1 ile 30 arası toplam 152 sonuç

Konu: Suriye ile savaş kapıda

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    Aklı başında olan biri ıraktaki bölünmenin kimin oyunu olduğunu bilir suriyede yaşananlar tam bi insanlık dışı
    Madem savaşa karşısınız helikopterimiz vurulduğunda neden savaş naraları attınız menemen olaylarını bile örnek göstermekten çekinmediniz
    Şimdi türkiye uluslarası kurallar dahilince haklarını savunurken birden barışçı kesildiniz
    İster amerika ouınu olsun ister israil ben ülkeme sonuna kadar güveniyorum
    Sırf iktidarda akp var diye bu kadar çelişkili olunmaz
    Yazacak çok şey var ama kimseyi kırmal yada sinirini hoplatmak istemiyorum
    hassasiyetini anliyorum ancak tezkerenin ucu cok acik. sinir guvenligini almak olmali bu asamada ilk dusunulmesi gereken. muharrem incenin muhalefetini hakli buluyorum. bu sadece akp vekillerinin alacagi bir karar olmamali, cogunluksun diye her dedigini yapmamali. 1 yil boyunca sinirdisinda askeri harekat konusunda izin ne demektir. bu kadar genis kapsamli tezkere mi olur. sinirlarimizin guvenligini almamiz yeterlidir bence. ondan fazlasi ortadoguda bogulmamiza sebep olur. uluslararasi yapilan butun mesajlarda da durumun yumusatilmasi cagrisi yapiliyor. arkanda kimseyi bulamayabilirsin demektir bu. biraz mantikli olunsun.

@rasant

turkiyenin anlayisi cihan cihat degildir, bu anlayista olan topraklarda yasamani oneririm.

arkadaslar bu konunun nereye varacagi belli, daha fazla millet birbirini kirmadan kitleyin konuyu da futbol konusalim.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post

@rasant

turkiyenin anlayisi cihan cihat degildir, bu anlayista olan topraklarda yasamani oneririm.

arkadaslar bu konunun nereye varacagi belli, daha fazla millet birbirini kirmadan kitleyin konuyu da futbol konusalim.
    Cihanı atalarımız uyguladı bitti ama sen rahat ol Cihat anlayışı bu ülkede hiç bitmeyecek.

+ bdp ve chp hayır diyor tezkereye daha neyin tartışmasını yapıyorsun herşey bu kadar göz önündeyken siz Atatürkü ortaya atmaya devam edin yaptığınız politikanın Atatürkün düşünceleriyle uzaktan yakından alakası yok,bırakın artık bu oyunları bu bölücülüğü bunların modası geçti kimse yemiyor,böyle muhalefetle değil 10 yıl 100 yıl iktidarda kalır Akp.

Mesaj Yetkileri