Sayfa 228 / 447 İlkİlk ... 128178218226227228229230238278328 ... SonSon
6,811 ile 6,840 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Önceden de demiştim Aykut Kocaman'ın sonu bizim Hagi gibi olacak diye. İki tarafta iki adamın kişiliklerini felan çok seviyor ama TD.'lik yüzünden soğutuyorlar kendilerini. Bana kalırsa Aykut Kocaman başarısızdır. Fenerbahçe'yi anadolu takımı gibi yönetiyor. Sizde farkındasınız bunun zaten. 1 -0 öne geçip sonra skorun üstüne yatmak Fenerbahçe'ye yakışmıyor. Her geçen maç daha da soğuyorsunuz. İki tarafında iyiliği için bırakması lazım. 3. taraf olan bizim için sıkıntı yok tabi
    Yanlışın var. Aykut Kocaman başarılıdır.
    Çünkü;
    2 sene Fenerbahçe takımının teknik direktörlüğünü yaptı.
    İlk sene takımı şampiyon yaptı. 17 maçta 16 galibiyet, 1 beraberlik gibi tarihi bir performans var.
    İkinci sene şampiyonluk son maçta kaçtı, tabir-i caizse yarım puanla kaçan bir şampiyonluk. Ayrıca, 29 senedir hasret olunan Türkiye Kupası kazanıldı.

Kocaman belki de en başarılı Türk teknik direktörlerinden biridir. Fatih Terim bir numara, ardından Mustafa Denizli, Şenol Güneş, Ertuğrul Sağlam gelir. Bu isimlerden sonra da bence Aykut Kocaman gelir. En iyi 5 teknik direktörden biri diyebiliriz yani.

Ancak, işte Kocaman'ın başarısı bununla sınırlıdır. Daha ötesine geçemeyecektir. Kendisini geliştirme konusunda çok zayıf, hatalardan ders çıkaramıyor, cesur değil. Çeşitli sebepler sayabiliriz. Mesela Young Boys'a elenip ardından da PAOK'a elenmek başarısızlıktı, ancak ilk Avrupa macerası olduğu için ve takımdaki transferlerin o zaman tamamlanmamış olması, yılın sonunda gelen şampiyonluk bazı hataları telafi etti. Bu sene transferi kapattığı söyleniyor, 21 Ağustos ilk ciddi sınav (Spartak Moskova). Yani bir PAOK durumu söz konusu değil, 21 Ağustos demek transferin bitmesine 10 gün kala demek. Eğer orta saha transferi yaptırmıyorsa hocanın kişisel tercihidir ve hatasından sorumludur, anlaşılan bu riski göze alıyor. Spartak Moskova'ya büyük oranda eleneceğiz, elenmek de benim bu yazdıklarımı haklı çıkaracak. Ha eğer elenmeyip Şampiyonlar Ligi'ne kalırsak, Aykut Kocaman bir başarı daha ekler kariyerine, çünkü bu da başarıdır. Ancak futbol devam edegelen bir şeydir, Şampiyonlar Ligi'ne katılırsın, bu bir başarıdır ama gruplarda sıfır çekersin, bu da bir önce sağladığın başarıyı siler, başarısız olursun. Genel tablo gösteriyor ki Aykut Kocaman bir adım öteye geçemeyecek, zira dikkatinizi çekerim: Derbi kralı olan F.Bahçe Aykut Kocaman zamanında derbilerdeki üstünlüğünü kaybetmiştir. 10 küsür yıldan beri Kadıköy'de yendiğimiz G.Saray'ı Aykut Kocaman döneminde yenemedik ilk kez. Hatta Kocaman'ın Kadıköy'de çıktığı 3 G.Saray derbisinde de galibiyeti yok, hepsi berabere bitti ve hepsinde de G.Saray'ın üstün oyunu söz konusuydu. Örnekler çoğaltılabilir, söylemek istediklerimi güzel izah ettiğimi düşünüyorum.

