Quote Originally Posted by DisCo View Post
Bazı şeylere bağlı kalma ile kendini değiştirmeden önce dünyayı değiştirme çabasından bahsediyorum. Kişisel efsane, hayali seyirci, benmerkezci ve olabildiğince savunma mekanizmalarını kullanıldığı modtan çıkılması lazım.

Galatasaray'ın bu mevzusunu genel olarak takıldığım tüm haber sitelerinde gördüm. Galatasaray taraftarının bulunduğu sitelerde de konuşuluyor. Televizyonla aynı odada olmasam bile Adnan Polat ve kayıp 1 milyon dolarda görevi kötüye kullanma vs. diye giden haber spikerlerinin sesleri kulağıma çalındı. Beraat çıktı ve bunun duyurulması ile beraber kulağıma çalınmaya devam ediyor.

Yok illa bütün davalar şike davası ayarında duyurulması lazım. Bütün transferler Emenike nedeniyle şike kapsamına alınması lazım. Bütün telefon konuşmalarındaki sözler suç unsurudur. Ee, doğan çocuğumuzun adını da Fenerbahçe koyalım mı?

Yoksa kim inkar edebilir Galatasaray'ın geçmişte şike yapmadığını, basının çok taraflı haber yaptığını.
Sorum basitti, süslü laflara gerek yoktu. Galatasaray eski başkanının Galatasaray'ın kayıp parasıyla ilgili mahkemeye çıkmasına değinilmemesi ilginç olan. Abartılsın demiyorum Fenerbahçe ile ilgili çıkan haberler gibi. Benim beklentim her haberin Fenerbahçe gibi verilmesi değil, o yanlış olan zaten.

Ben nedense genel haber sitelerinde, kanallarında görmedim bu haberi. Denk gelmemişsem demek ki.