Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maç sonucu ne olur ?

Voters
40. You may not vote on this poll
  • Galatasaray Kazanır

28 70.00%
  • Berabere Biter

4 10.00%
  • Schalke 04 Kazanır

8 20.00%
1 ile 30 arası toplam 343 sonuç

Konu: Galatasaray - Schalke 04 | Şampiyonlar Ligi 2.Tur 1.Maçı

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Burası çok önemli. G.Saray'ın hücum hattı açısından zaten bir sıkıntısı yokken ileriye dönük isimlerin alınması yanlış bir tercihti bana göre de. Sneijder-Drogba-Burak 3'lüsünün olduğu bir takımda Sabri, Dany, Riera gibi defansif futbolcuların olması abeslikten başka bir şey değildir. Dün, Schalke'nin bilhassa ilk yarıda nasıl top oynadığını gördü herkes. Eğer sağlam bir stoper ve sol bek alınsaydı ve Eboue formunda olup oynasaydı, çok başka bir maç olabilirdi. Bu hatalar, pahalıya patlamaz umarım.
    Hücum hattı açısından sıkıntı vardı, ŞL'de attığımız gol sayısı 7'ydi, 6 maç 7 gol. 6'sı tek oyuncudan gelmiş. Ligde en çok gol atan takım değildik. Sabri Türk sağ bek olarak ligde ilk 3'e girer bence. Dany garip bir oyuncu, atletik özellikleri çok iyi ama zihinsel açından sorunları var. Semih - Dany ikilisi güven vermiyor, Ujfalusi - Semih veya Ujfalusi - Dany ikilisini görebilsek çok daha iyi olabilirdi. Schalke bizden iyiydi katılıyorum da aman aman bir oyun göremedim ben, taktiksel açıdan çok zayıf kaldık ilk yarıda, sürekli aynı şekilde hücum yaptılar, duran toplarda alan savunması yaptık bu da onların işine geldi.

Bu arada rövanşta dünkü maçın yıldızlarından Jones cezalı, bizim için sevindirici bir olay bu.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Hücum hattı açısından sıkıntı vardı, ŞL'de attığımız gol sayısı 7'ydi, 6 maç 7 gol. 6'sı tek oyuncudan gelmiş. Ligde en çok gol atan takım değildik. Sabri Türk sağ bek olarak ligde ilk 3'e girer bence. Dany garip bir oyuncu, atletik özellikleri çok iyi ama zihinsel açından sorunları var. Semih - Dany ikilisi güven vermiyor, Ujfalusi - Semih veya Ujfalusi - Dany ikilisini görebilsek çok daha iyi olabilirdi. Schalke bizden iyiydi katılıyorum da aman aman bir oyun göremedim ben, taktiksel açıdan çok zayıf kaldık ilk yarıda, sürekli aynı şekilde hücum yaptılar, duran toplarda alan savunması yaptık bu da onların işine geldi.

Bu arada rövanşta dünkü maçın yıldızlarından Jones cezalı, bizim için sevindirici bir olay bu.
    Schalke'nin oyunu için özellikle ilk yarıda iyiydiler diye belirttim zaten. Golü atana kadar çok zorladılar, çok iyiydiler. Bence, istediklerini de aldılar.

G.Saray'a rövanşta 2 gol gerekecek artık tur için.

Mesaj Yetkileri