1 ile 30 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Ben de size diyorum ki..

Aragones Sennayı istedi Josico geldi

Kocaman Tino Costayı, Diarra'yı istedi, Krasiç geldi başka adam alınmadı..

Sizce Aragones masaya yumruğunu vuramazmıydı?

Kocaman Orta saha için arayış içinde bu çok açık ve net.. En iyisini deneyerek bulmak zorunda. Baroni-Topuz denedi, Baroni-Selçuk denedi, Baroni Kocamanın evladı dendi, Baroniyi yanına çekti, bu sefer de neden 2 kesici diyoruz..

Ha diceksiniz ki Topuz oynasın.. Ben de Ortasahanın şuan Selçuk-Topuz olmasından yanayım.. Beğenmediğimiz Selçuk, Mehmet Topaldan 10 Km. ötede şuan

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by barahir View Post
    Ben de size diyorum ki..

Aragones Sennayı istedi Josico geldi

Kocaman Tino Costayı, Diarra'yı istedi, Krasiç geldi başka adam alınmadı..

Sizce Aragones masaya yumruğunu vuramazmıydı?

Kocaman Orta saha için arayış içinde bu çok açık ve net.. En iyisini deneyerek bulmak zorunda. Baroni-Topuz denedi, Baroni-Selçuk denedi, Baroni Kocamanın evladı dendi, Baroniyi yanına çekti, bu sefer de neden 2 kesici diyoruz..

Ha diceksiniz ki Topuz oynasın.. Ben de Ortasahanın şuan Selçuk-Topuz olmasından yanayım.. Beğenmediğimiz Selçuk, Mehmet Topaldan 10 Km. ötede şuan
    e iyi ya iste, hemfikiriz o zaman. selcuk-topalla arayis olmaz, iki tane kesici adam iste. ne olacagi belli. keske onliberosuz oynasak, bu benim fikrim tabi. en kotu bir tane kesici olsun bari transfer konusunda birsey diyemem, o icerde konusulan bir konu, bilemeyiz. ben sadece sahada gordugum seyi soyluyorum. kadroda cozebiliyorsak eger gobege koyulcak adam selcuk topal degildir. rakip Inter falan degil, bildigin elazig

Mesaj Yetkileri