Fatih Terim ve Galatasaray'a büyük hayranlık duyan, kompleks derecesinde kendi takımını onlarla karşılaştıran arkadaşlara tavsiyem; Galatasaray taraftarı olmaları. Onlar da diğer Fenerbahçeli arkadaşlar da rahat eder böylece.
Fatih Terim ve Galatasaray'a büyük hayranlık duyan, kompleks derecesinde kendi takımını onlarla karşılaştıran arkadaşlara tavsiyem; Galatasaray taraftarı olmaları. Onlar da diğer Fenerbahçeli arkadaşlar da rahat eder böylece.
Galatasaray'lı olmama rağmen sana karşı çıkıyorum. İnsanların Fenerbahçeliliği'ne laf etmemen lazım bence. Galatasaray'da bir çok taraftar Fenerbahçe'li oyunculara hayran. Alex ve Sow'a hayranlık duyan Galatasaray'lılar var. Şimdi onların gidip hayranlıklarından dolayı Fenerbahçe'li olmasına gerek yok. Hayranlıkla , taraftarlık başka bir şeydir. He bir takımın övülmesi yada onun hocasının övülmesi de normal bir şeydir illa kendi takımının hocasını övmesine gerek yok.
ben burda f.terim ismini öne attım sürekli son mesajlarımda
aykut kocaman dan kat be kat iyi hoca
kişilik olarak zerre hazetmem ama hocalığına laf diyecek halim yok
keza yeri gelince ortasaha konusu olunca çat selcuk inan diyorum
sen aykut kocaman ı seviyorsun yada taraftar seviyor diye takımın başında kalması gerekmez
bende seviyorum gerçekten çok seviyorum
ama takım yönetmek başka iş
defalarca eleştiriyi yaptım önceki sayfalarda bi oku
ben aykut hoca yı savunanlar futbol değerleriyle neden savunduğu anlatsın dedim kısaca
ama sen bir savunan olarak onu yapmayıp karşı saldırya geçtin.
3 senedir bu takımın başında aykut hoca ilk geldiğinde takım ikinci yarı harika idi
o sezonun son maçından itibaren her geçen gün futbol olarak geriye gittik
aksini söyleyebilen var mı
3 yıl çok cok uzun bir süre.
tamam geçen yıl çok özel bir yıl geçen yıl asla eleştirmedim liderliği ve duruşu ile takdir ettim
geçen yılda çok kötü top oynadık ama sesimiz çıkmadı
futbol konuşulacak yıl değildi.ama bu yıl elindeki imkanlar geçen yıla göre çok çok fazla
ben daha oyuncularını dahi tanıyamadığını düşünüyorum aykut hoca nın
sow a uzun top şişiriyor arkadaki alex ve stochla baskı yapıp elazığı yıkmak istediğini anlatıyor
selcuk la mehmet topal dan maestro olmasını bekliyor
ne sow uzun topları alabilir ne alex stoch baskı yapabilir dönen topa
ayrıca, sana da kişisel bir sorum olacak taraftar olarak hep destek falan diyorsun da merak ettim.
herhangi bir taraftar grubuna mensup musun.
maçlara gelirmisin kaç kez sinan erdeme ataşehire burhan felek'e çağlayana topuk yaylasına metrise silivriye deplasmana geldin
yoksa maçları kahveden evinden internet başından mı takip edip burda yorum yapıyorsun
Bahsettiğim olayın taraftarlık yarıştırmakla alakasının olmadığını söyledim. Kendi taraftarlığınızdan şüphe duymuyorsanız üstünüze alınmasaydınız. İllaki merak ediyorsanız en son Vaslui maçında Fenerium alt C bloktaydım. 2 tane kombinem var, fırsat bulduğum maçlara gidiyorum. Evimde 11 yıldır LigTv üyeliği var. Taraftar gruplarına üye olmak gibi bir aksiyonum olmadı
R.Carlos Moskova'daki kampımızı ziyaret etmiş.
![]()
Last edited by ForsakeN : 21.Ağustos.2012 at 16:49
Neden ? Bir Fenerbahçeli Fatih Terim'e hayran olamaz mı, böyle bir kaide mi var ? Onu Aykut Kocaman'la ve başka bir Fenerbahçe teknik direktörüyle karşılaştıramaz mı ? Veya Selçuk İnan'a, Muslera'ya hayran olamaz mı ? Bu düşünceleri onun Fenerbahçeliliğini etkiler mi ? Fenerliler sadece kendi oyuncularına, hocalarına mı hayran olabilir. Aynı şekilde ben bir Galatasaray'lı olarak Alex'e büyük hayranlık duyuyorum bu benim Galatasaraylılık derecemi mi azaltır ? Çok soru sordum kusura bakma mantığını çözmeye çalışıyorum çünkü ?
Edit: Neden Fenerbahçelilerin Fatih Terim'i övmesi bu kadar zoruna gitti ki ? Bu bence güzel bişey, böyle kişiler bazı şeyleri aştıklarını belli ediyor.
Screw you guys, I'm goin' home
Tamam işte bu sorduğun sorular kadar Galatasaray'a hayranlık, sevgi besleyen biri varsa Galatasaraylı olsun zaten. Taraftarlığın özü de budur zaten. Bahsettiğim şeyi tam kavrayamamışsınız heralde. Bazı arkadaşlarda Fenerbahçe ve Aykut Kocaman'dan büyük oranda mutsuzluk ve hoşnutsuzluk seziyorum, fakat zıt yöndeki duyguları Galatasaray'a karşı besliyorlar. E burda da tavsiyemi dile getirdim zaten. İsteyen alınır isteyen güler geçer.
Edit'e cevap: Ben demiyorum ki Fatih Terim kötüdür, övülmesin vs.
Benim anlayamadığım bu kısım zaten. Taraftarlığın özü rakip takıpa hayranlık duymamak sevgi beslememek değildir ki. Taraftarlığın özü diye bahsettiğin aslında holiganlığın özüdür. Taraftarlığın özü tuttuğun takım ne durumda olursa olsun ona destek vermektir. Yoksa farkındayım Fatih Terim kötüdür falan demediğinin.
Screw you guys, I'm goin' home