Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maçın sonucu ne olur ?

Voters
42. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş kazanır

9 21.43%
  • Berabere biter

5 11.90%
  • Galatasaray kazanır

28 66.67%
1 ile 30 arası toplam 523 sonuç

Konu: Beşiktaş - Galatasaray | STSL 2. Hafta

Hybrid View

Quote Originally Posted by LifeYourself View Post
    Abi adamı savunmuyoruz ama sadece o anda yapmaz mısın diyorum?
    ayrıca kuyt'u süper kupa maçında izlemediniz mi
    engin baytar'ın erkekliğini çok güzel sıkıyor çaktırmadan
    ebou'yi kızdırmak için çok güzel topu atıyor çaktırmadan
    daha nice çaktırmadan yaptığı futbola yakışmayan şeyler.Burdaki arkadaşlar kuyt iğrencsin hırsızsın adam değilsin dediniz mi?onu soruyorum sadece
    Sözüm sana olmamakla birlikte burda ağlayan beşiktaşlılardan daha çok fenerliler olması çok komik oluyor bazen...
    Bana bizim maçtada siz ağlıyordunuz denmesin ben o konuya yorum bile atmadım attıysam şu yener bu yener olmuştur...
    Demediklerini nerden biliyorsun? Ayrıca verdiğin örnekler futbolun biraz da sosyal tarafı. Bir final maçında rakibe oynamak her zaman avantaj sağlar. Bu bir aldatmaca değil, taktiktir. Kuyt'un yaptıkları için birkaç Fenerbahçeli arkadaşım da benimle aynı şekilde düşündü diyebilirim. Kişiselleştirmenin anlamı yok.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by musleramicol25 View Post
    Demediklerini nerden biliyorsun? Ayrıca verdiğin örnekler futbolun biraz da sosyal tarafı. Bir final maçında rakibe oynamak her zaman avantaj sağlar. Bu bir aldatmaca değil, taktiktir. Kuyt'un yaptıkları için birkaç Fenerbahçeli arkadaşım da benimle aynı şekilde düşündü diyebilirim. Kişiselleştirmenin anlamı yok.
    kişiselleştirmiyorum.Hatta maçtan sonra fenerli arkadaşlarıma kuyt'u kötülemek yerine bu adam çok çakal ve bu hareketleri çok profesyonelce yapıyor bu adam bu şekilde rakiplerin defansını kızdırarak gol kralı olur dedim.
    Ama bu Kuyt'un yaptığı hareketler burak'ın yaptığı hareketten masumsa birşey demiyorum.
    Quote Originally Posted by musleramicol25 View Post
    İki sahtekarlığı zaten bir tutmuyoruz ki arkadaş. Hangi kafayla, hangi mantıkla yapıldığı önemli. Yukarıdaki yorumlarda takımın bekası için yapılabilir demiştin. Ben o cümleni ele alarak bunu örneklendirdim. Bu kadar derine inmenin anlamı yok.
    zaten onu sana değil başka bir arkadaşa dedim usta

Quote Originally Posted by LifeYourself View Post
    kişiselleştirmiyorum.Hatta maçtan sonra fenerli arkadaşlarıma kuyt'u kötülemek yerine bu adam çok çakal ve bu hareketleri çok profesyonelce yapıyor bu adam bu şekilde rakiplerin defansını kızdırarak gol kralı olur dedim.
    Ama bu Kuyt'un yaptığı hareketler burak'ın yaptığı hareketten masumsa birşey demiyorum.zaten onu sana değil başka bir arkadaşa dedim usta
    Bana dedin demedin önemli yok. Yorumu okumam, fikrimi söylememe yeter bence.

Kuyt ve Burak'ı aynı kefeye koymayın arkadaş ya. Bu kadar da pollyannacılık oynamanın anlamı yok. Takımı şişirdik şişirdik sonucun da beklemediğimiz bir skor, bir ortam oluşunca çareyi haksızca aldığımız penaltıda bulduk. Ayıp.

Mesaj Yetkileri