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Bu kafayla bir yere gidilmez.Çok sevebiliriz kendisini ama sevgi maç kazandırmıyor kupalar kaldırmıyor.
    Fenerbahçeye anlam veren kupalar değil kupalara anlam veren fenerbahçedir

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by erdem344 View Post
    Fenerbahçeye anlam veren kupalar değil kupalara anlam veren fenerbahçedir
    Allahım bu nasıl bir egodur. Yok kardeşim böyle bir dünya. Dünyanın her yerinde başarılı olanın borusu ötüyor. Başarılı olan saygı görüyor, başarılı olan anlam kazanıyor insanların gözünde.

Fenerbahçe sadece 0 şampiyonlu bir Süper Lig takımı olsa 1907'de kuruldu diye Süper Lig'e anlam mı katacaktı? Bu kadar taraftarı mı olacaktı? Allah aşkına taraftar forumuna dönmesin burası.

Nesil
    2006
    Yer
    11

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Aykut Kocaman ceza almaz umarım, biz bu haliyle çok seviyoruz kendisini.
    Quote Originally Posted by MeliksahAydogan View Post
    Aynı şekilde , katılıyorum.

Quote Originally Posted by LadroN View Post
    Aykut Kocaman uzun yillar takiminin basinda kalmali.biz memnunuz.

2010-11 sezonunda siz ilk 10'a girebilme mücadelesi verirken, aynı hocanın size 40 puan fark attığını çabuk unutmuşsunuz.A-a.E ayıp ama.

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by Lim10 View Post
    2010-11 sezonunda siz ilk 10'a girebilme mücadelesi verirken, aynı hocanın size 40 puan fark attığını çabuk unutmuşsunuz.A-a.E ayıp ama.
    Öyle bir dedin ki sanki sürekli Fener'le maç yaptıkta ondan dolayı 40 puan fark oldu. Sizin katkınız sadece + 6 puandır (Tam hatırlamıyorum 2 maçıda sonucunu ama yenilmiş olursak bile + 6 oluyor). Geri kalan 34 puan bizim kendi kayıbımız. Bu Fenerin başarısı değil bizim başarısızlığımızdır.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Sende o zamanlar nasıl yönetildiğimizi ve başımızda ki teknik adam sayılan şahısları unuttun galiba !
    Büyük Başarılar Yakın Meşaleyi Yakın! | Galatasaray SK - Kariyerime Beklerim ...
    http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=108961

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Cihan tahrik edici falan degil benim yorumumu siliyorsan o sahsin yorumunuda silersin. durduk yere ortaligi karistiyor

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Olsun biz yinede memnunuz iyi ki atmış 40 puan fark.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Şike Şike Şike Şike herşeyi ''Şike''ye bağlayın hep Şike yaşasın Şike

Şike'de olmasa ne yapardık biz ? Bıktım usandım artık ne söylesek temizsiniz ne söylesek Şikeci biziz...

Böyle devam..

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by byariff View Post
    Cihan tahrik edici falan degil benim yorumumu siliyorsan o sahsin yorumunuda silersin. durduk yere ortaligi karistiyor
    Uygun bir şekilde cevap vermek varken laf sokmayın, tartışmayı körüklemeyin. Zaten şike kelimesi geçince insanlar bi geriliyor. Siz de üstüne üstüne gitmeyin.

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Arkadaşlar karşılıklı görüşlere saygı gösterelim vereceğimiz cevaplarda lütfen saygı çerçevesinde olsun herkes sevmek yada herkes sevmemek zorunda değildir bir teknik direktörü.
    Burak

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Derbi galibiyetleri ve yenilgilerine, şampiyonluk yarışına bakarak söylemiyorum ben başarısız diye. Bahsettiğin sezonda Trabzonspor'da aynı puan farkını attı, 8. olduk önümüzdeki takımların hepsinin antrenörü harikaydı o zaman.

