Quote Originally Posted by di canio View Post
Hala QTM'ye yem ettiğimiz deniyor. Emre yem etti kendini. Emre düşünecekti onu ve QTM'ye yem olacak hareketler yapmayacaktı. Keşke yapmasaydı da, o takımımızda oynamaya devam etseydi, biz de onu izlemeye. Kim göndermiş Emre'yi? Var mı bir açıklama? Kendisi gitmiş olamaz mı?

Ama vereceğin cevabı biliyorum ben, Aykut Kocaman.
Adam kendi ağzıyla canlı yayında ben kalmak istiyorum dedi.

Emre hırslı bir oyuncu olabilir. Maç içinde İSTEM DIŞI ters hareketler yapıyor olabilir ama bu onu göndermeye sebep değildir. Daha öncede yazdım. İlla her oyuncunun saha içinde-dışında Alex gibi olmasını bekleyemeyiz. Bugün Balotelli gelse bu adam olmaz diyerek yollayacak mıyız? Gattuso'nın hırsı Emre'nin belkide 10 katıdır. Adam senelerce Milan'da oynadı. Milli takımda hocasının boğazına sarıldı.

Biz Emre'nin egosunu çekemedik. Yerine dolduramayacağımız bir oyuncu gitti. Gitmesinde kimin payı varsa yazıklar olsun. Bu sadece Aykut Kocaman değil en ufak bir etki veren kişide olur.

Ha Aykut Kocaman kalsın dese kimse çıkıp "Hayır hocam seni dinlemiyoruz biz gönderiyoruz" demezdi.

Bir oyuncuyu yolluyorsan yerini dolduracaksın. Emre'nin yeri bir tek TÜRK OLARAK Nuri ve Selçuk İnan ile dolar. Hadi bakayım istediğiniz kadar para verin alabilecek misiniz ikisinden birini?

Min 8-10 Milyon $ bonservis + 1 adet yabancı sınırına mal oldu bize. Ki başkan çıkmazsa bu bile zor görünüyor..