Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maçın sonucu ne olur ?

Voters
44. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

20 45.45%
  • Berabere biter

11 25.00%
  • Marsilya kazanır

13 29.55%
1 ile 30 arası toplam 327 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Marsilya | Avrupa Ligi C Grubu

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Bu arada bazı arkadaşlar diyecek "barahir Aykut Kocaman'ın oğlu herhalde" diye.. Evet körü körüne savunduğumu biliyorum.. Ancak takım oynaya oynaya ligden düşse yine de o adam başımın tacıdır.. Geçen yıl saha dışında yaptıklarıyla, eylemleriyle ben sildim sportif başarıyı.. Onurunu savunmak golü savunmaktan daha önemlidir bazen

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by barahir View Post
    Bu arada bazı arkadaşlar diyecek "barahir Aykut Kocaman'ın oğlu herhalde" diye.. Evet körü körüne savunduğumu biliyorum.. Ancak takım oynaya oynaya ligden düşse yine de o adam başımın tacıdır.. Geçen yıl saha dışında yaptıklarıyla, eylemleriyle ben sildim sportif başarıyı.. Onurunu savunmak golü savunmaktan daha önemlidir bazen
    Sen bile görüyorsun orta saha lazım olduğunu ...o nasıl görmüyoor....aldğı bütün orta saha oyuncuları top kesene savunmacı...bumudur sportif direktörlük ?? takım pas yapamıyor...adam gibi pas cevirip kaleye gidemiyor...şansa goller atıyor...Şu kadarını söylüyorum bu seneki bursanın yarısı bile değiliz...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by petrol_fb12 View Post
    Sen bile görüyorsun orta saha lazım olduğunu ...o nasıl görmüyoor....aldğı bütün orta saha oyuncuları top kesene savunmacı...bumudur sportif direktörlük ?? takım pas yapamıyor...adam gibi pas cevirip kaleye gidemiyor...şansa goller atıyor...Şu kadarını söylüyorum bu seneki bursanın yarısı bile değiliz...
    O yazıyı Meireles alınmadan önce yazmıştım, unutmuşum kaldırmayı.. iyi olduğu hatırlattığın, zira artık lazım değil orta saha..

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by barahir View Post
    Bunu anlayamayanlar Aykut Kocaman'ın gitmesi için Trabzon'un Fenerbahçemizi yenmesini bile ister işte dostum ..

Mesaj Yetkileri