Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maç sonucu ne olur ?
- Voters
- 40. You may not vote on this poll
-
Galatasaray Kazanır
-
Berabere Biter
-
Schalke 04 Kazanır
-
Hamit, Amrabat, Dany. Bu 3 oyuncuyu izlerken dehşete kapılıyorum.
Dany yine patlattı bombayı. Hayatımda konsantrasyonu, maç disiplini, karar verme kabiliyeti bu kadar düşük ikinci bir stoper görmedim. Fiziği iyi eyvallah, ama her maç tabela değiştirecek hata yapıyor, yediğimiz bütün goller neredeyse Dany'nin hatası oluyor. Stoper mevkiinde hata yapma lüksün yok. Hata yaparsan golü yersin. Yedik nitekim.
Hamit hızlı hücum düşmanı. Tamam kabiliyetlerin arasında şahane dirbling, ne bileyim ekstrem hız olmayabilir. Ama top sağ kanata her indiğinde bu adam topu eziyor, hücumu ağırlaştırıyor. Karar verene kadar savunma yerleşiyor zaten, kararını verdiğinde de ya topu kaybediyor, ya da rakibe çarptırıp taca yolluyor topu. Bunu yapmak için de 3 milyonun üzerinde para alıyor. Şu anki fiziğimle, sakat dizimle bile bu kadarını benim bile yapabileceğime inanıyorum ben.
Amrabat, çaresiz hareketlerin faydasız kahramanı. Futbol zekası 0, orta açma kabiliyeti yerlerde, denge 0, çok iyi yaptığı söylenen çalım atma, top sürme özellikleri bile 0. Şut çekiyor dağlar taşlar, orta açıyor en öndeki stoperin kafasına, top sürüyor direk auta. Ve bu hizmetleri (!) için 8,5 milyon bonservis ödendi.
Bu maçla beraber turu zora soktuk, ama hala imkansız değil. 2 gol atabilirsek deplasmanda turu geçeriz. Çeyrek final bu sene için zaten beklentilerin üstünde bir başarı olacaktır.
Mesaj Yetkileri