1 ile 30 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Savcının yaptığı gibi, Fenerbahçe lehine olan deliller görülmez, Fenerbahçe lehine olan olaylar görülmez, aleyhine olan olaylar üzerine durulur da durulur. Fenerbahçe lehine olan çelişkiler yine görülmez, şaşırmıyorum çünkü savcı en başından beri bu tavırla ilerliyor, kamuoyunun da bu tavırda olması normal.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Savcının yaptığı gibi, Fenerbahçe lehine olan deliller görülmez, Fenerbahçe lehine olan olaylar görülmez, aleyhine olan olaylar üzerine durulur da durulur. Fenerbahçe lehine olan çelişkiler yine görülmez, şaşırmıyorum çünkü savcı en başından beri bu tavırla ilerliyor, kamuoyunun da bu tavırda olması normal.
    İmam-Cemaat meselesi İmam yönlendirir Cemaat'e yürümek kalır : )
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Fenerbahçe'yle ilgili atıyorum 100 tane durum var diyelim. Bunlardan 90 tanesinde deliller Fenerbahçe lehine, 10 tanesinde ise aleyhine çıkarsa bu durumda Fenerbahçe suçsuz mu olur?
    Last edited by Walter Sakana : 31.Mayıs.2012 at 14:51

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Walter Sakana View Post
    Fenerbahçe'yle ilgili atıyorum 100 tane durum var diyelim. Bunlardan 90 tanesinde deliller Fenerbahçe lehine, 10 tanesinde ise aleyhine çıkarsa bu durumda Fenerbahçe suçsuz mu olur?
    Suçluluk ya da suçsuzlukta değilim olayın. Savcı bile lehte olabilecek konuşmaları almıyor, burada ben art niyet ararım.

Eğer amaç gerçekten Türk futbolunda şike ve teşvik olayını bitirmekse, bu sadece Fenerbahçe'yi kapsayan bir operasyonla bitmez amaç sadece Türk futbolunda şike ve teşvik olayını bitirmekse, Özel Yetkili Mahkeme değil, yasanın belirttiği mahkeme davaya bakar.

Niyetler hakkında yorum yaptım, en basiti, çok fazla hukuk bilmeye de gerek yok, savcı diyor ki, şu şu şu tarihlerde kulüpten çıkan paralar şike ve teşvik amacıyla kullanılmıştır, sonra Fenerbahçe bu paraların harcama makbuzlarını, faturalarını gösterdiğinde bu iddialar ve buna dayandırılıp devam edenler düşmüş olmaz mı?

En azından yarın ki ara kararda artık bazı beraat kararlarının çıkmasını bekliyorum. Bu şekilde yürümez çünkü dava, net durumu geçtim, üzerinde şüphe/şaibe olmayan pek çok isim var, en azından onlar ayıklansa da artık olaylar üzerinden gidilip sonuca ulaşılsa. Şu anda çok dağınık her şey.

Emniyet'in delillerle ispat ettiği 19 maç nedense 13'e düştü ve şu ayıklamayı mahkeme yaparsa 3 ya da 4 maç kalacak, üzerinde görüşülmeye devam edilecek, o zaman daha anlaşılır ilerler dava.

Yoksa tarla sürmeyi siz şifreli konuşma demeye devam edersiniz savcının 3 maçta geçen bu deyiş için sadece 1 maçta şüphe göstermiş olmasını gözardı ederek.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Maşallah hacıya hocaya gitmeyen kalmamış futbol camiasında. En cahil okumamış futbolcusundan en okumuş kültürlü başkanına kadar. Belgelendirmek buysa oh ne ala, şu şu parayı nereye verdin: hocaya. Ayrıca köşeye sıkışanların en çok kullandıkları ifadeler: bilmiyorum, hatırlamıyorum, haberim yok.

Tamer Yelkovan:
    Yelkovan Fenerbahçe’nin bazı maçlarından önce Başkan Aziz Yıldırım’ın Bolu’daki bir hocaya 5 bin lira vererek dua ettirdiğini belirtti.

