Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maçın sonucu ne olur ?

Voters
29. You may not vote on this poll
  • Galatasaray kazanır

28 96.55%
  • Berabere biter

1 3.45%
  • Akhisar kazanır

0 0%
1 ile 30 arası toplam 106 sonuç

Konu: Galatasaray - Akhisar Belediye | STSL 5.Hafta

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    Emre Arda'dan daha hızlı fakat Arda kadar akıllı değil. Hız kazanılır ama zeka doğuştan.
    Konudan tamamen bağımsızım da, hız nasıl kazanılacak onu merak ettim doğrusu

Quote Originally Posted by barahir View Post
    Performans antrenmanlarıyla ve kilo vererek. Yani çalışarak bir nebze hızlı hareket edebilirsin.
    Topu hızlı hareket ettirmek de öğrenilebilir. Tecrube ile ezber ile.
    Yani bir türlü hızlanabilirsin ancak pratik zeka doğuştan bir yetenek.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by barahir View Post
    Fazla kilolarınızdan kurtulup bacaklarınızı taşıdığı fazla ağırlıktan kurtarıp, fitnessta bacak hareketlerine ağırlık verip bacaklarınızı kuvvetlendirip, ip atlayarak ve ellyptic hareketiyle senkronizasyonunuzu tamamlarsanız, kendinizi dahi şaşırtacak şekilde hızlanırsınız. Bizzat yaşadığımdan söylüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Fazla kilolarınızdan kurtulup bacaklarınızı taşıdığı fazla ağırlıktan kurtarıp, fitnessta bacak hareketlerine ağırlık verip bacaklarınızı kuvvetlendirip, ip atlayarak ve ellyptic hareketiyle senkronizasyonunuzu tamamlarsanız, kendinizi dahi şaşırtacak şekilde hızlanırsınız. Bizzat yaşadığımdan söylüyorum.
    iyi guzel diyorsun da bir futbolcu bu dediklerini yapmiyorsa zaten hic oynamasin macta
    profesyonel futbolcu olmus ve superligdeki bir takimda oynayan futbolcu butun bu dedigin antremanlari zaten yapmak zorunda, bunun ustune ne kadar hizlanabilir ki. 15-16 yasinda falan olsa bile yavas bir adami hafif de olsa zar zor cok ufak birimlerde hizlandirabilirsin. o zaman herkes cok calisarak 100 metre kosucusu olsun

zeka konusunda katiliyorum ama, tabi oyun zekasi denilen seyi mac yapa yapa gelistirebilirsin genc futbolcular icin soyluyorum yine fakat hiz konusu pek oyle gelistiribilecek birsey degil, mumkun de degil. FM tabiriyle konusursak misal 11 ise 12 birim olur hizi en fazla

Mesaj Yetkileri