Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
37. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş kazanır

14 37.84%
  • Berabere biter

8 21.62%
  • Fenerbahçe kazanır

15 40.54%
Sayfa 11 / 13 İlkİlk ... 910111213 SonSon
301 ile 330 arası toplam 364 sonuç

Konu: Beşiktaş - Fenerbahçe | STSL 24. Hafta

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by Matthaus View Post
    Abi senin avatarını yesinler ya harika olmuş . Yazdığın gibi Trabzonspor maçını kazanırsak bu maçta alınan galibiyetinin önemi artacak. Trabzonspor ile oynayacağımız maç şampiyonluk açısından ya varız ya yokuz maçı olacak. Bu maçı kazandık takım,taraftar baya morallendi. Trabzonspor maçını kazanamazsak ilk iki için mücadelemize devam ederiz. Ama yok kazanırsak moraller iyice tavan yapar. O havayla iyice şampiyonluktan bahsedebiliriz artık. Şahsen şimdiye kadar şampiyonluk için fazla hatta hiç ümitli değildim ama durumlar değişebilir. Haftaya Beşiktaş sezonun maçını oynayacak. Aradaki 5 puanlık farkın büyütülmemesi lazım yeter ki gelecek hafta Trabzon deplasmanından üç puan ile dönülsün o moralle devamı gelir. Sakat oyuncularında geri döneceğini , birde Mamado'nun form tutacağını düşünürsek neden olmasın.
    Senin avatarın üstüne tanımam. Yerli Gattuso!

Sakatlar, verim sağlayabilecek şekilde dönerse; 'ilk 2 garanti, şampiyonluk neden olmasın' derim. Şu da var ki, en erken dönecek ismin bile önünde en az 2 hafta var sanırım. Necip ve Oğuzhan hariç, onlar zaten iyileşti.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Bu Olcay'ın pierosunu arıyordum sağolun eklemişsiniz. İnanılmaz gerçekten 92 metre depar az buz değil.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

14.92 bana inanılmaz yüksek bir derece gibi geldi.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Aykut Kocamanı dinliyorum gözlerim kapalı....

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by Börk View Post
    14.92 bana inanılmaz yüksek bir derece gibi geldi.
    Usain Bolt 100 metreyi 9.58 ile koşuyor Olcay'da 14.94 saniyede 92 metre koşuyor.

Ki Olcay'ın koşusunu takip ederseniz arada duraksıyor bile

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Onu diyorum bende o top sağ kanada gittiğinde 1 saniye falan duraksıyor ve maçın son dakikasında oluyor bu olay yürekten tebrik ediyorum.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Olcay'ın yaptığı kesinlikle muazzam bir olay. O kadar tempolu geçen bir maçın uzatmalarının son saniyeleri. Bırakın sahadaki adamı , tribündekilerin bile saçını kaşımaya mecali kalmamışken sen çıkıp 92 metre depar atıyorsun. Emeğine yüreğine ayağına sağlık be OLCAY !

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

olcay"in gol sevinçi bana drogbayi hatirlatti

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Uzun zamandan sonra semti ilk defa bu kadar kalabalik gordum. nerdeyse butun illerden otobus gelmisti. maci semtde izleme ugruna gelenler bile vardi. Galibiyet gelmeseydi gercekten yazik olacakti. Tribunde oldugum icin mac hakkinda yorum yapamiyorum. Fenerin ilk golunde ofsayt yokmus ama galibiyet aldigimiz macta boyle bir seyin olmasi can sıkıcı.

Bence Yobo'nun eksikliği hissedildi sanki tandemde. 3 golde de stoper hataları var. Paylaşımda hata,ağır kalmak vs. gibi.

Bir de Olcay ta kale cizgisinden inançla rakip cezasahasına koşu yapıyor 10 tane fb'li futbolcudan bir tanesi de şu arkadaşı takip edeyim demiyor. İşte asıl sorun burada bence.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    Bence Yobo'nun eksikliği hissedildi sanki tandemde. 3 golde de stoper hataları var. Paylaşımda hata,ağır kalmak vs. gibi.

