1 ile 30 arası toplam 97 sonuç

Konu: Ben FM13'te Bunu Geliştirmek İstiyorum!

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Yanlış biliyorsunuz. Örneğin -8 demek 130-160 arası PA almak demek. Bu her oyun açtığınızda -8 alan oyunculara o aralıkta rastgele seçili bir set PA tanımlamasını sağlar. 130 da alabilir, 160 da ya da o aralık içinde herhangi bir sayı. Mesela 130 alırsa 130'u geçemezsiniz.
    Ben diyorum ki oyun rastgele seçmesin bu aralıklar kalsın ama oyun net bir sayı vermesin. -8'se oyuncu , oyunu açtığımızda o oyuncuyu 130 ila 160 arası bir sayıda geliştirme fırsatı versin oynatma ve antreman şeklimize göre. Mesela Semih Kaya diyelim az oynatırsak 140'a kadar falan gelişsin iyi antreman yaptırırsak 160'a kadar gelişsin.

Quote Originally Posted by Addolorato View Post
    Ben diyorum ki oyun rastgele seçmesin bu aralıklar kalsın ama oyun net bir sayı vermesin. -8'se oyuncu , oyunu açtığımızda o oyuncuyu 130 ila 160 arası bir sayıda geliştirme fırsatı versin oynatma ve antreman şeklimize göre. Mesela Semih Kaya diyelim az oynatırsak 140'a kadar falan gelişsin iyi antreman yaptırırsak 160'a kadar gelişsin.
    Kardeş zaten demek istediğin oyunda var Sen PAsı 190 olan bi adam buldun bu demek değil ki o adam messi olacak Olabilir de olmayabilir de her şey antrenman kalitesi, temposu, maç tecrübeleri, sakatlık vs ye bağlı adamın maximumu 190 hiç gelişmeyip olduğu yerde de kalabilir yani

Mesaj Yetkileri