Ben bir Galatasaray'lı olarak Aykut Kocaman'a bakıyorum, Daum'dan farkını göremiyorum. Uzan vadede fark yaratacak bir görüntüsü yok, kısacası Aykut Kocaman'lı Fenerbahçe beni korkutmuyor. Lige ambargo koyacak, maçlarda futbol anlamında rakiplerini ezecek bir görüntü vermiyor. Hal böyle olunca da şahsım adına uzun yıllar Fenerbahçe'de kalsın istiyorum. Şampiyonluk yarışında olur olmaz, bizi yener yenemez o başka bir şey, sonuçta Fenerbahçe'dir, derler ya formasını koysan tepeye oynar.

Kişisel görüşümdür bu, laf sokup polemik yaratmaya çalışmak sizin bileceğiniz iş.

Ceza meselesine gelince, her fırsatta Fatih Terim'in ertelenme muhabbetinden dem vuran arkadaşlar, azıcık araştırın bi talimatı okuyun. Hocanız ceza almış, erteleme talep edilmiş ama reddedilmiş, çifte standart varmış gibi tepkiler var şimdiden. Erteleme isterse gider savunması yapar %99.9 da alır zaten.

Nesil
    2006
    Yer
    DENİZLİ

dün milli takımda emre yi seyrederken içim gitti

Nesil
    2006
    Yer
    DENİZLİ

ah hoca ah

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Tabi şu da var, sahada oynanan oyunu gördük, maçları izleyenler de görmüştür, zaten doğrudur dediğiniz mahkeme de oyuncuların ve Aykut Kocaman'ın haberi yok, şike eyleme geçmese de bu konuda anlaşmak bile şike suçu sayılır, karar böyle verildi diyor, çıkıp da o oyuncuların emeğini yok sayamazsınız.

Ben o dönemdeki kadronun şu andaki kadroya göre daha dengeli olduğu düşüncesindeyim ve o takımın sahada sergilediği futbolu şimdi göremiyoruz. İstersen rakipten 11 oyuncuyu da satın al, normal bir futbol izleyicisi, o dönemde takımın da üst düzey performans sergilediğini görür.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Spor Toto Süper Lig'in yeni ekiplerinden Sanica Boru Elazığspor'da kulübe gönderilen haciz ve icralar nedeniyle, Fenerbahçe maçı öncesi transfer tahtası açılamadı ve şu anda tam anlamıyla lisans krizi yaşanmaya başladı.

Sanica Boru Elazığspor Kulübü'nden yapılan açıklamada "Eğer bugün itibariyle federasyona olan bu borcu ödeyemezsek, transfer yasağına düşmüş olacağız ve Fenerbahçe maçına çıkamayacağız" ifadelerine yer verildi.

kaynak :SPORX

Nesil
    2006
    Yer
    DENİZLİ

Alman internet sitesi Transfermarkt'ın verilerine göre

Futbolcu Takımı Değeri (TL)
    1-Felipe Melo Galatasaray 33.500.000
    2-Fernando Muslera Galatasaray 31.000.000
    -Ricardo Quaresma Beşiktaş 31.000.000
    4-Moussa Sow Fenerbahçe 28.500.000
    -Burak Yılmaz Galatasaray 28.500.000
    -Selçuk İnan Galatasaray 28.500.000
    -Miroslav Stoch Fenerbahçe 28.500.000
    8-Manuel Fernandes Beşiktaş 26.000.000
    -Milos Krasic Fenerbahçe 26.000.000
    10-Gökhan Gönül Fenerbahçe 21.500.000
    -Gustavo Colman Trabzonspor 21.500.000
    -Volkan Demirel Fenerbahçe 21.500.000
    13-Cristian Baroni Fenerbahçe 20.000.000
    -Joseph Yobo Fenerbahçe 20.000.000
    15-Didier Zokora Trabzonspor 19.000.000
    -Johan Elmander Galatasaray 19.000.000
    -Mehmet Topal Fenerbahçe 19.000.000
    18-Tomas Sivok Beşiktaş 18.500.000
    -Mehmet Topuz Fenerbahçe 18.500.000
    20-Egemen Korkmaz Fenerbahçe 18.000.000

