-
Emre, Alex, ???
Sıradaki için tahmin alalım ??
Aykut Kocaman'ın yetersizliğini korkaklığını gören buna bir adım sonra isyan edecek kişi kimdir sizce? Ve tabi kellesi alınmaya çalışılacak kişi olacak bu kişii aynı zamanda.
Volkan, Kuyt ?
Taraftar bunları yemiyecek göreceksiniz 3 senedir bir fiil Fenerbahçe tribünü kovalıyorum yönetim ve Aykut Kocaman'a karşı bir cephe oluştu artık baraj taşmak üzere bu son set de kırıldıktan sonra çok kötü şeyler olacak bu çok net gözüküyor.
Aykut ile Aziz Yıldırım ağır protestolar ile gönderilecekler benim tahminim.
5 10 maç ard arda kazansak bile bu taraftarın gazını almaz.
Bu klup Aziz Yıldırım'ın kendi malı değil o diyor diye göz göre göre 3 yıl daha kalacak dedi diye kimse buna katlanacak değil.
O tribün cezasını bitirip tepkisini vermeye başladı mı öyle bayanlara anons yapmaya benzemez 70.dakikada stadı terkedersin.
Çok çok büyük bir kan hüvviyet değişimi lazım bunu da şuan görevli kişilerin yapacağına inanmak yada bunu yapacaklarını idda etmeleri tamamen samiyetsizliktir.
Bu ikili oldukça temeli sağlam bir takım ve başarıya yönelik uzun vadeli adımların olacağına inanmıyorum bu sezon kalan bütün maçları dahi kazansak yine de gitmeliler.
Mesaj Yetkileri
- You may not post new threads
- You may not post replies
- You may not post attachments
- You may not edit your posts
-
Forum Rules