Sayfa 233 / 447 İlkİlk ... 133183223231232233234235243283333 ... SonSon
6,961 ile 6,990 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    munferit olaylari birak da samimi olarak soyle, fenerbahcenin bu duzeniyle oynadigi maclardan keyif aliyor musun? takimin oynadigi futboldan memnun musun? birak simdi kim daha fenerbahceli kim degil, gordugun seyden bahset. ben sahsen gonderin su Aykut Kocamani, bir ise yaramaz diyemem. ama suanki goruntuden memnun degilim, bircok kisi de oyledir eminim. Aykut Kocamanin bunun ustesinden gelecegine de inaniyorum, ama herkesin sabri yavastan tukeniyor cunku takimda isik da yok maalesef. belki erken bunlari soylemek icin, insallah yaniliyoruzdur. cok isterim cunku Aykut Kocamanla basarili olmayi
    Ben bu sezon oynanan futboldan keyif aldığımı hiç bi zaman söylemedim zaten. Ama daha "bu sezon" diyebilmek için bile süreye ihtiyaç var. Biz o zamanı bile tanımıyoruz bu kadar güvendiğimiz adama. Sağlı sollu eleştiriyoruz, yargılıyoruz, her konuda suçlu aynı kişi, ki şimdiden gönderilsin diyen sayısı çok fazla bu forumda .

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Quote Originally Posted by ForsakeN View Post
    Her konuda Fatih Terim şöyle, Galatasaray böyle diyen arkadaşlaraydı lafım. Hayranlıklarını taraftarlığa dönüştürebilirler. Üzerine alındıysan bilemem tabi.Bizim takımımız Fenerbahçe ve başında Aykut Kocaman var.
    ben burda f.terim ismini öne attım sürekli son mesajlarımda
    aykut kocaman dan kat be kat iyi hoca
    kişilik olarak zerre hazetmem ama hocalığına laf diyecek halim yok
    keza yeri gelince ortasaha konusu olunca çat selcuk inan diyorum

sen aykut kocaman ı seviyorsun yada taraftar seviyor diye takımın başında kalması gerekmez
    bende seviyorum gerçekten çok seviyorum
    ama takım yönetmek başka iş
    defalarca eleştiriyi yaptım önceki sayfalarda bi oku
    ben aykut hoca yı savunanlar futbol değerleriyle neden savunduğu anlatsın dedim kısaca
    ama sen bir savunan olarak onu yapmayıp karşı saldırya geçtin.

3 senedir bu takımın başında aykut hoca ilk geldiğinde takım ikinci yarı harika idi
    o sezonun son maçından itibaren her geçen gün futbol olarak geriye gittik
    aksini söyleyebilen var mı
    3 yıl çok cok uzun bir süre.
    tamam geçen yıl çok özel bir yıl geçen yıl asla eleştirmedim liderliği ve duruşu ile takdir ettim
    geçen yılda çok kötü top oynadık ama sesimiz çıkmadı
    futbol konuşulacak yıl değildi.ama bu yıl elindeki imkanlar geçen yıla göre çok çok fazla

ben daha oyuncularını dahi tanıyamadığını düşünüyorum aykut hoca nın
    sow a uzun top şişiriyor arkadaki alex ve stochla baskı yapıp elazığı yıkmak istediğini anlatıyor
    selcuk la mehmet topal dan maestro olmasını bekliyor
    ne sow uzun topları alabilir ne alex stoch baskı yapabilir dönen topa

ayrıca, sana da kişisel bir sorum olacak taraftar olarak hep destek falan diyorsun da merak ettim.
    herhangi bir taraftar grubuna mensup musun.
    maçlara gelirmisin kaç kez sinan erdeme ataşehire burhan felek'e çağlayana topuk yaylasına metrise silivriye deplasmana geldin
    yoksa maçları kahveden evinden internet başından mı takip edip burda yorum yapıyorsun

Nesil
    2006
    Yer
    DENİZLİ

bende Aykut u eleştiriyorum ama kişiliğini veya adamlığını değil teknik adamlığını sabır deniyor 3.sene olmuş neyin sabırı bu kadar sabır kimseye gösterilmedi Rıdvan bile yenilmeden gitti bu takımdan hem biraz ışık olsa herkes anlar oynanan futbol ortada.F.T i beğenen Gs yi tutsun falan denmiş bu kadar körü körüne taraftarlık olmaz var olan bişeyi görmemek daha geriye gitmektir.F.Terim sistemini geldi oturtdu kadrosunu çok iyi takviye etti çatır çatır da topunu oynatıyor alt yapıdan oyuncu alıyor Aykut a gelince sabır sabırda ne zamana kadar S.Aybaba istese o sabrı amenna