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Takımın eleştiri aldığı ilk Vaslui ile G.Saray maçında Alex ve Cristian'ın olumlu koşu değerleri, ortalamalarının yarısı kadar çıktı. Kocaman da “1 kişinin eksik koşması tüm takımı etkiliyor. Sayı 2 olunca sıkıntı artıyor” dedi.

F.Bahçe'nin Vaslui karşısında Kadıköy'de oynadığı futbol ve G.Saray'dan Süper Kupa maçında yediği baskı Aykut Kocaman'ı harekete geçirdi. Kocaman bu maçların analizlerini yaptığında özellikle Alex ve Cristian ikilisinin performansındaki düşüş temel neden olarak ortaya çıktı. İki Brezilyalı da olumlu koşu olarak tabir edilen koşularda kendi düzeylerinin neredeyse yarısında kaldı.

Takımın Avusturya'daki özel maç etabında hem Alex hem de Cristian formda oyunculardı. Ancak Vaslui ile yapılan maçlarda daha önceki performanslarının çok gerisinde oldukları tespit edilmişti.

İşte bu nedenle Aykut Kocaman, G.Saray maçı öncesi Alex'i kesmeyi düşünüp orta sahadaki direnci arttırma niyetindeydi. Ama kamuoyu baskısı Alex'i sürekli gündemde tutunca kaptan vazgeçilmez olarak tekrar sahada yerini aldı.

BELÖZOĞLU ÖRNEĞİ
    Kocaman'ın takımının baskı yemesiyle ilgili en net teşhisi “1 kişi eksik koşsa bu tüm takımı etkiliyor. Orta sahamız dirençli değil. Eğer o gün bu sayı ikiye çıkarsa işte o zaman sıkıntı artıyor” sözleri. Bu duruma çözüm olarak “Rakip bize baskı yaparken mutlaka açık verecek. Biz de bunu değerlendireceğiz” diyerek çözüm üretse de bu şu ana kadar mümkün olmadı.

Bu arada Kocaman, 'kafasında Alex'i kesme düşüncesi var' şeklindeki yaklaşımdan rahatsız. Çünkü istatistikler aksini söylüyor. Kaptan 8 sezonda Süper Lig'de 136 gol attı. Kocaman'la son 2 sezonda 42 gole ulaştı. Toplamda da 334 maçta 170 golü bulunuyor. F.Bahçe'de en çok golü attığı sezon 2010-11 sezonu. Alex 28 golle F.Bahçe kariyerinde ligdeki en çok golünü attı. Yani Aykut Kocaman'la en iyi sezonunu geçirdi.

Rakamlar 'Kocaman sürekli Alex'i kesmek istiyor' tezini çürütürken, başarılı hoca kamuoyunun kendini anlamadığını düşünüyor. Kocaman'a göre geçen sezon Emre'de olduğu gibi, koşu seviyesi düşük çıkan herkes yedek kalabillir. Bu nedenle Alex 11 başlamak istiyorsa performansını artırmak zorunda.

KAYNAK : İNTERNETHABER

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Beyler yeter artık. Şike konuşacaksanız öbür konuda konuşun. Bu mesajdan sonra en ufak bir laf sokmada ağır cezalar verilecektir.

