1 ile 30 arası toplam 165 sonuç

Konu: Burak Yılmaz

Hybrid View

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Ben bitiriciliğinin 16 olmasını anlayamıyorum.

Her maç en az 1-2 pozisyonu harcayan bir adamdan bahsediyoruz.Bunu en iyi geçen maç gördük mesela daha öncesi de var tabii.

Arttırılması gereken özellikleride var tabii, neden bunu yazdın da onu yazmadın dersen de ilk gözüme batan bu oldu benim çokta inceleyemedim

Ayrıca bu 34 gol'ün havasının çok arttırıldığını düşünüyorum.İyi o zaman 1-2 sezon önce 30 gol atan adamın profilindeki özellikler hiç düşmesin,yükselsin.Ne demişler ''ne oldum değil ne olacağım demeli'' şuan ki hali ortada kendisinin..

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by ThreepWooD View Post
    Ben bitiriciliğinin 16 olmasını anlayamıyorum.

Her maç en az 1-2 pozisyonu harcayan bir adamdan bahsediyoruz.Bunu en iyi geçen maç gördük mesela daha öncesi de var tabii.

Arttırılması gereken özellikleride var tabii, neden bunu yazdın da onu yazmadın dersen de ilk gözüme batan bu oldu benim çokta inceleyemedim

Ayrıca bu 34 gol'ün havasının çok arttırıldığını düşünüyorum.İyi o zaman 1-2 sezon önce 30 gol atan adamın profilindeki özellikler hiç düşmesin,yükselsin.Ne demişler ''ne oldum değil ne olacağım demeli'' şuan ki hali ortada kendisinin..
    Tamam da Burak bu golleri 2 sene once atmadi. Ozelliklerini kararlastirdigimiz Mayis/Haziran ayi ile biten sezonda atti.

Sanki bunu 3-4 yil once yapmis gibi davranmak neden?

Burada Euro 2008 sonrasi Semih Senturk'un 160 CA'lik bir santrafor olmasi gerektigini yazanlari da hatirliyorum. Fenerbahce'nin yeterince iyi yapilmadigini soyleyenlerin fikriydi bu. O donemde Semih'in CA'si 145'ti ve o donemde bu seviyede olmayi bence hak da ediyordu. Simdi ise ayakta duramiyor. Semih'in CA'si ve ozellikleri ayni kaldi mi? Burak da o durumda olursa, Burak icin de ayni indirimler yapilir pek tabii.

Burak'in su anki halini de cok farkli goremiyorum gecen sezondan. Cok deneyen, iyi vuruslar da yapabilen ama bu vuruslarda cok istikrari olmayan, pozisyona girmek icin takim arkadaslarina ihtiyaci olan bir oyuncu goruntusunde Burak. Tabii en buyuk fark, Galatasaray'in Trabzonspor kadar Burak endeksli oynamamasi ve takimlarin Galatasaray'a biraz daha fazla kapanarak oynamasi. Tabii bu da Burak'in isini zorlastiriyor ve daha basarili olmasi icin oyununu cesitlendirmesini gerektiriyor.

Sonucta Burak'in dripling becerisini cok ust duzey yapip 2-3 oyuncuyu calimlayip kendisine pozisyon yaratan bir oyuncu yapilmamis. Veya muazzam hava hakimiyeti olan ve kafa ile rahat gol atabilen bir oyuncu da yapilmamis. Iyi top saklayip top dagitan bir oyuncu olarak da yansitilmamis.

Zaman zaman iyi vuruslari var, ama bu vuruslarda istikrari pek fazla degil. Iyi kosular yapan. Hizli ve guclu bir oyuncu.

Ustelik bu seviyeye Galatasaray'da degil, Trabzonspor'da ulasti. Performansi abartildiysa, Trabzonspor'da abartildi. Gecen Mayis ayinda. Daha Galatasaray'a transferi konusulmazken. Yurt disina gidecegine kesin gozuyle bakilirken.
    Last edited by perpetua : 05.Kasım.2012 at 06:43

Mesaj Yetkileri