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by GebzeLi1907 View Post

ayrıca, sana da kişisel bir sorum olacak taraftar olarak hep destek falan diyorsun da merak ettim.
    herhangi bir taraftar grubuna mensup musun.
    maçlara gelirmisin kaç kez sinan erdeme ataşehire burhan felek'e çağlayana topuk yaylasına metrise silivriye deplasmana geldin
    yoksa maçları kahveden evinden internet başından mı takip edip burda yorum yapıyorsun
    Bahsettiğim olayın taraftarlık yarıştırmakla alakasının olmadığını söyledim. Kendi taraftarlığınızdan şüphe duymuyorsanız üstünüze alınmasaydınız. İllaki merak ediyorsanız en son Vaslui maçında Fenerium alt C bloktaydım. 2 tane kombinem var, fırsat bulduğum maçlara gidiyorum. Evimde 11 yıldır LigTv üyeliği var. Taraftar gruplarına üye olmak gibi bir aksiyonum olmadı

R.Carlos Moskova'daki kampımızı ziyaret etmiş.

Last edited by ForsakeN : 21.Ağustos.2012 at 16:49

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Resimlerde Aziz Yıldırım'ın göbeği dikkatimi çekti. İçeride kalan hemen herkes baya zayıflarken maşallahı var Aziz başkan'ın.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2011
    Yer
    Elazığ

Carlos'ta Mike Tyson hayranı çıktı

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Harbiden Aziz Yıldırım'ın göbek uçmuş Adam kendini yemeğe vermiş demek

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

carlos ne kadar kısaymış ya... aykut hoca bile dev gibi yanında

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ben Aykut Kocaman'ın futbol anlayışını 2-3 maçtır oynanan futbol yüzünden değil özellikle geçen seneden devam eden oyun anlayışının daha kötü bir şekilde devam ettirmesinden dolayı eleştiriyorum. Geçen sene ligin ilk yarısında oynanan Galatasaray maçıyla beraber bize kene gibi yapışan bu anlayıştan bir türlü kurtulamıyoruz, işin kötü tarafı her geçen gün daha da kötüye gidiyor. Yazdığım bütün yazılar burada mevcut, o günlerde Aykut Kocaman'ın o sezon için bazı durumlardan muaf olduğunu, Fenerbahçe için olağanüstü geçen sezonda alınacak başarısızlığın hesabını kimsenin sormayacağını, olaylar kısmen kapanıp yeni sezona başladığımız zaman bu mahkum ve kötü futbol anlayışının sürdürülmesi durumunda en fazla 5 hafta dayanılacağı ve bunun devam etmesi durumunda tepkilerin büyük olacağını söylemiştim.

Çocuk değiliz hemen saman alevi gibi parlayalım : ) Benim tepkim kötü giden bir sistemin üzerinde Aykut Kocaman'ın hala ısrar etmesi ve bizim sürekli kan kaybetmemiz. Ne zaman bunun farkına varacak ne zaman bir değişime adım atacak diye merakla bekliyorum.

Örneğin geçen Elazığ maçı öncesi Elazığ takımı canavar gibi ısınırken bizim takım 2-3 grup halinde kendi arasında paslaşıyor, Sonra niye 10 kişilik takıma diş geçiremiyoruz, mücadeleden yoksun olan bu fiziklerle nasıl olacak bu iş ? Aykut Kocaman Selçuk'tan Xavi yaratmaya çalışıyor ama olmuyor, hatanın üstüne gidip onu kapatmak yerine buna devam etmek niye ? Benim eleştirdiğim noktalar geçen sezondandır devam edenlerin vermiş olduğu birikim.

Aykut Kocaman'ın görevi bırakmasını hiçbirimiz istemeyiz tabi, kendini ipe götüren o, eleştirenler değil. Bu kötü oyuna 3-4 hafta daha devam etse ve stadda "Aykut İstifa" sesleri gelse daha mı güzel olur ? Kim ne yaparsa kendine yapar.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    DENİZLİ

bizim takım transeri nasıl yapar ya s.moskova yı eler şl ye kalırsa ya devre arasına kadar işler iyi gitmezse

Nesil
    2006
    Yer
    DENİZLİ

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Ben Aykut Kocaman'ın futbol anlayışını 2-3 maçtır oynanan futbol yüzünden değil özellikle geçen seneden devam eden oyun anlayışının daha kötü bir şekilde devam ettirmesinden dolayı eleştiriyorum. Geçen sene ligin ilk yarısında oynanan Galatasaray maçıyla beraber bize kene gibi yapışan bu anlayıştan bir türlü kurtulamıyoruz, işin kötü tarafı her geçen gün daha da kötüye gidiyor. Yazdığım bütün yazılar burada mevcut, o günlerde Aykut Kocaman'ın o sezon için bazı durumlardan muaf olduğunu, Fenerbahçe için olağanüstü geçen sezonda alınacak başarısızlığın hesabını kimsenin sormayacağını, olaylar kısmen kapanıp yeni sezona başladığımız zaman bu mahkum ve kötü futbol anlayışının sürdürülmesi durumunda en fazla 5 hafta dayanılacağı ve bunun devam etmesi durumunda tepkilerin büyük olacağını söylemiştim.