Aykut Kocaman Fenerbahçe'yi yönettiğinin farkında değil sanırım. Rakip takım saldıracak biz açıklarını bulacağı (kontra-atak) zihniyetinde. Ben istemiyorum takımımın 70 dakika kendi sahasına hapis sonra maç boyu bulduğu 2 pozisyonu değerlendirip maçları 1-0 2-0 kazanılmasını. Ben bunu yakıştıramıyorum Fenerbahçe'ye. Varsın gidelim bazen 3-0 yenilelim bazen 5-1 yenilelim ama ben takımımı bu kadar korkak bu kadar titreyen şekilde görmek istemiyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Aykut Kocaman para cezası.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

olm naptınz be kaçırdık hocamıza makarayı gene

fb bjk maçı var şuan igtvde aykut kocaman eskiden böyle değilmiş sonradan olmuş naptınız lan

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Chivalry View Post
    Aykut Kocaman Fenerbahçe'yi yönettiğinin farkında değil sanırım. Rakip takım saldıracak biz açıklarını bulacağı (kontra-atak) zihniyetinde.

son 3 sezondur doğru düzgün bir kez kontra atağa çıktığımızı görmedim

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by eng1n View Post
    son 3 sezondur doğru düzgün bir kez kontra atağa çıktığımızı görmedim
    Dua edin Alex vardı
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by Chivalry View Post
    Aykut Kocaman Fenerbahçe'yi yönettiğinin farkında değil sanırım. Rakip takım saldıracak biz açıklarını bulacağı (kontra-atak) zihniyetinde. Ben istemiyorum takımımın 70 dakika kendi sahasına hapis sonra maç boyu bulduğu 2 pozisyonu değerlendirip maçları 1-0 2-0 kazanılmasını. Ben bunu yakıştıramıyorum Fenerbahçe'ye. Varsın gidelim bazen 3-0 yenilelim bazen 5-1 yenilelim ama ben takımımı bu kadar korkak bu kadar titreyen şekilde görmek istemiyorum.
    Fenerbahce uzun zamandir, daum da dahil donemde kontrollu futbolu benimsedi. GSnin Terimle birlikte onde basan, surekli golu kovalayan taktigiyle beraber FB nin oyunu siritti maalesef. duzgun bir kadro ile yeniden ustunlugu ele geciririz, rahat olun. kontrollu futbol ile derbilerin takimi oldugumuzu unutmayin. basari gelecektir, inaniyorum ben. Yogun fikstur temposunda GS nin bu oyun yapisiyla devam edebilecegini zannetmiyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Yanlışın var. Aykut Kocaman başarılıdır.
    Çünkü;
    2 sene Fenerbahçe takımının teknik direktörlüğünü yaptı.
    İlk sene takımı şampiyon yaptı. 17 maçta 16 galibiyet, 1 beraberlik gibi tarihi bir performans var.
    İkinci sene şampiyonluk son maçta kaçtı, tabir-i caizse yarım puanla kaçan bir şampiyonluk. Ayrıca, 29 senedir hasret olunan Türkiye Kupası kazanıldı.

Kocaman belki de en başarılı Türk teknik direktörlerinden biridir. Fatih Terim bir numara, ardından Mustafa Denizli, Şenol Güneş, Ertuğrul Sağlam gelir. Bu isimlerden sonra da bence Aykut Kocaman gelir. En iyi 5 teknik direktörden biri diyebiliriz yani.

