Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maçın sonucu ne olur ?

Voters
29. You may not vote on this poll
  • Galatasaray kazanır

28 96.55%
  • Berabere biter

1 3.45%
  • Akhisar kazanır

0 0%
Sayfa 4 / 4 İlkİlk ... 234
91 ile 106 arası toplam 106 sonuç

Konu: Galatasaray - Akhisar Belediye | STSL 5.Hafta

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Facx View Post
    Arda mı şımarmadı Arda da en az Emre kadar şımarıktı, ben Emreden en fazla bizim pedromuz olucağını düşünüyorum daha fazlası olmaz bence tabi adam geçmeyi öğrenir sağ ayağını kullanmaya alış fiziğini geliştirir mental anlamda da gelişirse başka tabi ama çok yakın gözükmüyo şuan
    Arda şımarmadı sadece ona verilen sorumluluk çok fazlaydı kaldıramadı.Emre'ye şımarık diyemeyiz ama daha çok genç böyle hareketler yapması normal gayet.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Emre Arda'dan daha hızlı fakat Arda kadar akıllı değil. Hız kazanılır ama zeka doğuştan.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Börk View Post
    Arda şımarmadı sadece ona verilen sorumluluk çok fazlaydı kaldıramadı.Emre'ye şımarık diyemeyiz ama daha çok genç böyle hareketler yapması normal gayet.
    kaptanlık öncesine dönelim bordo maçında rakibe daha 20 yaşındayken kafa atıp kırmızı kart gören kimdi ?

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Şımarıklık tabirin bu mu ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    Emre Arda'dan daha hızlı fakat Arda kadar akıllı değil. Hız kazanılır ama zeka doğuştan.
    Konudan tamamen bağımsızım da, hız nasıl kazanılacak onu merak ettim doğrusu

Quote Originally Posted by barahir View Post
    Performans antrenmanlarıyla ve kilo vererek. Yani çalışarak bir nebze hızlı hareket edebilirsin.
    Topu hızlı hareket ettirmek de öğrenilebilir. Tecrube ile ezber ile.
    Yani bir türlü hızlanabilirsin ancak pratik zeka doğuştan bir yetenek.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Oyun okuma bilgisi ve diğer zekaya bağlı özelliklerde oynayarak ve tecrübeyle kazanılmaz.Bir oyuncu doğuştan değil bunları oynayarak yapar bence daha sağlıklı bir yorum yapabilmek için 1-2 sene daha beklemeliyiz ama hız da zeka da doğuştan gelen bir şeydir en fazla 1 veya kademe geliştirilebilir.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

kaptanlık öncesine dönelim bordo maçında rakibe daha 20 yaşındayken kafa atıp kırmızı kart gören kimdi ?
    Eğer bu mantıkla gidersen Zidane 35 yaşındayken bile yeterince olgunlaşmamış bi oyuncu konumunda kalır. Karşındaki ne derse desin olgun bir oyuncu kendini tutmak zorundadır. Rakibe kafa attı diye şimarık olunmaz.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by barahir View Post
    Fazla kilolarınızdan kurtulup bacaklarınızı taşıdığı fazla ağırlıktan kurtarıp, fitnessta bacak hareketlerine ağırlık verip bacaklarınızı kuvvetlendirip, ip atlayarak ve ellyptic hareketiyle senkronizasyonunuzu tamamlarsanız, kendinizi dahi şaşırtacak şekilde hızlanırsınız. Bizzat yaşadığımdan söylüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

