Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
Orduspor maçında da biz öyle olduk. Bu işler günlük, rakibe göre de değişiyor. Kenetlendik şampiyon olacağız demekle olmaz. Oyun da önemli. Fenerbahçe oyun olarak son haftalarda bizden bir adım önde ama muhteşem bir oyun oynadığı da yok ayrıca Emre sakatlansa veya ceza alsa ne olacak? Onun olmadığı Avrupa Ligi maçlarında çok iyi bir futbol göremedim şahsen. Ek olarak Fenerbahçe'nin yapısı bize göre daha kırılgan, tribünler 2 kötü sonuçta homurdanmaya başlar. Taraftar etkisi negatif olabilir, şampiyon da olsa yönetim de gitsin Kocaman da gitsin diyen çok Fenerbahçe'li var.

Yazdığın iki deplasmandan 4 puan çıkarırsak bir kayıp olmaz. Ayrıca iç saha maçları da banko değil. Çoğu Fenerbahçe'li biz nasıl olsa 33. hafta yeneriz 3 puan cepte diye düşünüyor da o nasıl oluyor bence çözemedim. Kadıköy'de son 3 maç berabere bitti, geçen sene şampiyonluğumuzu ilan ettik. Ben de tam tersi düşünüyorum, Galatasaray yine yenilmez 33. haftada, derbilerde Fatih Terim ile 1 kere yenildik sadece 2 senedir, onda da sahada ezdik resmen oyun olarak.
valla ben tecrübeme ve 6.hissime dayanarak yaptım yorumu
benim kasımpaşa maçında sahada gördüğüm fener şampiyonluk feneriydi.
çok muhteşem oynamıyoruz doğru ama emre gökhan volkan sow webo kuyt hatta son paşa maçında meireles gibi oyuncuları hırslı görüyorum
oyuncularda gördüğüm kolay kolay pes etmeyecekleri.

tabi emre çok kritik kalan tüm maçlarda oynaması lazım oranın altını çizeyim.

sen söylediklerinde haklısın ama ben içgüdülerime dayandırıyorum ve galatasaray içerde yine bi şekilde işi kotarsa da şuanki 11 inde ısrar ederse deplasmanlarda mutlaka sorun yaşayacağını düşünyorum

kadıköydeki maç şampiyonluk maçı, geçen seneden daha iyiyiz galatasaray kadrosu cok daha kalitelenmesine rağmen geçen seneden daha kötü.
ve sivas paşa maçlarıyla, -her ne kadar sivasa yenilsek de oyun olarak,- içerdeki o çok iyi fenerbahçe geri döndü emre ile.o açıdan daha avantajlı görüyorum bir de futbolda geriden gelen her zaman daha avantajlıdır ona da güvenmiyo değilim.psikolojik olarak o maça 3 yada daha az bir puan farkıyla gelirse galatasaray, biz daha avantajlı oluruz seyirciyle bütünleşen tempolu bir fenerbahçe içerde çok tehlikeli her ne kadar başında aykut kocaman olsada.

bende son 3 haftaya kadar şampiyon olmayalım aykut kocaman ve aziz yıldırım gitsin diyenlerdendim ancak, işler ciddileşince rengi değişiyor herşeyin, galatasarayın böylesine iddalı olduğu ve sükse yaptığı sezonda bu kadar geriden gelip şampiyon olmaya kimse hayır demez.
taraftarda beşiktaşdan galibiyet gelirse eger tek amacı takımı desteklemek olur çatlak sesler şimdilik ortadan kalkar.