Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maçın sonucu ne olur ?

Voters
29. You may not vote on this poll
  • Galatasaray kazanır

28 96.55%
  • Berabere biter

1 3.45%
  • Akhisar kazanır

0 0%
1 ile 30 arası toplam 106 sonuç

Konu: Galatasaray - Akhisar Belediye | STSL 5.Hafta

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Facx View Post
    kaptanlık öncesine dönelim bordo maçında rakibe daha 20 yaşındayken kafa atıp kırmızı kart gören kimdi ?
    Eğer bu mantıkla gidersen Zidane 35 yaşındayken bile yeterince olgunlaşmamış bi oyuncu konumunda kalır. Karşındaki ne derse desin olgun bir oyuncu kendini tutmak zorundadır. Rakibe kafa attı diye şimarık olunmaz.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    Eğer bu mantıkla gidersen Zidane 35 yaşındayken bile yeterince olgunlaşmamış bi oyuncu konumunda kalır. Karşındaki ne derse desin olgun bir oyuncu kendini tutmak zorundadır. Rakibe kafa attı diye şimarık olunmaz.
    35 yaşındaki kendini kanıtlamış biriyle 20 yaşındaki futbola yeni başlamış genç bi futbolcunun sırf o 35 yaşındaki zidane a özenerek kafa atmasını kıyaslaştırıyosan diyebilcek bişey yok ben sadece saha içinden aklıma ilk gelen örneği yazdım o dönem twitter olsa arda da emre çolak gibi her yalakalık yapanı rt ederdi eminim buna tabi şuan olgunlaştı ona diyebilcek bişeyim yok

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Facx View Post
    35 yaşındaki kendini kanıtlamış biriyle 20 yaşındaki futbola yeni başlamış genç bi futbolcunun sırf o 35 yaşındaki zidane a özenerek kafa atmasını kıyaslaştırıyosan diyebilcek bişey yok ben sadece saha içinden aklıma ilk gelen örneği yazdım o dönem twitter olsa arda da emre çolak gibi her yalakalık yapanı rt ederdi eminim buna tabi şuan olgunlaştı ona diyebilcek bişeyim yok
    20 yaşındaki futbolcunun 35 yaşındaki bir futbolcunun kafa atmasına özendiği için kafa attığına inanıyorsan diyebilecek bir şey yok zaten. Bu Arda'nın şimarmış olduğu gerçeğini değiştirmez ki ben bir çok kez burda Arda'nın şimarmadığından karakterinin böyle olduğundan şimarmış gibi göründüğünden bahsettim ama yaptıklarıyla artık benide şimardığına ikna etti. Ama verdiğin kafa atma örneği yanlış bir örnek. Kafa atmak için Zidane'dan özenmeye pek gerek duyulacağını düşünmüyorum. Millet olarak zaten kafa atmayı severiz biz
    Screw you guys, I'm goin' home

Mesaj Yetkileri