bende takip ettigim bi adamin yazilarini paylasim galiba oda mahmedeydi sicagi sicagina aktardi konusmalari. umit karani vs olaylarini biliyoruz geri kalanlari aktarayim

Bulent Uygun: sike yapti iddia edilen başta aziz yildirim ve diğer insanlar aslinda tesvigi engellemeye calisiyolardi.

Menajer Fatih Akkaya: Ali Kiratlidan Alper için 300.000 dolar elden aldim.Başka da para almadim.

Ali Kiratli: Alper Potuk için maclar lig devam ederken para verdim evet ama ilk gorusme ligler bitince oldu.

Eksioglu: ben yanlis hicbirsey goremiyorum.Paralarin elden verilmesi gayet dogal bir durum.

Hakim vederson olayindan bir soru isareti daha kesin olarak yakaladi ve üstüne gidiyor.

Hakim: ya transfer gerceklesmeden neden menajere para verilir? Ali kiratli: o an öyle oldu on ödeme gibi.olmayinca parayi iade ettiler.

I.Akin: kolay beddua etmem ama Mehmet berk beni korkutarak tehdit etti yaptigimi kabul edersem cikabilecegimi söyledi.bende kabul ettim.

Ibrahim akin: bir önceki ifadem gecerlidir.hicbirsekilde sike ve tesvike karismadim.

Ibrahim akinin suana dek dikkat çeken tek aciklamasi erzurumlu hocayla konusmam cahilceydi demesiydi.sira gumusdagda.

Gumusdag: besiktasli yöneticiler benimle ibrahim akin için gorusmek istediler 2011 ocak ayiydi.ancak sonra vazgectiler.

Gumusdag: kupa finali oldu yenildik.ondan sonra serdar adali benimle gorusmek istedi ve gorustuk sartlari konusurken 3 temmuz oldu iste.

Akin: macta sike yaptigimi gösteren tek hareket yok.60.dakikada kötü oldum cikmak istedim ama 80de ciktim cikarken 2 1 ondeydik.

Peker: Giresun baskanligini sampiyonluk macina gelmeden birakmistim o son maç geldiginde ben mekkedeydim.pasaport kayitlarimi inceleyin.

Mahmut gunes: sekip mosturoglu abim gibidir ama bana tapelerde agir kufurler etmesi kötü oldu yüzüme soyleseydi keske.

Sike suan 2.planda menajerlik sinavindaki sorularin calinmasiyla ilgili sorular ve saniklar sorgulaniyor.mosturogluna da dokunuyor.

Karabuk baskani lig sonu telegole baglandiginda emenike transferinin lig bitiminde gerceklestigini belirtmisti ama yalanmis.

Menajer erdem konyar: ben emenike için birkaç avrupa kulubuyle temasa geçtim.

Menajer erdem konyar: ancak araya sami dinc girdi ve aklimi celdi ve ligler devam ederken emenikeyi fenere sattik mart ayinda.

Hakim: sami dinc sizin aklinizi nasil celebiliyor? Menajer erdem: cunku sami dinc benim kuzenim.

Menajer erdem: sami hemen turkiyey donmem için yalvardi cunku karabuk ankara macinda bulunmami istedi.

Menajer erdem: sebebi ise 4 avrupa takiminin temsilcilerinin emenike için o macta olduğu ve mactan sonra gorusecekleri icindi.

Hakim: emenikenin fb macinda oynamamasinin fb ile anlasmasiyla ilgisi yok diyemezsin dimi? menajer erdem: evet diyemem. ( erdem durmaz emenikenin menajeri bu arada )

Menajer erdem durmaz emenikenin ister istemez psikolojik olarak anlastigi takima gol atmak istememesi yüzünden oynamadigini söyledi.

Ibrahim akin yine sorgu sandalyesinde.adalinin avukatlari sikistiriyor.

Ibrahim akin: bana sen kendini sikma sana at verecez dediler bende atlara çok duskunum ama ati sike için değil hediye olarak vericez dediler

Hakim: zaten acik acik sike için at veriyoruz ibrahim demezler.

Yusuf turanli: kendini sikma kupa macini dusun dedim.besiktas maci icinse taraftara ters gelecek hareketler yapma anlaminda dedim.

Turanli: kendini sikma derken taraftara ters gelecek hareketler yapma demek istedim.kendini sikma o anlama da geliyor bence.

Samet güzel: dün çok trajik bir hata oldu bence.vedersonun söyledikleri yanlis tercüme edildi.tercumani taniyorum ama yanlis yapti.

Samet güzel: öyle bi tercüme ettiki sanki ben vedersonla gizli bir gorusme ayarlamisim durumu ortaya cikti.

Samet güzel: bu salonda portekizceyi en iyi konusan kişi benim.

Sivasspor yöneticisi faruk tasdelen: sürekli elimdeki çanta soruluyor içinde sadece bilet vardi.ben biletleri öyle cantalarda tasirim.

Hakim: yarin sizden devam edicez faruk bey.tum saniklar yarin yarim gün sorgu yapicaz.bu yüzden çapraz sorgu yapilanlar gelmesin.

Hakim: ancak digerleri gelsin bütün saniklar ise karar günü cuma tekrar tam olarak gelsin.