
Originally Posted by
RasAnt
Yavaş gel arkadaşım kendinize gelin,savaş yüzyıllardır olan birşey iyi durumda olan,sürekli yükselen bir ülke savaşlarlar,iç karışıklıklarla durdurulabilir.
Onların şuanda yaptıklarıda bu,Anadolu Selçuklu zamanında haçlılarla savaştık Osmanlı olarak haçlılarla savaştık Balkanlarda haçlılarla savaştık Kurtuluş savaşında haçlılarla savaştık !
Bi kendinize gelin kör olmayın okuyun ! Savaş her zaman olağan bir durumdur her ülke kendi çıkarına göre mücadele veriyor Türk-Müslüman karşıtlığı Anadoluya girdiğimizden beri var yeni birşey değil bunlar Suriye,Irak,İran gibi 1.Dünya savaşı sırasında ingiliz-fransız egemenliğine girmiş halen onların istediği yöneticiler tarafından yönetilen ülke konumundalar son yıllarda bu ülkelere abd-israil-almanya gibi devletlerde katıldı.
Orada Müslüman kardeşlerimizi katlediyorlar bizim TÜRK MÜSLÜMAN !!!!! arkadaşlarımız çıkmış burda Suriyeye hiç karışmayacaktır diyor siz nasıl insansız nasıl bir Allah korkusundan yoksunluktur bu ! Kardeşlerimize siz sahip çıkmayabilirsiniz biz çıkıyoruz iyikide Suriyeye girdik siz merak etmeyin biz savaş olursa gideriz siz evinizden oturup hükümeti eleştirmeye devam edin !
Yazım sadece sana değil bu zihniyette olan herkese.