iyi niyetli davranmissin sezon basindan beri iyi oynamiyoruz su gerçek ve kesin ki geçen seneki en kotu oyunumuzu bu yil ki en iyi oyunumuzdur. geçen sene muthis bir galatasaray vardi.
iyi niyetli davranmissin sezon basindan beri iyi oynamiyoruz su gerçek ve kesin ki geçen seneki en kotu oyunumuzu bu yil ki en iyi oyunumuzdur. geçen sene muthis bir galatasaray vardi.
Geçen sezon baya maç izledim. Bu sezon ilk yarıda ŞL maçlarını derbileri ve bazı kritik maçları izledim. İkinci yarı başladığından beri tüm maçları izledim. Geçen seneki kadronun oyun yapısı ve yapabildikleri bana daha fazla heyecan veriyordu. Normalde çok sıkı takip etmezdim fakat bu aralar ayıracak vaktim var ve daha da önemlisi Sneijder ve Drogba'yı izlemek için maçları kaçırmamaya çalışıyorum. Bu iki yıldızın varlığına rağmen geçen seneki futbol çok daha iç açıcıydı. Bu sezon ligin ilk yarısında da bazen geçen seneden kalma esintileri izledik. Bence bu bozulmanın önemli nedeni (drogba ve sneijder'li yeni sistem dışında) geçen seneye baktığımız zaman takımın kenetleneceği tek şey lig idi. Bu sene Avrupa maçları ve bu maçlar ile lig maçları arasındaki atmosfer ve kalite farkı ister-istemez oyuncuları etkiliyor. Avrupa maçlarının bir öncesindeki ve bir sonrasındaki maç güme gidiyor sürekli. Bu durum FB için de aynı şekilde. Türk takımları içinde sadece 4 sene üst üste şampiyonluk ve Avrupa zaferi yaşayan GS kadrosu ligi ve yanında Avrupa'yı aynı ayarda bozulmadan götürebiliyordu. Günümüzde durum böyle değil maalesef. GS uzun denilebilecek bir zamandır da Avrupa'da yoktu. O yüzden bu duruma mental olarak alışabilmek için 2-3 sezon sürekli Avrupa'da gruplar sonrasına yürümek gerekiyor. Avrupa ve ligi aynı anda götürmeye çalışan büyüklerimizin karşısında şu andakinden daha da derli toplu iyi bir Anadolu takımı çıksa belki yeni şampiyonlar da görebiliriz. Nitekim geçen sene GS'nin yaşadığının bir türevini de şimdi BJK yaşıyor. Avrupa ve Türkiye Kupası'nda olmadıklarından dolayı tüm konsantrasyonlarını lige veriyorlar.
Abartıyorsun abi,geçen seneye göre daha kötüyüz ancak geçen sene de öyle muhteşem bir Galatasaray yoktu.Oynanan oyun zevk veriyordu orası ayrı tabi ki.
Geçen yıl 24. haftada 51 puanken şu an 47 puanız yani müthiş bir Galatasaray ile o müthiş Galatasaray'ın en kötü oyunu ile arasında sadece 4 puanlık bir fark mı buna karar verdirtiyor ?
Bir maç ile müthiş olmadık,bir maç ile de kötü olmayız.Herkesin aksine ben takıma güveniyorum,bu maç geçti gitti.Eskişehir her zaman bize sıkıntı çıkaran bir takım,ligde ki konumları da Avrupa için son derece iddaalı.Kötü oyunumuzu saklama çabam yok ancak Eskişehirspor 4 büyüklerle oynadığı 5 maçta 7 puan toplamış 1 galibiyetleri 4 beraberlikleri var.
Eğer kadroyu Ümit Davala kurduysa Melo en son yazılması gereken isimdi.Ne kadar kötü olsa da Hamit oynamalıydı.Oyuncu değişiklikleri de felaketti.Allah'tan 1 puanı kurtardık.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp