Sayfa 171 / 447 İlkİlk ... 71121161169170171172173181221271 ... SonSon
5,101 ile 5,130 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by Bekq View Post
    Umarım artık futboluyla konuşulur. QTM'ye yem ettiğimiz Fenerbahçe'li oyunculardan biri daha gidiyor.

Yolun açık olsun Fenerbahçe'li Emre. Bu taraftar seni göndereni de gönderir sen rahat ol. Gözün arkada kalmasın.
    Quote Originally Posted by di canio View Post
    Hala QTM'ye yem ettiğimiz deniyor. Emre yem etti kendini. Emre düşünecekti onu ve QTM'ye yem olacak hareketler yapmayacaktı. Keşke yapmasaydı da, o takımımızda oynamaya devam etseydi, biz de onu izlemeye. Kim göndermiş Emre'yi? Var mı bir açıklama? Kendisi gitmiş olamaz mı?

Ama vereceğin cevabı biliyorum ben, Aykut Kocaman.
    Adam kendi ağzıyla canlı yayında ben kalmak istiyorum dedi.

Emre hırslı bir oyuncu olabilir. Maç içinde İSTEM DIŞI ters hareketler yapıyor olabilir ama bu onu göndermeye sebep değildir.
    Quote Originally Posted by ommix View Post
    Belki de başka sebeplerle gönderilmiştir!
    O zaman çıkıp açıklasınlar diyorum bende.
    Quote Originally Posted by ommix View Post
    Peki Emre'nin hiç mi suçu yok?
    Yukarıdaki yazılanlara cevap olur mu bilmiyorum ama habere göre Aykut Kocaman Emre'yle ilgili şunları söylemiş:

'Emre affedilmez işler yaptı'

Aykut Kocaman, Atletico’ya giden yıldız oyuncu için, “Kavgaları ve hareketleri affedilir türden değildi. Kırgın değilim ama Emre ile yaşanan tatsızlıkları asla unutamam” dedi.
    Fenerbahçe'de Emre Belözoğlu'nun Atletico Marid'e gidişinin yankıları sürürken, Teknik Direktör Aykut Kocaman bu konuda ilk kez konuştu. Emre'nin İspanya'ya transfer olmadan önce kendisiyle konuşmadığını belirten deneyimli teknik adam, "Emre saha içerisinde çok agresif. Takım arkadaşlarıyla saha içerisindeki kavgaları ve saha dışındaki hareketleri affedilir türden değildi. Gitmesi için ben kendisine kesinlikle baskı yapmadım. Bu teknik bir karardı. Bundan sonraki hayatında ona başarılar dilerim. İspanya'ya giderken beni aramadı. Dolayısıyla konuşmadık. Umarım Atletico Madrid'de çok başarılı olur. Kimseye kızgın ve kırgın değilim. Ama Emre ile aramızda yaşanan tatsızlıkları asla unutamam. Çünkü bunlar unutulur ve affedilir cinsten değildi. Ancak bunlar geride kaldı. Artık herkes kendi yolunu çizmeli" şeklinde konuştu.(Star)

Kaynak: http://haber.gazetevatan.com/emre-af...55185/5/Manset

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Emre'nin takımda kalma tasarrufu tamamen Aykut Kocaman'a aitti. O da yol gösterdi. Bu açık bir durum. Keşke böyle şekilde sonlanmasaydı ama...
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

emre biraz aklını kullansaydı ...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by SaLviO View Post
    emre biraz aklını kullansaydı ...
    Galatasaray'da kalırdı.

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Galatasaray'da kalırdı.
    Hayır, ruhunu ortaya koysaydı Galatasaray'da kalırdı.Ama o parayı seçti, yani aklını kullandı.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by berkay123456 View Post
    Hayır, ruhunu ortaya koysaydı Galatasaray'da kalırdı.Ama o parayı seçti, yani aklını kullandı.
    Ruh mu ? Türkiye'de büyük takımlarda oynayacaksınız, milyon dolarları alacaksınız ve taraftarları böyle avutacaksınız. Sana değil milyon dolarları 52 bin kişinin önünde geç Arena'da 15 dakika Galatasaray forması ile oyna deseler bunu dünyalara değişmezsin. Futbol futbolcu için bir meslektir, iştir ve işte duygusallığa yer yoktur. Türkiye'de 2 şeye hasta olurum,
    Bir bu ruh muhabbetine (hani muhabbeti geçen adamlarda öyle gariban falanda değil milyon dolarlarla oynayan adamlar)
    iki fm tabiriyle dmc tarzı oyuncular olmazsa büyük takımların ortasahasının yol geçen hanı olacağı inancına (biz severiz öyle deli danalar gibi koşup bal yapmayan arıları)
    ...

