Çok zor maç olacak iki takım içinde. En ufak bir hatanın telafisi olmayabilir. Bu bakımdan daha tecrübeli bir takım olan Fenerbahçe önde, sahasında da oynuyor ek kuvvet olacaktır bu takıma. Galatasaray'ın kozu ise beraberliğin bile yetecek olması.
Bu seneki iki takım arası maçlarda genelde Fenerbahçe kapanan taraftı. Biz bazı maçlarda kilidi açtık bazılarında açamadık. Ancak bu maç farklı; mecbur kazanmak zorundalar. Haliyle bizde defans mı yapsak diyorum ama ondan da emin olamıyorum Beşiktaş maçındaki top çevirmeye çalışırken ardarda yediğimiz 2 gol yüzünden. Yine de kontrollü oynayarak defansta açık vermeden oynamalıyız. Olurda Fenerbahçe defansı hata yaparsa bu hatalardan gol çıkarmaya çalışmalıyız. Ek olarak yeni bir silahımızda var; Selçuk. Duran toplarda da ekstra heyecanlanıyoruz sayesinde sağolsun. Ne olursa olsun ilk golü yememeliyiz. Mümkünse 0-0 bitsin ya da ilk golü biz atalımAttıktan sonra da iyi kapanmak şart, Fenerbahçe'de kapalı defansı açacak adam çok
Olurda ilk golü yersek kolay kolay çevirebileceğimizi sanmıyorum...
Böyle maça bu kadar yazıGalatasaray kazansın iyi olan biz olalım
![]()

Attıktan sonra da iyi kapanmak şart, Fenerbahçe'de kapalı defansı açacak adam çok
Galatasaray kazansın iyi olan biz olalım