-
Valla elimden gelen herşeyi yaptım her taktiği denedim ama bi türlü takımı şampiyon yapamadım.2 senede 2 ikincilik elde ettim.Avrupada ilk sene Şampiyonlar Ligi gruplarından çıktım.2.turda barcelona'ya elendim.2.sene gruplarda 4.olup elendim.Ligde ise 2.olmam bile başarıydı çünkü gerçekten çok alakasız puanlar kaybediyosun.Eski serilerde içerde Akhisar,Elazığ tarzı takımlara karşı rotasyonda yapsan fark atardın.Bu seride as takımınlada çıksan belli olmuyor.Çok puanlar kaptırdım bu şekilde.G.sarayı geçmenin imkanı yok gibi bişey.
Kariyerimin 3.senesinde ise G.saray gerimde kalmasına rağmen bursa,ibb gibi takımlara geçildim ve 13-14.hafta civarı kovuldum.
F.bahçe için oyuncu tavsiyesi soracak olursanız; Yerli piyasasından Ozan İpek,Serzer Özmen'i kaçırmayın.Fiyatları makul ve çok faydalı işler yapıyolar.
Yabancı olaraksa;Koskaca 2.5 yılda sadece Rasmus Elm ve Wijnaldum'u transfer ettim.Rasmus Elm çok iyi box to box'ta.Wijnaldum'dan beklediğim katkıyı alamadım.Üstelik 25 milyon euroya almıştım.
Mesaj Yetkileri