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by berkay123456 View Post
    Avrupaya gitmek ne zaman para işi oldu ? Inter'e , Newcastle'a para için gitti yani hm...
    Last edited by furkan58 : 04.Haziran.2012 at 13:11
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Galatasaray'da kalırdı.
    İnter'den teklif varken Gs'de kalanın aklınaa...

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

İETT'den kulüplere dava!

İstanbul’da terör saldırıları dışında futbol maçlarından sonra meydana gelen olaylarda da İETT otobüsleri ve metrobüs araçları büyük zarar gördüğü ifade edildi. Fanatik taraftarların çıkardığı olayların İETT’ye verdiği zarar 610 bin 590 lirayı bulduğu belirtilirken şu ana kadar takibi yapılan davalar sonucunda spor kulüplerinden 186 bin TL tahsil edildiği kaydedildi.

Açıklamada, "2011 yılında Galatasaray Spor Kulübü’nden 8 bin 510 lira alınırken, Beşiktaş hakkında 485 bin liralık kamu zararının tahsili için açılan dava hala devam ediyor. Aynı dava Fenerbahçe için de geçerli.

12 Mayıs 2012’de yapılan Fenerbahçe-Galatasaray derbi maçı sonrası çıkan olaylarda İETT 1.366.500 TL zarara uğradı. İETT bu zararı tahsil etmek için Fenerbahçe Spor Kulübü’ne ve zarara neden olan faili meçhul kişilere, kamu zararının tahsili için dava açmaya hazırlanıyor.

Kaynak ve haberin tamamı: http://haber.gazetevatan.com/iettden...55366/1/Gundem

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

24 takımın katılımıyla gerçekleştirilen UEFA onaylı Nextgen Series'te mücadele edecek Fenerbahçe'nin rakipleri belli oldu. Sarı-Lacivertliler 2. Grupta Manchester City, Juventus, Paris Saint Germain ile gruplardan çıkmak için mücadele edecek.

http://www.ligtv.com.tr/haber/fbahce...eri-belli-oldu
    ...

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by attirson View Post
    İnter'den teklif varken Gs'de kalanın aklınaa...
    Galatasaray o senenin UEFA ve Süper Kupa şampiyonu ve ondan sonraki senenin ŞL Çeyrek Finalisti'ydi ama. O sezon dize getirmediği takım da yoktu..

O yüzden birinin aklına ... demeden önce dönemin koşullarını da düşünmek lazım.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Homer J.S View Post
    Galatasaray o senenin UEFA ve Süper Kupa şampiyonu ve ondan sonraki senenin ŞL Çeyrek Finalisti'ydi ama. O sezon dize getirmediği takım da yoktu..

Inter diyoruz , Avrupa diyoruz.. Demek ki ileri görüşlüymüş bidaha Avrupa'da başarı alamıcağım yerde kalmam demiş hep başarılı olabileceği bir yere gitmiş.

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Inter diyoruz , Avrupa diyoruz.. Demek ki ileri görüşlüymüş bidaha Avrupa'da başarı alamıcağım yerde kalmam demiş hep başarılı olabileceği bir yere gitmiş.
    Ben ileri görüşten çok paragözlük diyorum. Ekmeğini yediği, adam olduğu yere 3 kuruş kazandırmadan gitti ya değersizleşmiştir zaten.

Hayır o zaman Fener'e Avrupa'da başarı kazanacağını düşündüğü için mi geldi? Madem Avrupa diyosun o zaman dönmeseydi Türkiye'ye.. Ve madem dönecekti niye gitti o zaman? Aynı şey Mehmet Topal için de geçerli, Fener'e gelecek diyorlar.. Madem dönecektin niye gittin, Fener her sene ŞL'de yarı final görüyor da bizim mi haberimiz yok?

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Ben ileri görüşten çok paragözlük diyorum. Ekmeğini yediği, adam olduğu yere 3 kuruş kazandırmadan gitti ya değersizleşmiştir zaten.