Çocuk değiliz hemen saman alevi gibi parlayalım : ) Benim tepkim kötü giden bir sistemin üzerinde Aykut Kocaman'ın hala ısrar etmesi ve bizim sürekli kan kaybetmemiz. Ne zaman bunun farkına varacak ne zaman bir değişime adım atacak diye merakla bekliyorum.

Örneğin geçen Elazığ maçı öncesi Elazığ takımı canavar gibi ısınırken bizim takım 2-3 grup halinde kendi arasında paslaşıyor, Sonra niye 10 kişilik takıma diş geçiremiyoruz, mücadeleden yoksun olan bu fiziklerle nasıl olacak bu iş ? Aykut Kocaman Selçuk'tan Xavi yaratmaya çalışıyor ama olmuyor, hatanın üstüne gidip onu kapatmak yerine buna devam etmek niye ? Benim eleştirdiğim noktalar geçen sezondandır devam edenlerin vermiş olduğu birikim.

Aykut Kocaman'ın görevi bırakmasını hiçbirimiz istemeyiz tabi, kendini ipe götüren o, eleştirenler değil. Bu kötü oyuna 3-4 hafta daha devam etse ve stadda "Aykut İstifa" sesleri gelse daha mı güzel olur ? Kim ne yaparsa kendine yapar.
    güzel yazı tebrik ederim Aykut hoca 3 sezondur bu takımın transferini yapıyor ona rağmen ideal kadroyu kuramadı hep bi yer eksik istediği sisteme göre oyuncu almadı yanlış oyuncularla yanlış sistem uyguluyor

Nesil
    2006

Acımız Kalbimizde

Dün Gaziantep’te meydana gelen acı olay üzerine; Kulübümüzün yetkilileri bu sabah gerçekleşen Spartak Moskova-Fenerbahçe maçı eşgüdüm toplantısında UEFA yetkililerine, Takımımızın sahaya siyah bantla çıkmak istediği yönündeki talebimizi iletmiştir.

UEFA yetkilileri, UEFA merkeziyle yaptıkları görüşmenin ardından, söz konusu talebimizi "Sportif bir aktivite" olmadığı gerekçesiyle reddettiklerini tarafımıza bildirmişlerdir.

Bu gelişmeyi kamuoyuyla paylaşır, kalbimizin, dualarımızın dünkü patlamada yaralanan vatandaşlarımızla olduğunu belirtmek isteriz.

Saygılarımızla,

Fenerbahçe Spor Kulübü
    http://fenerbahce.org/fb2008/detay.asp?ContentID=30426

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Alex'ten hocasına bomba gönderme!!!Brezilyalı bir vatandaşıyla twitterda sohbet eden tecrübeli futbolcu, maçta yedek kalmasyla ilgili soruya, “Bir gün sana anlatırım. Tek kelimeyle açıklamak gerekirse kıskançlık! Neden beni yedeğe çekti anlamadım. Zamanla hikayenin tamamını sana anlatırım” ifadelerini kullandı.

KAYNAK : SPORX

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ommix View Post
    Alex'ten hocasına bomba gönderme!!!Brezilyalı bir vatandaşıyla twitterda sohbet eden tecrübeli futbolcu, maçta yedek kalmasyla ilgili soruya, “Bir gün sana anlatırım. Tek kelimeyle açıklamak gerekirse kıskançlık! Neden beni yedeğe çekti anlamadım. Zamanla hikayenin tamamını sana anlatırım” ifadelerini kullandı.

Alex de kusura bakmasin. O forma kimsenin tapulu mali degil.

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Alex de kusura bakmasin. O forma kimsenin tapulu mali degil.
    Aynen bence çok ayıp etti.Açıklamalarında hep ben gelip geçiciyim Fenerbahçe kalıcı diyordu.1 maç kenara geldi diye - ki bence haklı şekilde kenara alındı - böyle konuşmaması gerekirdi.Bence çıkıp özür dilemesi lazım.

Alexinde artık bazı şeyleri görmesi lazım o oynarken takım saha içinde kaleciyide çıkarırsak 9 kişi kalıyorç

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

po rei,um dia te conto.mas para definir em uma palavra.ciumes! N sei pq ele me tirou.mas com tempo te conto a historia.
    Şunun tam çevirisini bulabilsek ne dediğini çözeriz de. Medyaya güvenmek istemiyorum. Farklı yönlere çekmiş olabilirler. byariff yardımcı olabilir belki.

