Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maç sonucu ne olur ?
- Voters
- 40. You may not vote on this poll
-
Galatasaray Kazanır
-
Berabere Biter
-
Schalke 04 Kazanır
-
@anil luque
Çok basit bir mantık var, rakiplerimiz Fb ve Bjk ile bu sezon 3 maç yaptık ligde, içerde 2 maçı kazandık, deplasmanda yenilmedik. 33. haftada da yenileceğimizi sanmıyorum. Fatih Terim ile geçen seneden beri 1 derbi kaybettik sadece, ondada en iyi oyunumuzu oynadık. Beşiktaş için yaptığın hesabın aynısını Fenerbahçe için de yapabilrsin, Galatasaray için de yaparsın, hiç pozisyon vermediğimiz, çok fazla gol kaçırdığımız içerde bir Es - Es maçı var mesela ilk aklıma gelen. Galatasaray lider, diğer takımların hataları olduğu kadar, Galatasaray bazı şeyleri daha iyi yaptığı için.
-se, -sa muhabbetine girmeyi ben de doğru bulmuyorum, sadece herşey olabilirdi öyle bir maçtı onu anlatmaya çalışıyorum. Yani o kadar ezildiğimizi düşünmüyorum, hiç pozisyon bulamasak ve rakip inanılmaz oynasa 1-1 bitse maç eyvallah derim ama sadece Burak Yılmaz'ın hat-trick yapabileceği de bir maç oldu, bu kadar kötü olan bir Galatasaray, beklentilerin üzerinde oynayan bir Schalke vardı. Daha iyi olabilir miydi sorusunun cevabı kesinlikle evet, bu iş ilk maçtan bitebilirdi, malzeme var, doğru kullanamadık. İnşallah rövanşta kullanırız ve turu geçeriz.
Mesaj Yetkileri