Hayır o zaman Fener'e Avrupa'da başarı kazanacağını düşündüğü için mi geldi? Madem Avrupa diyosun o zaman dönmeseydi Türkiye'ye.. Ve madem dönecekti niye gitti o zaman? Aynı şey Mehmet Topal için de geçerli, Fener'e gelecek diyorlar.. Madem dönecektin niye gittin, Fener her sene ŞL'de yarı final görüyor da bizim mi haberimiz yok?
    Gittiğinde 22-23 yaşlarında oluyolar geldiklerinde 28-29 o yaştan sonra Avrupa'da pek tutunamıyorlar zaten. Oradan sonrası tekrar parlama yapıcak takım oluyor.
    Mehmet Topal'a Avrupa'dan talip çıkmazsa takımından dolayı gönderilcek.

Hamit niye Türkiye'ye geliyor o zaman ? Real Madrid gibi bi takımı bırakıp ? Kendi takımına gelirken bunlar düşünülmez ama

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Paragoz olucak tabi, boyle endustri haline gelmis bir sektorde paradan soz etmemek mumkun mudur. Mantikli olalim bence, kisa bir kariyer imkani olan futbolculukta bu tip firsatlari es gecemezsin. Takim ruhu eskide kaldi, bunlar bos sozler. Metin Oktayin, Lefterin vardi takim ruhu. Mehmet Topal mevzusu da basittir, Avrupa tecrubesi yapmak istedi, o da bir kariyer secimi. Bundan sonra iyi bir paraya Turkiye donmek de bir kariyer secimi. Ekonomik sartlari da dusunmek zorunda, idealist olmak futbolda pek mumkun degil bence.

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Gittiğinde 22-23 yaşlarında oluyolar geldiklerinde 28-29 o yaştan sonra Avrupa'da pek tutunamıyorlar zaten. Oradan sonrası tekrar parlama yapıcak takım oluyor.
    Mehmet Topal'a Avrupa'dan talip çıkmazsa takımından dolayı gönderilcek.

Hamit niye Türkiye'ye geliyor o zaman ? Real Madrid gibi bi takımı bırakıp ? Kendi takımına gelirken bunlar düşünülmez ama
    Hamit hatalı tercih yaptı, yedi bitirdi kendini.. Kalsaydı Bayern'de bakalım bu sezon konuşuyor olacak mıydık Galatasaray'a.. Bilmiyorum ben pek senin gibi düşünmüyorum.

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    Paragoz olucak tabi, boyle endustri haline gelmis bir sektorde paradan soz etmemek mumkun mudur. Mantikli olalim bence, kisa bir kariyer imkani olan futbolculukta bu tip firsatlari es gecemezsin. Takim ruhu eskide kaldi, bunlar bos sozler. Metin Oktayin, Lefterin vardi takim ruhu. Mehmet Topal mevzusu da basittir, Avrupa tecrubesi yapmak istedi, o da bir kariyer secimi. Bundan sonra iyi bir paraya Turkiye donmek de bir kariyer secimi. Ekonomik sartlari da dusunmek zorunda, idealist olmak futbolda pek mumkun degil bence.
    İdealist olursan efsane olursun ama.. Ben halen daha futbolun bir ruhu olduğunu düşünüyorum..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Atletico Madrid de bu senenin UEFA şampiyonu ama İnter veya onun ayarında bir teklif gelse Atletico'lu oyunculara çoğu kabul eder. Ayrıca kimin söylediğini hatırlamıyorum ama GS o dönem sözleşmesi biterken Emre ve Okan sözleşme işini falan soruyorlarmış yönetime yönetim GS'de sezon sonu bakılır o işlere diye cevap vermiş sezon sonu da iyi bir takımdan teklif gelince kabul etmişlerdir.

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by eng1n View Post
    Atletico Madrid de bu senenin UEFA şampiyonu ama İnter veya onun ayarında bir teklif gelse Atletico'lu oyunculara çoğu kabul eder. Ayrıca kimin söylediğini hatırlamıyorum ama GS o dönem sözleşmesi biterken Emre ve Okan sözleşme işini falan soruyorlarmış yönetime yönetim GS'de sezon sonu bakılır o işlere diye cevap vermiş sezon sonu da iyi bir takımdan teklif gelince kabul etmişlerdir.
    Şimdi sen bu seneki Atletico Madrid ile o zamanki Galatasaray'ı karşılaştırırsan hata etmiş olursun. O zaman biz Real Madrid'leri, Arsenalleri, Leeds'leri dize getirdik de oralara geldik. Ayrıca biz Türkiye'nin şampiyon takımıyız, Atletico ilk 4'lük.

