1 ile 30 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Homer J.S View Post
    Ben ileri görüşten çok paragözlük diyorum. Ekmeğini yediği, adam olduğu yere 3 kuruş kazandırmadan gitti ya değersizleşmiştir zaten.

Hayır o zaman Fener'e Avrupa'da başarı kazanacağını düşündüğü için mi geldi? Madem Avrupa diyosun o zaman dönmeseydi Türkiye'ye.. Ve madem dönecekti niye gitti o zaman? Aynı şey Mehmet Topal için de geçerli, Fener'e gelecek diyorlar.. Madem dönecektin niye gittin, Fener her sene ŞL'de yarı final görüyor da bizim mi haberimiz yok?
    Gittiğinde 22-23 yaşlarında oluyolar geldiklerinde 28-29 o yaştan sonra Avrupa'da pek tutunamıyorlar zaten. Oradan sonrası tekrar parlama yapıcak takım oluyor.
    Mehmet Topal'a Avrupa'dan talip çıkmazsa takımından dolayı gönderilcek.

Hamit niye Türkiye'ye geliyor o zaman ? Real Madrid gibi bi takımı bırakıp ? Kendi takımına gelirken bunlar düşünülmez ama
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Gittiğinde 22-23 yaşlarında oluyolar geldiklerinde 28-29 o yaştan sonra Avrupa'da pek tutunamıyorlar zaten. Oradan sonrası tekrar parlama yapıcak takım oluyor.
    Mehmet Topal'a Avrupa'dan talip çıkmazsa takımından dolayı gönderilcek.

Hamit niye Türkiye'ye geliyor o zaman ? Real Madrid gibi bi takımı bırakıp ? Kendi takımına gelirken bunlar düşünülmez ama
    Hamit hatalı tercih yaptı, yedi bitirdi kendini.. Kalsaydı Bayern'de bakalım bu sezon konuşuyor olacak mıydık Galatasaray'a.. Bilmiyorum ben pek senin gibi düşünmüyorum.

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    Paragoz olucak tabi, boyle endustri haline gelmis bir sektorde paradan soz etmemek mumkun mudur. Mantikli olalim bence, kisa bir kariyer imkani olan futbolculukta bu tip firsatlari es gecemezsin. Takim ruhu eskide kaldi, bunlar bos sozler. Metin Oktayin, Lefterin vardi takim ruhu. Mehmet Topal mevzusu da basittir, Avrupa tecrubesi yapmak istedi, o da bir kariyer secimi. Bundan sonra iyi bir paraya Turkiye donmek de bir kariyer secimi. Ekonomik sartlari da dusunmek zorunda, idealist olmak futbolda pek mumkun degil bence.
    İdealist olursan efsane olursun ama.. Ben halen daha futbolun bir ruhu olduğunu düşünüyorum..

Mesaj Yetkileri