Amrabat'ı isteyen hoca da suçlu, ona ederinden fazla para veren yönetim de suçlu. Adam dün taca çıkmasın diye rakibe verdi topu ve gol pozisyonu oldu. 10 orta yapıyor 1 tanesi olumlu oluyor.
Amrabat'ı isteyen hoca da suçlu, ona ederinden fazla para veren yönetim de suçlu. Adam dün taca çıkmasın diye rakibe verdi topu ve gol pozisyonu oldu. 10 orta yapıyor 1 tanesi olumlu oluyor.
Valla kardeşim Amrabat'ın üzerine çok gidiyorsunuz da tamamen bu bonservis bedelinden oluyor.
Yoksa ben sahaya bakıyorum;
Amrabat mı Hamit mi ? Amrabat.
Amrabat mı Emre çolak mı? Amrabat.
Amrabat mı Aydın mı? Amrabat.
Bonservisi falan unutalım artık, sahada neler yapmaya çalıştığını ve neden başarılı olamadığına bakalım. Amrabat'ın yeteneksiz olduğunu söylemek futbola ihanet olacaktır. Amrabat'ı dün Bastos yerinde Schalke'de düşün. İnan bizim bekler tozunu görürdü sadece. Farfan ya da Bastos Gs'a gelse Amrabat'ın savunmaya yardım etme çabasının yarısını bile yapamaz. Hucum hakkında hiç konuşmuyorum bile.
Sonuç olarak biz takımca oyunu açamıyoruz pas bağlantıları yapamıyoruz. Karambole oynuyoruz biraz. Bilerek görerek isteyerek oynamıyoruz. Sürekli Amrabat ya da Hamit taa ortasahadan top alsın dümdüz gitsin durumu ortaya çıkıyor. Senin ortasaha ya da defans oyuncuların bu adamları kaç kere cizgiye indirebildi arapasları ile ? Bir de Schalke'nin ortasaha oyuncuları, kanat oyuncularını kaç kere cizgiye indirebildi. Bunlara biraz dikkatli bakmak lazım.
Amrabat kuzey afrikalı bir oyuncu olarak bile inanılmaz şekilde takım disiplinine sahip. Bunu topsuz alanda yapmaya çalıştıklarından,çabalarından rahatlıkla anlayabiliyoruz. Genelde o bölgenin topçusu bu kadar özverili futbol oynamaz.
Amrabat önemli bir oyuncu yeterki takımımız biraz düzelsin o da bu düzene ayak uydurabilsin.