İşte anlatmaya çalıştığım o.. Eğer bu iki oyuncu paragöz olmasaydı beklerlerdi, Galatasaray'da paşa paşa sözleşmeleri önerirlerdi.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

--------------------Volkan-----------------
    GG---------?------------------?-----------?
    --------------------Topal-------------------
    --------------Diarra-------Cristian--------
    Kuyt---------------------------------Stoch
    --------------------Sow--------------------

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

O dönem giden herkes kariyer için Galatasaray'ı terk etti. Takdir edersiniz ki Türk takımlarına göre Avrupa arenası daha bir kariyer sayılıyor. Kariyer, parayı da getirdiği için dolaylı yoldan para için, şöhret için gitmiş oluyorlar. Hayatta çalışmanın amacı da bu değil midir? Kim çalışayım ama az para kazanayım der.

Fatih Terim'de aynı dönemde takımı bırakıp giden kişiler arasındadır. Giden kim varsa gittikleri için kızmıyorum, para kazandırmadan gittikleri içinde kızmıyorum. Hatta Emre sonradan Fenerbahçe'ye döndü diye de kızmıyorum.

Sadece bu takım Şampiyonlar Ligini alabilecekken bırakıp gitmelerine kızıyorum. Onun haricinde herkes hayatında doğru olanı yapar. İster Avrupa'ya gider ister Avrupa'dan döner.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

yobo kalmicaksa ust duzey defans sart , sol bek icin bence para harcamaya gerek yok elinde fenerbahcenin kaliteli oyunculari var ozgur ve caner yeterlidir. bekir ve serdarda bence yeterli olur seneye sadece yanlarina çok saglam bir defans lazim.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

1 sene böyle yüksek yerlere çıktı diye R. Madrid'den teklif gelse gitmiycek mi yani ?

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Quote Originally Posted by RasAnt View Post
    --------------------Volkan-----------------
    GG---------?------------------?-----------?
    --------------------Topal-------------------
    --------------Diarra-------Cristian--------
    Kuyt---------------------------------Stoch
    --------------------Sow--------------------
    oo Diarra'yı da almışsın kadroya hayırlı olsun

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Fenerbahçe'nin geçen sezon Juventus'tan kiraladığı Reto Ziegler, İsviçre Fenerbahçeliler Derneği imza gününde taraftarlarla bir araya geldi. Dernek tarafından Ziegler’e üzerinde Almanca ’seninle gurur duyuyoruz’ yazılı bir plaket verildi.
    Taraftarların sorularını yanıtlayan Reto Ziegler, Türkiye’ de ve Fenerbahçe’ de çok mutlu olduğunu söyledi. Teknik direktör Aykut Kocaman'ın liderliğinde her maça başkan Aziz Yıldırım için çıktıklarını belirten İsviçreli oyunucu, "Ne yazık ki son maçta golü bulamadık. Buna rağmen 29 yıl sonra kazanılan Türkiye Kupası ile teselli bulduk" diye konuştu.
    Ziegler, Galatasaray maçında attığı golden sonraki sevinciyle ilgili soruya, "O an damarlarımda akan kanın sarı lacivert olduğunu hissetmemden kaynaklandı" şeklinde yanıt verdi.
    Volkan Demirel'in Avrupa'nın en iyi kalecisi olduğunu savunan Ziegler, Fenerbahçe taraftarından da övgüyle bahsetti. Fenerbahçe'de kalmak istediğini ifade eden İsviçreli futbolcu, "Fenerbahçe’de çok mutluyum. Umarım Juventus ile görüşmeler olumlu geçer ve Şampiyonlar Ligi’nde Fenerbahçe forması giyerek taraftarımızın beklentilerine cevap veririm" diye konuştu.

KAYNAK : NTVSPOR

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

diarra yıllık 5 m £ istiyormuş takımın dengesini bozar gelmesin

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Bu Diarra çok iyi bir oyuncu mu yoksa Türkiye standartlarında mı iyi iş yapar?

Gittiği takımlar büyük takımlar ama neden tutunamıyor?

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Gittiği takımlarda elbet tutunuyor ama Xabi Alonso'nun felan gölgesinde kalıyor doğal olarak. Türkiye standartlarında da fazlasıyla iş yapar.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Tutunamıyor derken demek istediğin nedir ? Chelsea(20 yaşında) , Arsenal(22 yaşında) ve Real Madrid(24 yaşında) kariyerli bir oyuncu , uzun süre kalmamasından mı bahsediyorsun yoksa az forma şansı bulmasından mı ? Şahsi fikrim Türkiye standartları için 'iş yapar' lafı az kalır.Buraya göre bir Essien bir Mikel kalır.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Bence iyi oyuncu ülkemize göre 2 gömlek üsrt reale göre yarım gömlek alt bi oyuncu

Mesaj Yetkileri