aynen aldığı her topu basit oynamak yerine uç işler yapmaya çalışıp topu kaptırmasını geçtim bi insan sağ ayağını hiç mi kullanamaz o kadar çeviklik var sağ ayağı yok diye topla kalas gibi dönüyo
    Aynen öyle katılıyorum tamamen. Mesela maçlarda dikkat edin ilk anda sol kanattaki arkadaşına rahatlıkla pası aktarabilecekken 4-5 dribbling yapmadan oynamıyor. Çözemiyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    Eğer bu mantıkla gidersen Zidane 35 yaşındayken bile yeterince olgunlaşmamış bi oyuncu konumunda kalır. Karşındaki ne derse desin olgun bir oyuncu kendini tutmak zorundadır. Rakibe kafa attı diye şimarık olunmaz.
    35 yaşındaki kendini kanıtlamış biriyle 20 yaşındaki futbola yeni başlamış genç bi futbolcunun sırf o 35 yaşındaki zidane a özenerek kafa atmasını kıyaslaştırıyosan diyebilcek bişey yok ben sadece saha içinden aklıma ilk gelen örneği yazdım o dönem twitter olsa arda da emre çolak gibi her yalakalık yapanı rt ederdi eminim buna tabi şuan olgunlaştı ona diyebilcek bişeyim yok

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

35 yaşındaki kendini kanıtlamış biriyle 20 yaşındaki futbola yeni başlamış genç bi futbolcunun sırf o 35 yaşındaki zidane a özenerek kafa atmasını kıyaslaştırıyosan diyebilcek bişey yok ben sadece saha içinden aklıma ilk gelen örneği yazdım o dönem twitter olsa arda da emre çolak gibi her yalakalık yapanı rt ederdi eminim buna tabi şuan olgunlaştı ona diyebilcek bişeyim yok
    20 yaşındaki futbolcunun 35 yaşındaki bir futbolcunun kafa atmasına özendiği için kafa attığına inanıyorsan diyebilecek bir şey yok zaten. Bu Arda'nın şimarmış olduğu gerçeğini değiştirmez ki ben bir çok kez burda Arda'nın şimarmadığından karakterinin böyle olduğundan şimarmış gibi göründüğünden bahsettim ama yaptıklarıyla artık benide şimardığına ikna etti. Ama verdiğin kafa atma örneği yanlış bir örnek. Kafa atmak için Zidane'dan özenmeye pek gerek duyulacağını düşünmüyorum. Millet olarak zaten kafa atmayı severiz biz
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Fazla kilolarınızdan kurtulup bacaklarınızı taşıdığı fazla ağırlıktan kurtarıp, fitnessta bacak hareketlerine ağırlık verip bacaklarınızı kuvvetlendirip, ip atlayarak ve ellyptic hareketiyle senkronizasyonunuzu tamamlarsanız, kendinizi dahi şaşırtacak şekilde hızlanırsınız. Bizzat yaşadığımdan söylüyorum.
    iyi guzel diyorsun da bir futbolcu bu dediklerini yapmiyorsa zaten hic oynamasin macta
    profesyonel futbolcu olmus ve superligdeki bir takimda oynayan futbolcu butun bu dedigin antremanlari zaten yapmak zorunda, bunun ustune ne kadar hizlanabilir ki. 15-16 yasinda falan olsa bile yavas bir adami hafif de olsa zar zor cok ufak birimlerde hizlandirabilirsin. o zaman herkes cok calisarak 100 metre kosucusu olsun

zeka konusunda katiliyorum ama, tabi oyun zekasi denilen seyi mac yapa yapa gelistirebilirsin genc futbolcular icin soyluyorum yine fakat hiz konusu pek oyle gelistiribilecek birsey degil, mumkun de degil. FM tabiriyle konusursak misal 11 ise 12 birim olur hizi en fazla

Hız antrenmanıya ilgili bir makaleye şuradan ulaşabilirsiniz;
    http://www.atletik.org/ABTD-makalele...fa39-surat.htm

Nesil
    2006
    Yer
    Anadolu Yakası

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Ey Yüce Peygamber, Senin Hürmetine Yaratıldı Tüm Alemler ! Cezasız Kalmaz Elbet O Filmler, Karikatürler...

Çok güzel, bunu düşünen ve uygulayanlara tebriklerimi teşekkürlerimi sunuyorum.

Sayfa 4 / 4 İlkİlk ... 234

Mesaj Yetkileri