1 ile 30 arası toplam 97 sonuç

Konu: Ben FM13'te Bunu Geliştirmek İstiyorum!

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul/Güngören

3D yi kapatsınlar , 2D yi güzelleştirsinler allayıp pullasınlar , arkadaşlarında dediği gibi bizim milyon dolarlar vererek aldığımız oyuncuları atarinin 3 , 5 milyona alma gibi saçmalığı bitsin. Kimse bana sözleşmesinin son senesinde alıyorlardır gibi şeylerle gelmesin size bunun aksini gösteren bir dünya kanıt koyarım ayrıca macth preparation olayı kapansın oyuna hiç bir etkisi olmadığını birçoğunuz biliyorsunuz. Birkaç şey daha var ama aklıma gelmiyor.

Nesil
    2006
    Yer
    London

Quote Originally Posted by Stormlord View Post
    Nerden başlayayım bilemedim ki... Aslına bakarsanız FM çok saçma ve gerçek dışı bir oyun. İsminde 2012 geçiyor ama CM zamanından bu yana oyunun zekası açısından pek bir şey değişmedi. Ama piyasada daha iyisi olmadığı için mecbur bunu oynuyoruz. Benim en büyük derdim sözleşme ve sakatlıklar. Örnek olarak H.Balta haftalık 20.000 pound alıyor ama sözleşmesi yenileneceği zaman 60.000 pound istiyor. Pardon? Sakatlık sorununa gelince her maç bir adam sakatlanmaz arkadaş. Her maçta 1 adam sakatlanıyor ve 2 aydan aşağı olmuyor bu sakatlıklar. Maçta olmazsa antremanda sakatlanıyor. Sezon sonunda herhangi bir final maçına yedeklerle çıkıyorum genelde. Bunların dışında transfer olayını biraz gerçekçi yapsalar iyi olacak. Benim 20 milyon pounda alabildiğim adamı başka takım 5 milyon pounda alabiliyor. Eski nesil menajerlik oyunu hastalarından olduğum için maç motoru çok önemli değil benim için. Önce mantık hataları giderilsin, oyun gerçekçi olsun sonra görselliğe ağırlık verilir. Oyun zor olsun diye saçmalamanın alemi yok.
    Quote Originally Posted by kasım akdemir View Post
    3D yi kapatsınlar , 2D yi güzelleştirsinler allayıp pullasınlar , arkadaşlarında dediği gibi bizim milyon dolarlar vererek aldığımız oyuncuları atarinin 3 , 5 milyona alma gibi saçmalığı bitsin. Kimse bana sözleşmesinin son senesinde alıyorlardır gibi şeylerle gelmesin size bunun aksini gösteren bir dünya kanıt koyarım ayrıca macth preparation olayı kapansın oyuna hiç bir etkisi olmadığını birçoğunuz biliyorsunuz. Birkaç şey daha var ama aklıma gelmiyor.
    Evet mesela Fenerbahçe bir oyuncuya 500k veriyor ben 5m veriyorum transfer etmek için çok sinir bozucu birşey, üzerine birde başka takımlar ile görüşmesini aksatmamak için 10 katı teklifim reddediliyor, bazen ben 1m teklif ediyorum reddediliyor adamlar 300k ya alıyor oda çok sıkıcı...

Quote Originally Posted by GeanyGS View Post
    istifa olayına da bi el atmaları lazım, 10 sene kulübün başında kalıyosun kulübün efsanesi oluyosun. Birden kafan esiyo istifa ediyosun, ardandan ne bi güle güle diyen var ne vazgeç geri dön diyen var. Alt yapıdan çıkardığın dünya yıldızı yaptığın adamlar bile en ufak bir tepki vermiyor. Maç motoru falan hikaye bu salak şeyleri geliştirsinler çok daha başka olur oyun.
    Bu konu ilk benide rahatsız etmişti ama sonra takıma baktığımda menejerleri ayrıldığı için tepkililer gibi oluyor o yüzden sonradan anladım olayı.

Mesaj Yetkileri