1 ile 30 arası toplam 165 sonuç

Konu: Burak Yılmaz

Hybrid View

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Oyunda Burak'in da gollerini daha cok derbilerde daha fazla genis alan yakaladiginda ve takimi ondeyken attigini goreceksiniz.
    Burak aksine derbi ve büyük denebilecek maçlarda(üst düzey milli takım maçları ve c.l maçları) kaybolan küçük takım buldum mu 2-3 tane atan bir adam.

geçen sene bu konuda müthiş bir istatistik vardı hatta,ts formasıyla ligde ilk 5 sıradaki takımlar+c.l maçları+milli takım maçlarında attığı gol sıfıra yakınken diğer maçlardaki ortalaması 1 golün üzerindeydi

bu yönden bir saçmalık var bence.

"BU SEZON BÜYÜK TAKIMLARA İLK GOLÜNÜ ATTI
    Spor Toto Süper Lig'de gol krallığı yarışında önde giden Burak Yılmaz, bu sezon 12 takıma gol atma başarısı gösterdi. Golcü oyuncu bu sezon 3 büyüklere karşı olan sessizliğini Fiyapı İnönü Stadı'nda Beşiktaş'a karşı bozdu. Maç boyunca kaçırdığı pozisyonlarla saç-baş yolduran Burak Yılmaz, çok net goller kaçırırken attığı tek golle takımına beraberliği getiren isim oldu. Büyük takımlara karşı olan sessizliğini de bozmuş oldu."

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by brkdnz View Post
    Burak aksine derbi ve büyük denebilecek maçlarda(üst düzey milli takım maçları ve c.l maçları) kaybolan küçük takım buldum mu 2-3 tane atan bir adam.

geçen sene bu konuda müthiş bir istatistik vardı hatta,ts formasıyla ligde ilk 5 sıradaki takımlar+c.l maçları+milli takım maçlarında attığı gol sıfıra yakınken diğer maçlardaki ortalaması 1 golün üzerindeydi

Spor Toto Süper Lig'de gol krallığı yarışında önde giden Burak Yılmaz, bu sezon 12 takıma gol atma başarısı gösterdi. Golcü oyuncu bu sezon 3 büyüklere karşı olan sessizliğini Fiyapı İnönü Stadı'nda Beşiktaş'a karşı bozdu. Maç boyunca kaçırdığı pozisyonlarla saç-baş yolduran Burak Yılmaz, çok net goller kaçırırken attığı tek golle takımına beraberliği getiren isim oldu. Büyük takımlara karşı olan sessizliğini de bozmuş oldu."

Katılıyorum important matches 14 çok çok fazla, 9-10 seviyesi iyi olacaktır.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by brkdnz View Post

Tamam da kimse gercekte Burak'a o bos alani birakmiyor ki. Biraktigi zaman Burak zaten gol atiyor. Oyunda derbiler, benim izledigim kadariyla, pek kisir gecmiyor. Iki takim da kazanmak icin saldirarak oynuyor ve bos alan birakiyor.

Ayrica gercekte Burak'in son 2 sezonda 14 derbisi ve 6 golu var. Gecen sezon da 9 mac 4 gol.

Trabzon'un Burak'in oynadigi derbilerde attigi toplam 6 golun 4'u Burak'tan.

Bu yazi yazildiginda Burak 2011/12 sezonunda 3 tane derbide gol atmamisti. Bu uc macta Trabzonspor'un golu de yoktu. Yazidan sonra oynadigi 6 derbide de 4 golu var.

Ozellikle onemli maclarda normal performansinin cok altina dustugunu dusunmuyorum. Ama genis alanda yakaladigi zaman Burak'in hizina yetisebilen oyuncu ligde pek yok. Bu nedenle de Burak'a karsi oynarken takimlarin genel olarak buna gore oynadigini goruyoruz. Gerek derbilerde, gerek diger maclarda. Tabii derbilerde daha kaliteli oyuncular bu konuda daha basarili oluyor.
    Last edited by perpetua : 19.Kasım.2012 at 16:36

Mesaj Yetkileri