@Walter Sakana

Şu kadarına söylüyorum..Selcuk performansı melo'ya bağlıysa...Selcuğun parasının yarısını melo'ya versinler...Böyle saçmalık mı olur..Türkiye'nin en iyi orta saha'sı diyoruz...Bahane'ye bak..melo iyi değilmiş oda değil...Melo iyi değilse neden oynatılıyor ? İnatla melo her maç sarı kart görüyor..gereksiz fouller yapıyor..Hala melo...Demmeki yazdıklarınızdan şunu anlamdım galatasay melo,selcuk sakatlansa orta saha'ya koyucak adam yok..Engin Baytar ceza veya sakanlınıcağını ..uflaji saktlınıcağı hiç mi aklına gelmedi teknik heyetin ? Ben aykut kocamana cok kızıyorum..ama her yere 3 alternetefi var..as oyuncu yedeği yedeğin yedeği..

Güzel yazmışsında...Kasımpaşa macında 87 gelen golle..Beşiktaş macında penaltı..Avrupa'dan yorgun dönen bursa...Akhisar Kadro kalitesi bellii..Antalya galibiyeti..en rahat galibiyet..

Eskişehir macında 1-0 59'da gol atınız..zaten ordada skoru koruyamadınız..87 gol yediniz..

Genlerbirliği iki tane savunma hatasından..2 Gol attınız...Yani cok extra futbol oynamıyorsunuz..

Braga ve Cluj macında inatla doldurt boşalt devam ettiniz...Braga 2 attı cluj 1 attı cluj 10 kişi kalmasaydı farka giderdi...

Bu şartlara rağmen ligde lidersiniz...herkes'le 1-2-3-4 puan fark var...Antalyaspor 15 puan..Hatılatırım..

Kayserispor macına gelince..yeni bir hoca ligi tanımıyor...Ama bu tip takımlar her zaman cekinilicek takımlardır...Çünkü ne yapıcakları belli olmaz..