Originally Posted by 
LifeYourself

ya elinizi vicdanına koyun ve düşünün
forvetsiniz takımınız bir golle geride son dakika elinize bir şans geçmiş.
o anda futbolcu eminim yüzlerce şey düşünmüştür.
acaba topu alıp gol atabilir miyim?hayır şurdaki arkadaşıma pas atmam lazım!Hayır hayır bunları başaracak kadar zamanım yok acaba penaltı yaptırabilir miyim?Olamaz mesafe çok uzakta bedenimi biraz daha ileriye ittirmeliyim.Ve penaltı gelir adam mutlu bir şekilde yerine döner takımına 1 puanı kazandırır.
Siz bir forvet olsanız elinizde bir imkan olsa takımınızı kurtarmak için denemez misiniz?
Bu hareketi denemenin cezası kırmızı değilse o zaman denenebilir.Hatta kırmızı verilse bile önemli maçlarda denenebilir.
Maradona elle attığı golle ilgili diyor.Ne dememi bekliyordunuz.Gidip hakeme elle gol attım k.bakmayın mı deseydim diyor.Elide bilerek yaptığını söylüyor.Kaleci o topu kapıcaktı diyor.Sonra gitmiş takım arkadaşlarına sarılın sarılın çaktırmayın demiş.
Bu sadece ligde kaybedilen 2 puan orda kaybedilen kupa?Şimdi burda maradonadan nefret ediyorum diyen var mı aranızda?
Eğer varsada çok sevindim açıkcası ülke emin ellerde bu arkadaşlar dışarda ne yalan söyler nede birilerini aldatırlar kendi işleri olduklarında...