Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
30. You may not vote on this poll
  • Eskişehirspor kazanır

9 30.00%
  • Berabere biter

6 20.00%
  • Galatasaray kazanır

15 50.00%
1 ile 30 arası toplam 187 sonuç

Konu: Eskişehirspor - Galatasaray | STSL 24. Hafta

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by GebzeLi1907 View Post
    neresi entresan anlamadım ? kasımpaşa maçında staddayım oyuncu ve taraftar bütünleşti resmen.emreyle beraber takımın inancı ve güveni arttı iyice.
    şuan ki puan farkı ile olası değil ancak karabük ve kayseri deplasmanlarının zor geçeceğini düşünüyorum takılırsa fener içerde yener galatasarayı napar eder.
    Kusura bakma ama o zaman adama sorarlar. Geçen sene niye napıp edemedin diye ?

Ayrıca sizde deplasmanlarda oynayacaksınız, Bursa, Eskişehir vs takımlar ile maçlarınız var. Kimsenin ağır favori oldugu yok daha.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Kusura bakma ama o zaman adama sorarlar. Geçen sene niye napıp edemedin diye ?

Ayrıca sizde deplasmanlarda oynayacaksınız, Bursa, Eskişehir vs takımlar ile maçlarınız var. Kimsenin ağır favori oldugu yok daha.
    ordu maçı sonrası galatasaray ağır favori idi.
    şuan hala önde

geçen seneki fenerbahçe ile bu seneki fenerbahçe arasında özellikle emre den sonraki fenerbahçe arasında cok fark var
    gecen seneki galatasaray ile bu seneki galatasaray arasında da kötü anlamda çok fark var.

benim tahminim geriden gelme psikolojisi ile sizi kadıköyde yeneceğimiz, tabi en fazla 3 puan önde gelirseniz olur.

benim görüşümdür sadece.

bizim kolay kolay takılacağımızı sanmıyorum 1 tane beraberlik belki alırız.takımdaki hava ne zamandır görmediğimiz özlediğimiz hava.

yanılmayacağım diye de birşey yok yorumumu yaptım sadece.

Mesaj Yetkileri