Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
51. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

21 41.18%
  • Berabere biter

12 23.53%
  • Galatasaray kazanır

18 35.29%
1 ile 30 arası toplam 943 sonuç

Konu: [SF Şampiyonluk 6. Hafta] Fenerbahçe - Galatasaray

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post
    Valla suan Fenerbahce veya Galatasaray taraftari olmadigima sukur ediyorum, bu stress cekilmez
    Şanslısın Adaş "Binde bir gelinen yere gül, her gün gelinen yere kül döşerler" çok acımasız bir maç olacak.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Şanslısın Adaş "Binde bir gelinen yere gül, her gün gelinen yere kül döşerler" çok acımasız bir maç olacak.
    Babam bu hafta sonu istedigin bir gun izin al dedi, kendi takimimi izlemeye degilde sizlerin takimlarini izlemek icin yarina izin aldim

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Fenerbahçe Süper Final'de kazanmak zorunda olduğu her maçı kazandı. Süper Final'in 2. haftasında Galatasaray maçını kazanmak zorundaydık, kazandık. En son Trabzon'daki maçı kazanmak zorundaydık, kazandık. Beşiktaş maçında geriye düştük, ordan maçı çevirdik. Bu dönemde sadece İnönü'de kaybettik. Onda da Galatasaray'ın puan kaybetmesinin rehaveti olduğunu düşünüyorum.

Fenerbahçe bu sezon her şartta taraftarını mutlu etmiştir. Bunca zorluğa rağmen her 2 kupada da son adıma kadar geldik. İnşallah her ikisini de alırız. Ama alamazsak bile biz bu takımı sonuna kadar alkışlarız.

Skor tahminim; 3-1 kazanırız.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Mesaj Yetkileri