçları hariç doğru düzgün top oynamadı Fenerbahçe ama kendisine yarayacak skorlar aldı.Galatasaray da Fenerbahçenin aksine çoğu maçta daha iyi top oynayarak çok gereksiz puanlar kaybetti.Maçın favorisi o bu demek yanlış.Son zamanlarda görmediğimiz bir maç olacak bu.Her şey olabilir.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Son cümlelerimi yazıyorum dahada cevap yazmam zaten kavga ortamı oluyor.

Galatasaray 1 hafta iyi oynasa bunu devam ettirecek derler, konu Fenerbahçe olunca ''geçen hafta'' olarak kalıyor bu madem öyle geçen haftaki oyunumuz ile biz favoriyiz.

Ev sahibiyiz, konsantrasyon olarak da iyi durumdayız, bir önceki hafta eksiklere rağmen Trabzon maçında harika oynadık.Ama yok Galatasaray hep bir sonraki hafta iyi oynamaya devam eder biz edemeyiz.Ben geçen haftaya bakarak Favori değilsiniz dedim.Bu maçta herşey olabilir ama favori olarak adlandırmak çok saçma geliyor bana çok kibirlisiniz ve durmadan kendinizle çelişiyorsunuz.Dediğim gibi son cümlemdi iyi geceler...

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Yahu o kadar alıngansınız ki ne diyeyim bilemiyorum. Adam kendine göre favoriyiz demiş. Ne var bunda. Size göre de Fenerbahçe favoridir.
    Sende maşallahın var 2 kere oku derim yazılanları orda genelleme mi var yoksa kendi düşüncesi mi anlarsın zaten

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Mesaj Yetkileri