maçtaydım berbat oynadı gerçekten galatasaray.schalke maçına yüklü miktarda iy1 bahsi oynamıştım o maçı da gidip izlemiştim o günden beri net fikrim drogba yada senijder den birisi fazlalık galatasaraya.
drogba burak sneijder sahada iken galatasarayın sıkıntı yaşaması her maç normal geliyor bana.
melo zaten kötü selcuk her maç muhteşem oynayamaz..
bugün hamiti de aradı bence ortasahada bu kadar ezildiyse takım, ne kadar eleştirilse de hamitin olmamasından hamit ortasahanın tutulmasına katkı yapan bir isimdi.
gs den puan kaybı bekliyordum ama bu kadar kötü bir galatasaray beklemiyordum eskişehir ortasahası çok iyiydi hucümcüları da bir o kadar kötü necati kamara gününde olsa cok acayip bi sonuç çıkarabilirdi.ya da erkan zengin biraz takımı için oynasa.
galatasaray da bu dalgalanmalar devam edecektir bence kayseri ve karabük deplasmanlarından galip gelirse şampiyon olur galatasaray ikisinden birinde bir puan kaybı zaten şuan havaya girmiş bizi iyice ağır favori yapar.aykut kocaman a rağmen şampiyon olursak bizim için de efsane bir sezon olur.iyi mi olur kötü mü olur bilmiyorum ama zaten her halükarda fener son haftada kaybetti denilip aykut ile devam edileceğinden bari şampiyon olalım öyle devam etsin![]()
bakalım lig yeni başlıyor gibi..