Ancak, işte Kocaman'ın başarısı bununla sınırlıdır. Daha ötesine geçemeyecektir. Kendisini geliştirme konusunda çok zayıf, hatalardan ders çıkaramıyor, cesur değil. Çeşitli sebepler sayabiliriz. Mesela Young Boys'a elenip ardından da PAOK'a elenmek başarısızlıktı, ancak ilk Avrupa macerası olduğu için ve takımdaki transferlerin o zaman tamamlanmamış olması, yılın sonunda gelen şampiyonluk bazı hataları telafi etti. Bu sene transferi kapattığı söyleniyor, 21 Ağustos ilk ciddi sınav (Spartak Moskova). Yani bir PAOK durumu söz konusu değil, 21 Ağustos demek transferin bitmesine 10 gün kala demek. Eğer orta saha transferi yaptırmıyorsa hocanın kişisel tercihidir ve hatasından sorumludur, anlaşılan bu riski göze alıyor. Spartak Moskova'ya büyük oranda eleneceğiz, elenmek de benim bu yazdıklarımı haklı çıkaracak. Ha eğer elenmeyip Şampiyonlar Ligi'ne kalırsak, Aykut Kocaman bir başarı daha ekler kariyerine, çünkü bu da başarıdır. Ancak futbol devam edegelen bir şeydir, Şampiyonlar Ligi'ne katılırsın, bu bir başarıdır ama gruplarda sıfır çekersin, bu da bir önce sağladığın başarıyı siler, başarısız olursun. Genel tablo gösteriyor ki Aykut Kocaman bir adım öteye geçemeyecek, zira dikkatinizi çekerim: Derbi kralı olan F.Bahçe Aykut Kocaman zamanında derbilerdeki üstünlüğünü kaybetmiştir. 10 küsür yıldan beri Kadıköy'de yendiğimiz G.Saray'ı Aykut Kocaman döneminde yenemedik ilk kez. Hatta Kocaman'ın Kadıköy'de çıktığı 3 G.Saray derbisinde de galibiyeti yok, hepsi berabere bitti ve hepsinde de G.Saray'ın üstün oyunu söz konusuydu. Örnekler çoğaltılabilir, söylemek istediklerimi güzel izah ettiğimi düşünüyorum.
    İşte budur. Aykut Kocaman'a başarısız diyen taş olur zaten. İlk sezon şampiyon ikinci sezon son maça kadar şampiyonluk yarışı ve Türkiye kupası. Öyle ya da böyle elinde bunlar var fakat. Aykut Kocaman iyi bir teknik direktör değil en azından Fenerbahçe seviyesinde bir teknik direktör değil.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Mehmet ‏@Drmhs
    Başkan 1 miyon kongre üyesi için yoğun çalışıyor. Şu an için konuşulan rakam 1000 TL. Bu proje bizi 2 sene içinde rakipsiz yapacak.

Mehmet ‏@Drmhs
    Bu proje için ilk sene 300 bin uye yapılsa , bir senede borclarını sıfırlamış bir kulub haline geleceğiz.. Bu kadar da değil

Mehmet ‏@Drmhs
    500 bin üyeye ulaştığımızda yıllık aidatlar neredeyse tüm transfer maliyetimizi karşılayacak hale gelecek..

Mehmet ‏@Drmhs
    Bu proje neden önemli.. Çünkü bizden başka kimse yapamaz. Bjk ve ts bu sayıya yaklaşmaz. Gs da ise lise halka açılmaya taş koyar..
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bunu gördüm bugün ben de, bu gerçekleştiği zaman yazıldığı gibi bir farkın oluşacağı aşikar. Lise falan taş koyamaz, Galatasaray'da bu tarz bir proje gerçekleştirme yoluna gider.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by ommix View Post
    ...
    İşte bu nedenle Aykut Kocaman, G.Saray maçı öncesi Alex'i kesmeyi düşünüp orta sahadaki direnci arttırma niyetindeydi. Ama kamuoyu baskısı Alex'i sürekli gündemde tutunca kaptan vazgeçilmez olarak tekrar sahada yerini aldı.
    ...
    Ben her defasında böyle bir şeyin gerçek olmadığına inansam da ne yazık ki yaşananlar beni de bunu düşünmeye sevk ediyor. Aykut Kocaman'ın söyledikleriyle yaptıkları arasındaki en büyük farkın sebebi Alex. Bu adamı kesemiyorsunuz çünkü öyle bir baskı var ki korkuyorsunuz, Bu korkaklık yapmak istediğiniz şeyleri engelliyor ve başarısız oluyorsunuz.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Hoca merti oynatmayi dusunmuyormus elazig macinda,gucun merte mi yetiyo kocaman.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Mesaj Yetkileri