Mecnun Otyakmaz:
    Mahkeme Başkanının, “Takip olayından endişe ediyorsunuz. Neden?" diye sorması üzerine Otyakmaz, “O günlerde seçim yaklaşıyordu. Çok sayıda telefon tapeleri internette yer alıyordu. Maç kritik hale geldikten sonra Fenerbahçeli biri ile temas kurmanın dışarıda spekülasyona yol açar kaygısı yaşıyordum. O da tapelerde belli zaten" diye cevap verdi. Mahkeme Başkanı Ekinci’nin, “Aziz bey size ‘bir şey olursa biletlerle ilgili görüşüyorduk dersin’ diyor" yönündeki sözlerini hatırlatması üzerine, Otyakmaz, “Oradaki konuşmalar biletlerle ilgiliydi" dedi.

Serkan Acar:
    Hikmet Karaman ile Manisa’da, Manisaspor- Trabzon maçı öncesi görüştüğünü belirten Acar, “Biz kendisine endişelerimizi bildirdik camiamıza olan baskılardan dolayı. Çevreden gelen duyumlar üzerine başkanımız (Aziz Yıldırım) bu konu ile ilgili konuşmamızı istedi. Gidip görüştük" ifadelerini kullandı.

Tuğrul Çağrı Özer:
    Özer, “Ben Ankara’ya yeğenimi askere ziyarete gittim. Orada Doğan Ercan bana para verdi ve bu parayı İstanbul’a götürmemi istedi. Bu paranın iki futbolcunun ön protokol parası olduğunu söyledi. Ben de İstanbul’da teslim ettim" dedi.

Doğan Ercan:
    Ercan, “Benim futbol dışında şike veya teşvik ile bir bağlantım yok" diye konuştu. Mahkeme Başkanının “İlhan Ekşioğlu sana, maçtan önce konuştun mu diyor. Maçtan sonra siz paradan bahsediyorsun. Parayı geri vermeden bahsediyorsunuz. Beceremedim diyorsun" sözleri üzerine Ercan, “Bu konuşmalar her tarafa çekilebilir" yanıtını verdi.

Faruk Yaşar:
    Sanık Faruk Yaşar, İlhan Ekşioğlu ile yaptığı ‘Serdar Kulbilge ile ilgili telefon konuşmasının’ sorulması üzerine, “Maçtan sonra İlhan bey ile maçla ilgili yorum yapıyorum. Ne söylediğimi çok hatırlamıyorum. Yedeklere de mi şey yapalım derken, yani yedeklere de mi dua edeceğiz anlamında söylüyorum. Gerçi bu konuşmayı da hatırlamıyorum. Gençlerbirliği kalecisine dua ediyorum Trabzon’dan gol yemesin diye. İlhan bey maçlardan sonra beni arar genelde. Ben de yorum yaparım ben onu. Bu görüşme de onlardan bir tanesi" dedi.

Davaya müdahil Trabzonspor avukatının, “İlhan bey size şirketin CEO geldi diyor. Buradan kastı nedir?" sorusu üzerine, “Buradaki kastı nedir bilmiyorum" diye yanıt verdi. Avukatın, “Bir telefon görüşmesinde İlhan Bey size maçtan sonra bu işçilere ne dedim biliyor musun? Atılmak üzere bir yüz verdim buna. Abi sen o tuvalette yaptığımız konuşmayı biliyorsun? diyor. Nedir bu tuvaletteki görüşme?" sorusuna ise ses tonunu yükselterek, “1.5 sene önce tuvalette yapılan konuşmayı mı soruyorsunuz?" diye yanıt verdi. Bunun üzerine müdahale eden mahkeme başkanı, “Soruya soru ile cevap verme. Bilmiyorsan bilmiyorum diye konuş. Daha önce de aynı şekilde davrandın" diye uyardı. Bunun üzerine sanık Yaşar, “Hatırlamıyorum" diye konuştu.

Mesaj Yetkileri