Bir de Olcay ta kale cizgisinden inançla rakip cezasahasına koşu yapıyor 10 tane fb'li futbolcudan bir tanesi de şu arkadaşı takip edeyim demiyor. İşte asıl sorun burada bence.
    Kesinlikle Yobo'nun olmaması yüzünden oldu. Takımı oluştururken önce Sow ve Yobo'yu yazıp takımın geri kalanını seçmesi gerekirken en önemli pozisyondaki en önemli adamını kesmek niyedir. Yobo'nun ölüsü Egemen ve Bekir'den iyi oynar. 2. golde Bekir resmen Niang'ı bıraktı, 3. golde Egemen direk adamın önüne indirdi sonra da oyuncuyu indirmeyi akıl edemediler.

Ve Olcay'ın koşusunda 10 tane FB'liden bir tanesi koşmuyor demişsin, zaten bizim takımın sorunu sene başından beri bu. İnanmışlık ve azim yok, bu özelliklere sahip olsaydık zaten takım şu an GS ile kafa kafaya olurdu.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Tebrikler Beşiktaş....

Fenerbahçe'de kenar yönetiminin biri de çıkıp "şu fernandes'e bir oyuncu verelim de sahada sürekli yanında olup onu rahatsız etsin" demedi dün akşam. Adam maç boyu gayet rahat aldı verdi ve amiral gibi yönetti takımını...
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Quote Originally Posted by himone View Post
    Kesinlikle Yobo'nun olmaması yüzünden oldu. Takımı oluştururken önce Sow ve Yobo'yu yazıp takımın geri kalanını seçmesi gerekirken en önemli pozisyondaki en önemli adamını kesmek niyedir. Yobo'nun ölüsü Egemen ve Bekir'den iyi oynar. 2. golde Bekir resmen Niang'ı bıraktı, 3. golde Egemen direk adamın önüne indirdi sonra da oyuncuyu indirmeyi akıl edemediler.

Ve Olcay'ın koşusunda 10 tane FB'liden bir tanesi koşmuyor demişsin, zaten bizim takımın sorunu sene başından beri bu. İnanmışlık ve azim yok, bu özelliklere sahip olsaydık zaten takım şu an GS ile kafa kafaya olurdu.
    Yobo defans kaptanlıgı yapabiliyor. O olsa bu paylaşımlar daha farklı olurdu. Özellikle Niang'ın golunde bariz bir pozisyon hatası ardından kademe hatası oluştu. Niang çok rahat attı. Yobo sadece sogukkanlı ve tecrubeli değil aynı zamanda cizgiyi yönlendirebilen bir stoper.

Quote Originally Posted by nannar View Post
    Tebrikler Beşiktaş....

Fenerbahçe'de kenar yönetiminin biri de çıkıp "şu fernandes'e bir oyuncu verelim de sahada sürekli yanında olup onu rahatsız etsin" demedi dün akşam. Adam maç boyu gayet rahat aldı verdi ve amiral gibi yönetti takımını...
    Final maçında Xavi'nin Pirlo'nun peşine takılması gibi diyorsun abi Bizim takımlar yapmıyor öyle şeyler, ispanyollardan daha iyi bildiğimiz için futbolu..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by nannar View Post
    Tebrikler Beşiktaş....

Dedi. En basta meireles ile yapılmak istendi. Baktı olmuyor topal alındı. Ama o da durduramadı. Fernandes konusunda eleştirmek saçma. Adam durdurulmuyor.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Dünkü maçı anlatırken şunu söylersek çok doğru bir analiz olur. BJK orta saha futbolcusu 90+3 te 80 metre depar atarken FB orta sahasından ilk yarım saatte bile 50 metre depar atabilecek bir oyuncu yok. BJK bizi resmen fizik gücü ile yendi. Takımda Emre 31, Merieles 30, Webo 31, Kuyt 32, Cristian 44 , Egemen 30. Böyle yaşlı bir takımla BJK gibi koşan bir takıma karşı bu mağlubiyet normal karşılanabilir.

