1 ile 30 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Sonuçta bir iddia ama bunu ortaya atanların davayı takip etmediği gün gibi açık çünkü ilk gün Aziz Yıldırım öyle bir savunma ve çapraz sorgu taktiği yaptı ki herkesin eli ayağına dolandı o gün bütün avukatların ortak görüşü Aziz Yıldırım'ın avukatlardan bile kendini iyi savunduğuydu. Fakat o gün konuşulan bir durum daha vardı o da onun zor ayakta durduğuydu. Nitekim devamını biliyorsunuz. Aziz Yıldırım'ın davada olmaması onun aleyhinedir çünkü hiç kimse onu kendisi kadar savunamaz. Sonuç olarak bu durum kötü oldu.

İddia atanlar pek film izliyor bende onlardan yola çıkarak diyorum ki "Bence Aziz Yıldırım'ın yemeklerine kasıtlı olarak bir şey atıldı ve rahatsızlanmasına yol açtı çünkü davada etkin taraf olacaktı ve oraya gelen herkesi zor durumda bırakacaktı 1. gün Trabzonluları nasıl zor durumda bıraktığı gibi böyle durumları gerek filmlerde gerek dizilerde görmüşsünüzdür"

İddia iddiadır : )
    Açıkçası zamanında -daha ortada dava yokken- Aziz Yıldırım'ın mafya tarzı var dediğimde aynı bu şekilde bir yanıt almıştım. Sonrasında muhalefet olanları darp edin diyen de Aziz Yıldırım'dı.

O gün bırak davayı takip etme işini 15 - 20 yıllık Fenerbahçeliler, gözü gibi takip ettikleri başkanları hakkında yanıldı. Her şey ihtimal dahilinde vardır ve takip ediyor olmak demek her şeyi doğru görüyor olmak değildir.

Bu iddia masumiyet karinesine göre hatalı adi karineye göre nokta atışıdır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Açıkçası zamanında -daha ortada dava yokken- Aziz Yıldırım'ın mafya tarzı var dediğimde aynı bu şekilde bir yanıt almıştım. Sonrasında muhalefet olanları darp edin diyen de Aziz Yıldırım'dı.

O gün bırak davayı takip etme işini 15 - 20 yıllık Fenerbahçeliler, gözü gibi takip ettikleri başkanları hakkında yanıldı. Her şey ihtimal dahilinde vardır ve takip ediyor olmak demek her şeyi doğru görüyor olmak değildir.

Bu iddia masumiyet karinesine göre hatalı adi karineye göre nokta atışıdır.
    Kim ne hakkında yanıldı ? Yine mi gerçek yaratıyorsun ?

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Kim ne hakkında yanıldı ? Yine mi gerçek yaratıyorsun ?
    Aziz Yıldırım'ın durumu için kendimce bir yorum yapmıştım. Aziz Yıldırım'ın mafya tarzı hareketleri var demiştim. Bu yorumum üzerine gayet medeni şekilde tartışma yaşadığım Fenerbahçeli arkadaşlarımız oldu. Dikkat edersen fikir birliği yaptık demedim, fikir tartışıyorsan eğer senin söylediğinin tersini söyleyenler var demektir. Yani ben Aziz Yıldırım'ın mafya tarzı var dediğimde bunun tersini savunan kişiler oldu. Başkanlık süresi boyunca -yanılmıyorsam 98 yılından bu yana- Aziz Yıldırım'ın bu hareketlerini görememiş olabilirler. Belki de ben yanlış görüyordum.

Aradan çok geçmedi ve soruşturma başladı. Demokratik ortamda rakipleriyle karşılaşmak yerine muhalefeti şiddetle durdurmayı amaçlıyor. Kendisini haklı ya da haksız eleştirenleri işinden ediyor. Eğer bunlara rağmen sorunları şiddetle ve yok etmeyle çözen bir adam olduğunu kabul etmeyen varsa hadi seni kırmayayım o da benim ayıbım olsun. Kabul edenlerde Fenerbahçeliyse ve benimle o dönem tartışmaya girdiyse yanıldığını görmüştür.

baldemir kardeşim, bana davayı takip etmeyenler rahatsızlığından haberdar olmayabilir dedi. Bende bazen bir şeyleri görmek için uzun uzadıya takip etmek yetmez dedim ve yukarda anlattığım olayı belirttim. Çünkü görmek için bakman gerekir.

Gerçekleri Allah yaratıyor, bizlerde yorumluyoruz.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Aziz Yıldırım'ın durumu için kendimce bir yorum yapmıştım. Aziz Yıldırım'ın mafya tarzı hareketleri var demiştim. Bu yorumum üzerine gayet medeni şekilde tartışma yaşadığım Fenerbahçeli arkadaşlarımız oldu. Dikkat edersen fikir birliği yaptık demedim, fikir tartışıyorsan eğer senin söylediğinin tersini söyleyenler var demektir. Yani ben Aziz Yıldırım'ın mafya tarzı var dediğimde bunun tersini savunan kişiler oldu. Başkanlık süresi boyunca -yanılmıyorsam 98 yılından bu yana- Aziz Yıldırım'ın bu hareketlerini görememiş olabilirler. Belki de ben yanlış görüyordum.

Aradan çok geçmedi ve soruşturma başladı. Demokratik ortamda rakipleriyle karşılaşmak yerine muhalefeti şiddetle durdurmayı amaçlıyor. Kendisini haklı ya da haksız eleştirenleri işinden ediyor. Eğer bunlara rağmen sorunları şiddetle ve yok etmeyle çözen bir adam olduğunu kabul etmeyen varsa hadi seni kırmayayım o da benim ayıbım olsun. Kabul edenlerde Fenerbahçeliyse ve benimle o dönem tartışmaya girdiyse yanıldığını görmüştür.
    Güncel bir örnekle destekleyeyim: http://www.dha.com.tr/menajer-metin-...di_317435.html

Şike davasında hakkında yakalama kararı çıkarıldıktan sonra mahkemeye ifade veren sanık menajer Metin Korkmaz’ın ifadesinde Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım’ın kendisini tehdit ettiğine ilişkin bilgiler verdiği ortaya çıktı.

Mehmet Topuz’un transferinde 10 milyon Euro’ya çıkan transfer ücreti nedeniyle Aziz Yıldırım’ın kendisine kızdığını belirten Korkmaz, “ Aziz Yıldırım bana, menajerliği adam gibi yapacaksınız. Ben de bu ülkede olduğum sürece size menajerlik yaptırmayacağım. Daha sonra da kendisi federasyon üzerinde baskı kurarak eskiden şirket üzerinden yapabildiğimiz menajerliğimizi, federasyonun da şirket yoluyla menajerlik yapılamayacağı üzerine bir karar alması sebebiyle yapamamaya başladık. Hatta Fenerbahçe Kulübü’nden herhangi bir kimse Aziz Yıldırım’ın bana kızması sebebiyle benimle görüşmeye çekiniyordu. " dedi.

Mesaj Yetkileri