Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
Neden ? Bir Fenerbahçeli Fatih Terim'e hayran olamaz mı, böyle bir kaide mi var ? Onu Aykut Kocaman'la ve başka bir Fenerbahçe teknik direktörüyle karşılaştıramaz mı ? Veya Selçuk İnan'a, Muslera'ya hayran olamaz mı ? Bu düşünceleri onun Fenerbahçeliliğini etkiler mi ? Fenerliler sadece kendi oyuncularına, hocalarına mı hayran olabilir. Aynı şekilde ben bir Galatasaray'lı olarak Alex'e büyük hayranlık duyuyorum bu benim Galatasaraylılık derecemi mi azaltır ? Çok soru sordum kusura bakma mantığını çözmeye çalışıyorum çünkü ?

Edit: Neden Fenerbahçelilerin Fatih Terim'i övmesi bu kadar zoruna gitti ki ? Bu bence güzel bişey, böyle kişiler bazı şeyleri aştıklarını belli ediyor.
Tamam işte bu sorduğun sorular kadar Galatasaray'a hayranlık, sevgi besleyen biri varsa Galatasaraylı olsun zaten. Taraftarlığın özü de budur zaten. Bahsettiğim şeyi tam kavrayamamışsınız heralde. Bazı arkadaşlarda Fenerbahçe ve Aykut Kocaman'dan büyük oranda mutsuzluk ve hoşnutsuzluk seziyorum, fakat zıt yöndeki duyguları Galatasaray'a karşı besliyorlar. E burda da tavsiyemi dile getirdim zaten. İsteyen alınır isteyen güler geçer.

Edit'e cevap: Ben demiyorum ki Fatih Terim kötüdür, övülmesin vs.