1 ile 30 arası toplam 152 sonuç

Konu: Suriye ile savaş kapıda

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by RasAnt View Post
    Benden yaşca epey büyüksün ancak bu konuşmaların beni kahrediyor bu kadar yıl boş yaşamıssın diyeceğim ama haddime değil.Şuanki katlimamın sebebini mezhep olarak görüyorsun Esadı Suriyeli bir müslüman sanıyorsun üstelik Irakta olanlarıda böyle sanmışssın yazık bu ülkede Recep Tayyip 5 dakikada Amerikan ajanı ilan edilir ama Esat müslüman halkın savunucusu,siz bu kafayla aynen devam.
    turkiyede dahi alevi sunni gerginligini goremiyorsan ben sana ne deyim ki gerci sen alevileri de musluman saymazsin, bu ortadoguda gerginligin savasa donusmus hali. ingilizi amerikani bu ortamdan faydalaniyorsa bu mezhep catismasinin sonucudur. bunu gormemek icin kor olmak gerekir. herseyi dis guclere yonlendirmek kolaycilik olur. irak-iran savasinin temelinde de bu vardi, irakin ic savasinda da. bolgede petrol olmasi da sam amcanin istahini kabartti. sozde demokrasi elcisi oldular petrolleri emerken. belki amerikan ajanlarinin bunu kiskirtmasindan bahsedebilirsin ama neticede mezhep catismasi gercegini ortmez bu.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    turkiyede dahi alevi sunni gerginligini goremiyorsan ben sana ne deyim ki gerci sen alevileri de musluman saymazsin, bu ortadoguda gerginligin savasa donusmus hali. ingilizi amerikani bu ortamdan faydalaniyorsa bu mezhep catismasinin sonucudur. bunu gormemek icin kor olmak gerekir. herseyi dis guclere yonlendirmek kolaycilik olur. irak-iran savasinin temelinde de bu vardi, irakin ic savasinda da. bolgede petrol olmasi da sam amcanin istahini kabartti. sozde demokrasi elcisi oldular petrolleri emerken. belki amerikan ajanlarinin bunu kiskirtmasindan bahsedebilirsin ama neticede mezhep catismasi gercegini ortmez bu.
    Aslında alevi sunni gerginliği yok öyle yapılmaya calışılıyor başarılı olacaklarmı göreceğiz kürt türk yanında burdan da bir bölücülük hazırlığına girdiler.Benim müslümanlık tanımım müslümanlığa sahip çıkan herkes benim gözümde müslümandır alevi,sunni diye ayırmam ben.

Herşeyi dış güçlere yönlendirmiyorum yıllardır olan bu zaten güçsüzler her zaman güçlüler tarafından yönetilirler baş kaldıranlarada çeşitli sorunlarla susturmaya çalışırlar.

Araplar bir kere kendi içinde bölünmüş durumda nerede iran nerede dubai nerede arap emirlikleri hepsi paranın içinde kaybolmuşlar bizden başka bölgenin barışını isteyen devlet yok sonumuz hayır olsun umarım bu süreçle birlikte en azından Türkiye Cumhuriyeti birlik beraberlik içerisinde olur.

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Quote Originally Posted by RasAnt View Post

Araplar bir kere kendi içinde bölünmüş durumda nerede iran nerede dubai nerede arap emirlikleri hepsi paranın içinde kaybolmuşlar bizden başka bölgenin barışını isteyen devlet yok sonumuz hayır olsun umarım bu süreçle birlikte en azından Türkiye Cumhuriyeti birlik beraberlik içerisinde olur.
    pardon ama iranı arap saymakla türkiye yi arap saymanın bir farkı yok
    iran arap değildir.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Quote Originally Posted by GebzeLi1907 View Post
    pardon ama iranı arap saymakla türkiye yi arap saymanın bir farkı yok
    iran arap değildir.
    müslümanlar bölünmüş diyecektim araplar olmuş haklısın

Mesaj Yetkileri