Ben orada değildim, marş çalınmış mı duymadım, bilmiyorum, sulama açılmış görmedim bilmiyorum. Ama Aysal'ın ortalıkta yoktular lafına karşılık, isim verilerek Galatasaray yöneticileriyle federasyonla irtibat halindeyiz denmiş. O irtibat halinde oldukları çıkar, açıklama yaparlar, öğreniriz tavırlarının ne olduğu.
Şunu anlamıyorsunuz, düdük çaldığında Galatasaray şampiyon olmuş muydu? Evet olmuştu. 55 bin taraftar ayakta takımını alkışlıyordu, bu taraftar sizinle gurur duyuyor diyordu, Fenerbahçe buraya diye bağırıyordu.
Yani direk Galatasaray'ın şampiyonluğuyla alakalı olsa, maç bittiği anda sorun çıkardı ki benim izlediğim kadarıyla da polisle sıkıntı vardı.
Sonrasında neler yaşandı, olayların tanığı olmadığım için bilemem ama sizler yanlış diyebildiğiniz bazı şeylere, rakibi tahrik etme durumu diyerek, kendi tarafınızdakilere de yanlış demelisiniz ki, art niyet aramayayım.
Yoksa çıkarılan olayların tasvip edilmediğini ve sorumlularının yakalanması için her türlü yardımın yapılacağı da söylenmiş.

Alıntılı Yanıtla