Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maçın sonucu ne olur ?

Voters
42. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş kazanır

9 21.43%
  • Berabere biter

5 11.90%
  • Galatasaray kazanır

28 66.67%
1 ile 30 arası toplam 523 sonuç

Konu: Beşiktaş - Galatasaray | STSL 2. Hafta

Hybrid View

Quote Originally Posted by LifeYourself View Post
    hala yanlış anlaşıldığımı düşünüyorum ben maçı hakettik diye bir yorum.Ondan önce ezeriz diye bir yorum yapmadım sadece şurdaki galatasaray kazanırı işaretledim.Maçtan sonra birşeyler yazdım.
    Ama ikisinin yaptığıda benim gözümde aynıdır.Rakipteki bir oyuncuya topsuz alanda enteresan hareketler şunlar bunlar yapıp rakibi kızdırmakta aldatmacadır.Orda eboue ceza yiyebilirdi.
    Lincoln volkan'ı kızdırıp volkan'a normalde 6 maç tahrikten dolayı 4 maça indirilmiş bir ceza yedirdi.Görüceksiniz kuyt'ta öyle bazılarına ceza yedircek çaktırmadan.Yaptığı şey doğru mu değil ama çaktırmadan yaptığında elden birşey gelmiyor.O anda onunda maç konsantrasyonuyla yaptığı kişiliğinin ortaya çıktığı hareketler diye düşünüyorum.
    Yani işin özü anlatmak istediğim şey
    Kuyt'a da Burak'a da en azından ben kötü gözle bakmak istemiyorum.O adamların bunu maç konsantrasyonlarıyla yaptığını düşünüyorum.(bunu derken anlatmak istediğim bazı insanlar maçta tamamen farklı bir insan olur)Anlatmak istediğim budur bana göre ikiside suçlanamaz.2 sinde de hakemin olaya müdahale etmesi gerekir.
    Burak ile Kuyt'ı bir tutmak bence mantıklı değil. Burak maçın konsantrasyonuyla yapacaksa eğer bir kere yapar iki kere yapar eyvallah diyorum. Ama kasten aldatmaca ile bilinçli bir şekilde yere attı kendini. Kuyt içinse Engin ve Eboue'ye yaptığı az önce de dediğim gibi tamamen taktiksel bir kışkırtma. Bunu maç öncesi de basın toplantılarında, gazete köşelerinde, çıkan haberlerde az çok görürüz. Rakibe oynamak her zaman avantajtır. Kuyt'ın yaptığının sahtekarlıkla ya da Burak'ın yaptığıyla aynı kefede görmek hepsinden saçma.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by musleramicol25 View Post
    Burak ile Kuyt'ı bir tutmak bence mantıklı değil. Burak maçın konsantrasyonuyla yapacaksa eğer bir kere yapar iki kere yapar eyvallah diyorum. Ama kasten aldatmaca ile bilinçli bir şekilde yere attı kendini. Kuyt içinse Engin ve Eboue'ye yaptığı az önce de dediğim gibi tamamen taktiksel bir kışkırtma. Bunu maç öncesi de basın toplantılarında, gazete köşelerinde, çıkan haberlerde az çok görürüz. Rakibe oynamak her zaman avantajtır. Kuyt'ın yaptığının sahtekarlıkla ya da Burak'ın yaptığıyla aynı kefede görmek hepsinden saçma.
    o zaman lincoln'ün zamanında kimsenin duymadığı ama volkana göre anasına bacısına sövmesi tamamen taktiksel bir davranıştı?Lincoln'ün yaptığı güzel bir hareketti ve Kuyt'a devam etsin tekrardan dediğim gibi tamam özür dilerim ben haksızım.
    Ki 1 maça etki eden burak
    4 maçtan uzaklaştırılan volkan nedeniyle kaybedilebilecek puanlar. lincoln'ün yaptığı daha beterdir benim için

Quote Originally Posted by LifeYourself View Post
    o zaman lincoln'ün zamanında kimsenin duymadığı ama volkana göre anasına bacısına sövmesi tamamen taktiksel bir davranıştı?Lincoln'ün yaptığı güzel bir hareketti ve Kuyt'a devam etsin tekrardan dediğim gibi tamam özür dilerim ben haksızım.
    Kardeş haksızsın demiyorum, yanlış anlaşılmakta istemiyorum. Benim yorumlarıma dikkat edersen Kuyt'ın yaptığı hareketle ilgili "güzel bir hareketti" falan demedim. Tekrarlıyorum, yaptığı hareket taktiseldi evet. Zaten Engin'i çözmüş olmalı ki atmosferin havasını epeyce yükseltti. (En azından Engin için) Lincoln örneğini vermişsin, Lincoln için de aynısı geçerli evet. Orda Volkan'a küfür etti mi etmedi mi onu kimse bilemez ama bir kaleci takımını boş bir sebepten yalnız bırakmaz. Lincoln'ün yaptığı da taktiksel bir hareketti. Belki sonucu ağır olabilirdi ama tamamen rakibe ve rakibin en önemli bölgelerinden biri kaleye oynadı ve başardı da.

Ayrıca Burak bir maça etki etmiş olabilir ama kulübe verdiği darbe konuşmaya bile değmez. Nasıl oyuncular oynatıyoruz havası yaratılmakta şu anda hem Fenerbahçe cehpesinden hem Beşiktaş cephesinden. Kimbilir belki başka takımlardan da...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by musleramicol25 View Post
    Kardeş haksızsın demiyorum, yanlış anlaşılmakta istemiyorum. Benim yorumlarıma dikkat edersen Kuyt'ın yaptığı hareketle ilgili "güzel bir hareketti" falan demedim. Tekrarlıyorum, yaptığı hareket taktiseldi evet. Zaten Engin'i çözmüş olmalı ki atmosferin havasını epeyce yükseltti. (En azından Engin için) Lincoln örneğini vermişsin, Lincoln için de aynısı geçerli evet. Orda Volkan'a küfür etti mi etmedi mi onu kimse bilemez ama bir kaleci takımını boş bir sebepten yalnız bırakmaz. Lincoln'ün yaptığı da taktiksel bir hareketti. Belki sonucu ağır olabilirdi ama tamamen rakibe ve rakibin en önemli bölgelerinden biri kaleye oynadı ve başardı da.

Ayrıca Burak bir maça etki etmiş olabilir ama kulübe verdiği darbe konuşmaya bile değmez. Nasıl oyuncular oynatıyoruz havası yaratılmakta şu anda hem Fenerbahçe cehpesinden hem Beşiktaş cephesinden. Kimbilir belki başka takımlardan da...
    yok usta yanlış anlamıyorum seni haklısın.
    benimde son söz olarak demek istediğimi yorumlarsam.
    Burak'ın hocası olsam 1 maç kadro dışı bırakıp dinlendiririm
    Burak'ın arkadaşı olsam yüzüne tükürürüm
    Burak'ın babası olsam kulağını çekerim
    Taraftar olsam söverdim.
    Ama Burak olsam o dakikada o aldatmayı yüzde 90 bende denerim.Derim hakem görseydi kardeşim ben ne yapıyım
    Ama siz diyorsunuz ki Burak eskidende böyleydi.Ben çok fazla futbol fanatiği olmadığımdan Galatasaray'ın bile çoğu maçını özet olarak izlediğimden Burak'ın gol kralı olma dışında başka bir vasfına çok fazla vakıf değilim.O yüzden bu yaptığı hareket yanlıştı ama tek temennim Burak dediğimizi bize yalatır ve ayaklarının hakkıyla tekrar gol kralı olur yada krallığa oynar.

Mesaj Yetkileri