Quote Originally Posted by GebzeLi1907 View Post
neresi entresan anlamadım ? kasımpaşa maçında staddayım oyuncu ve taraftar bütünleşti resmen.emreyle beraber takımın inancı ve güveni arttı iyice.
şuan ki puan farkı ile olası değil ancak karabük ve kayseri deplasmanlarının zor geçeceğini düşünüyorum takılırsa fener içerde yener galatasarayı napar eder.
Orduspor maçında da biz öyle olduk. Bu işler günlük, rakibe göre de değişiyor. Kenetlendik şampiyon olacağız demekle olmaz. Oyun da önemli. Fenerbahçe oyun olarak son haftalarda bizden bir adım önde ama muhteşem bir oyun oynadığı da yok ayrıca Emre sakatlansa veya ceza alsa ne olacak? Onun olmadığı Avrupa Ligi maçlarında çok iyi bir futbol göremedim şahsen. Ek olarak Fenerbahçe'nin yapısı bize göre daha kırılgan, tribünler 2 kötü sonuçta homurdanmaya başlar. Taraftar etkisi negatif olabilir, şampiyon da olsa yönetim de gitsin Kocaman da gitsin diyen çok Fenerbahçe'li var.

Yazdığın iki deplasmandan 4 puan çıkarırsak bir kayıp olmaz. Ayrıca iç saha maçları da banko değil. Çoğu Fenerbahçe'li biz nasıl olsa 33. hafta yeneriz 3 puan cepte diye düşünüyor da o nasıl oluyor ben çözemedim. Kadıköy'de son 3 maç berabere bitti, geçen sene şampiyonluğumuzu ilan ettik. Ben de tam tersi düşünüyorum, Galatasaray yine yenilmez 33. haftada, derbilerde Fatih Terim ile 1 kere yenildik sadece 2 senedir, onda da sahada ezdik resmen oyun olarak.