Quote Originally Posted by Bekq View Post
Umarım artık futboluyla konuşulur. QTM'ye yem ettiğimiz Fenerbahçe'li oyunculardan biri daha gidiyor.

Yolun açık olsun Fenerbahçe'li Emre. Bu taraftar seni göndereni de gönderir sen rahat ol. Gözün arkada kalmasın.
Quote Originally Posted by di canio View Post
Hala QTM'ye yem ettiğimiz deniyor. Emre yem etti kendini. Emre düşünecekti onu ve QTM'ye yem olacak hareketler yapmayacaktı. Keşke yapmasaydı da, o takımımızda oynamaya devam etseydi, biz de onu izlemeye. Kim göndermiş Emre'yi? Var mı bir açıklama? Kendisi gitmiş olamaz mı?

Ama vereceğin cevabı biliyorum ben, Aykut Kocaman.
Adam kendi ağzıyla canlı yayında ben kalmak istiyorum dedi.

Emre hırslı bir oyuncu olabilir. Maç içinde İSTEM DIŞI ters hareketler yapıyor olabilir ama bu onu göndermeye sebep değildir.
Quote Originally Posted by ommix View Post
Belki de başka sebeplerle gönderilmiştir!
O zaman çıkıp açıklasınlar diyorum bende.
Quote Originally Posted by ommix View Post
Peki Emre'nin hiç mi suçu yok?
Yukarıdaki yazılanlara cevap olur mu bilmiyorum ama habere göre Aykut Kocaman Emre'yle ilgili şunları söylemiş:

'Emre affedilmez işler yaptı'

Aykut Kocaman, Atletico’ya giden yıldız oyuncu için, “Kavgaları ve hareketleri affedilir türden değildi. Kırgın değilim ama Emre ile yaşanan tatsızlıkları asla unutamam” dedi.
Fenerbahçe'de Emre Belözoğlu'nun Atletico Marid'e gidişinin yankıları sürürken, Teknik Direktör Aykut Kocaman bu konuda ilk kez konuştu. Emre'nin İspanya'ya transfer olmadan önce kendisiyle konuşmadığını belirten deneyimli teknik adam, "Emre saha içerisinde çok agresif. Takım arkadaşlarıyla saha içerisindeki kavgaları ve saha dışındaki hareketleri affedilir türden değildi. Gitmesi için ben kendisine kesinlikle baskı yapmadım. Bu teknik bir karardı. Bundan sonraki hayatında ona başarılar dilerim. İspanya'ya giderken beni aramadı. Dolayısıyla konuşmadık. Umarım Atletico Madrid'de çok başarılı olur. Kimseye kızgın ve kırgın değilim. Ama Emre ile aramızda yaşanan tatsızlıkları asla unutamam. Çünkü bunlar unutulur ve affedilir cinsten değildi. Ancak bunlar geride kaldı. Artık herkes kendi yolunu çizmeli" şeklinde konuştu.(Star)

Kaynak: http://haber.gazetevatan.com/emre-af...55185/5/Manset