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Şunun tam çevirisini bulabilsek ne dediğini çözeriz de. Medyaya güvenmek istemiyorum. Farklı yönlere çekmiş olabilirler. byariff yardımcı olabilir belki.
    İnternetten çevirisine baktım.Ciumes kıskançlık anlamına geliyor.Tam çeviride ise şöyle bir anlam çıkıyor ;

''po kral, sana söyleyeceğim bir gün. ama bir kelime tanımlamak için kullanılır. kıskanç! N pq beni aldığını biliyorum. ama zaman size bir hikaye anlatmak''

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Çeviri doğruymuş beyler, Alper Öcal var twitterda Brezilya ligini takip eden, portekizce bilen bir isim ve Fenerbahçeli, kendisi onayladı.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Alex "Zamanla hikayenin tamamını sana anlatırım" dediyse vardır bir bildiği.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Alex'e hiç yakışmadı bu sözler ve yaptıkları.Maçtan önce de ısınmaya çıkmamış galiba.Bir sıkıntı olduğu kesin bakalım ne olacak

EDİT : Alex'ten açıklama : Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldızı Alex de Souza, mikro blog sitesi twitter üzerinden gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Spartak Moskova karşılaşmasında oynamaması nedeniyle birçok soru alan yetenekli futbolcu, "Hocanın kararlarına hep saygılıyım ve hiç sorgulamadım. Her şeyden önemli olan kulüp ve hedefleridir" dedi.

Aykut Kocaman'a ve kulübüne saygısı olduğunu belirten yıldız oyuncunun, maça ilk 11'de çıkmaması konusunda hocasına kızgın olduğu belirtilmişti. Alex bu şekilde gelen soruya ise, "Böyle bir şey söylemedim" yanıtını verdi.

YALANLADI...

Brezilyalı bir vatandaşıyla sohbet eden tecrübeli futbolcu, maçta yedek kalmasıyla ilgili soruya, "Bir gün sana anlatırım. Tek kelimeyle açıklamak gerekirse kıskançlık! Neden beni yedeğe çekti anlamadım. Zamanla hikayenin tamamını sana anlatırım" ifadelerini kullanmıştı

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Şimdi Anti-Kocaman'cılar gelirler. Alex'i de küstürdü, dün oynatsaydı kazanmıştık vs. diye serzenişlere başlarlar

Bence Alex'in dün oynatılmaması doğru bir karardı. Hatta ligteki deplasman maçlarında da yedek bırakılmalı gerekirse.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Orijinal adresi değil mi bu Alex'in?

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Silmiş yazdığını, kuzeniydi belki de yazan.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Fenerbahce teknik direktörüne saygısızlık yapan kimseyi savunmaz ınsanlar. Fenerbahçeyi kötü futbol oynatiyorsun hocam,hatalarından ders al temennisinde bulunan insanlara anti-kocamanci demek kötü niyettir.

Kimsenin arkasında aykut kocamaninki gibi durmadı bu taraftar,onun yeri herkes için ozeldir. Ama güzel futbol oynatmak,derbileri kazanmak zorunda kendisi de.

Alex'e gelince de haddini bilmeli kendisi. Yönetenleri eleştirebilmesi için onun altında çalışmaması esastır bir insanın. Gelsin taraftar olsun eleştirsin ya da baskan veya yönetici.

Aykut kocamanin dün tek hatası çift onlibero ile maça çıkmasıydı ama buna rağmen istedigine yakın bir skor aldı mi? Aldı. Alexin haftaya oynar mıyım diye çalışması lazım sadece. bana kalsa 4-4-2 oynarım.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

bu işin bir tarafında Samet Güzel'in olduğuna eminim ama neresinde bilmiyorum neyse bu konuya Fenerbahçeli arkadaşlar pek gitmesin. ikisi de efsanemiz. bu olayda taraf olmak Fenerbahçe'ye zarar verir. aralarında sorun varsa öyle ya da böyle çözerler.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by sananes View Post
    Fenerbahce teknik direktörüne saygısızlık yapan kimseyi savunmaz ınsanlar. Fenerbahçeyi kötü futbol oynatiyorsun hocam,hatalarından ders al temennisinde bulunan insanlara anti-kocamanci demek kötü niyettir.
    Umarım sen haklı çıkarsın da bu konu üzerinden de Aykut Kocaman'a yüklenilmez.

Aykut Hocam Allah aşkına Antep maçına şu 11 ile çık yahu.

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Bu arada Alex o tweeti silmiş

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by ommix View Post
    Bu arada Alex o tweeti silmiş
    Evet silmiş ama Alex sildim demiyor. Ben öyle birşey demedim diyor. Ya 2. haber yanlış ya da Alex yalan söylüyor.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Mecbur silecek .

Kendiside biliyor aykut kocamanın taraftarın gözündeki değerini

Mesaj Yetkileri