Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
51. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

21 41.18%
  • Berabere biter

12 23.53%
  • Galatasaray kazanır

18 35.29%
1 ile 30 arası toplam 943 sonuç

Konu: [SF Şampiyonluk 6. Hafta] Fenerbahçe - Galatasaray

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

İç saha - dış saha değişkenini eklersek, malum, hileli bir formül oluyor. Yine de baktım: % 7,5 (Fenerbahçe % 66,5 ve beraberlik % 26).

Ek bilgileri de saklamayalım.
    Cüneyt Çakır'ın hakemliğe başladığı tarih 1994; bu tarih itibariyle Fenerbahçe Galatasaray derbilerinde sonuç yüzdeleri: Fenerbahçe % 44, Galatasaray % 32 ve beraberlik % 24.

Bunlar, tabii, resmi, özel tüm maçları kapsıyor. Lig maçlarına indirgesek Galatasaray'ın oranı % 25 dolaylarına düşer zannedersem; malum, o noktada da Galatasaray'ın Kadıköy arızasının muadili, Fenerbahçe'nin kupa talihsizliği çıkıyor devreden.
    "Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by meddah View Post
    İç saha - dış saha değişkenini eklersek, malum, hileli bir formül oluyor. Yine de baktım: % 7,5 (Fenerbahçe % 66,5 ve beraberlik % 26).

Ek bilgileri de saklamayalım.
    Cüneyt Çakır'ın hakemliğe başladığı tarih 1994; bu tarih itibariyle Fenerbahçe Galatasaray derbilerinde sonuç yüzdeleri: Fenerbahçe % 44, Galatasaray % 32 ve beraberlik % 24.

Bunlar, tabii, resmi, özel tüm maçları kapsıyor. Lig maçlarına indirgesek Galatasaray'ın oranı % 25 dolaylarına düşer zannedersem; malum, o noktada da Galatasaray'ın Kadıköy arızasının muadili, Fenerbahçe'nin kupa talihsizliği çıkıyor devreden.
    ya zaten bu maçta beraberlik galatasaray'a yettiği için beraberlik oranını da galatasaray'a vermemiz gerekiyor. 4 maçın hiç biri berabere bitmediği için benim tezim yine tutmuyor lakin 94'ten beri süperlig hakemi mi cüneyt çakır? eski hakemmiş bayağı 2000'lerden sonra üst lige çıkmıştır bana kalırsa yada 90ların en sonunda.

şimdi baktım 2001-2002'de ilk süper lig maçını yönetmiş.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Mesaj Yetkileri