Ama herşeye rağmen ben takımdan memnunum, yenilmiş olsak ta artık futbolcularımızın koşmadığını ve mücadele etmediğini söylemiyoruz. Elimizden geleni yaptık olmadı diyoruz. Bazı futbolcular yine birşey yapmasa da benim takım hakkındaki düşüncelerim olumlu.

Bjk haftada bir maç yaptığı için olabilir mi . Bu maç için kimse kötü top oynadık diyemez ikinci yarı açık ara lıgin en iyi top oynayan takımıyız.

Quote Originally Posted by himone View Post
    Dünkü maçı anlatırken şunu söylersek çok doğru bir analiz olur. BJK orta saha futbolcusu 90+3 te 80 metre depar atarken FB orta sahasından ilk yarım saatte bile 50 metre depar atabilecek bir oyuncu yok. BJK bizi resmen fizik gücü ile yendi. Takımda Emre 31, Merieles 30, Webo 31, Kuyt 32, Cristian 44 , Egemen 30. Böyle yaşlı bir takımla BJK gibi koşan bir takıma karşı bu mağlubiyet normal karşılanabilir.

Ama herşeye rağmen ben takımdan memnunum, yenilmiş olsak ta artık futbolcularımızın koşmadığını ve mücadele etmediğini söylemiyoruz. Elimizden geleni yaptık olmadı diyoruz. Bazı futbolcular yine birşey yapmasa da benim takım hakkındaki düşüncelerim olumlu.
    Gökhan Gönül'ü ortasahaya koysan eminim Emre hariç diğerlerinden cok daha fazla iş yapar ve bu da direkt sonuca etki eder. Bu tip şeyler düşünülebilir aslında. Çünkü OS'ya iş yapsın diye aldıgın oyuncu playmaker gibi oynamaya calısıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Müthiş, Koca sahayı katetmiş, Nerede bizim stoperler ? Bir Ziegler tercihi yüzünden defans hattı komple değişiyorsa helal bize. Bu Ziegler'de ne var, bir biz göremiyoruz herhalde. Juventus göremiyor, Lokomotiv Moskova göremiyor oynatmıyor ama Fenerbahçe teknik heyeti, böylesine önemli maçta tüm savunma hattını yerinden oynatacak kadar bu adamda bir şey görüyor.

Sow dün 2 gol attı, bu Fenerbahçe'ye geldiğindendir bir maç içinde gerçekleştirdiği ilk şey. Ne kadar komik değil mi ? Böylesine maharetli bir golcü bizim takımda ilk kez bir maçta 2 gol atıyor. Sow'u ne kadar iyi kullandığımızın göstergesi.

Niang, bir kaç yaş daha küçük olsa... İzlemesi büyük keyif. Bu yaş ve bu fiziki durumda bile maçın kaderini değiştirebiliyor.

Fernandes, keşke bizde olsa. Cristian'ı çıkar onu koy, neler olur neler.

Olcay'la başladık onunla bitirelim. 1-2 hafta önce Olcay'ın kendini her geçen gün daha da geliştirdiğini söylemiştim, Mevcut durumda tek eksiği Sol Bek'e yardım konusunda yaşadığı sıkıntı olsa gerek, Keza Gökhan Gönül o kanadı otobana çevirdi. Bunu da aşarsa, Çok kaliteli performansların adamı olacaktır kendisi.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Dün emin olmadan yazmıştım, bugün birkaç yerde daha gördüm, Galatasaray'ın puan kaybından sonra çıktığı 7. maçı da kazanamamış Fenerbahçe. Bu fırsatlardan 3'ünü değerlendirse kafa kafaya olabilirdi iki takım. Tabii varsayımlar pek sağlıklı değil, bu veri yani kazanamama durumu dünkü maçta 1-0'dan sonra 180 derece değişen oyun anlayışını gösteriyor bence. Elbette derbide öne geçtikten sonra temkinli olmak mantıklıdır ama Fenerbahçe tek taraflı maç yapıyordu resmen, 2'yi bulsalar tarihi fark gelebilirdi, Volkan kurtarış yapmamıştı, 1-0'dan sonra tam tersi maç oldu. Oyuncular baskıyı kaldıramıyor, mental olarak sıkıntıları var gibi. Aykut Kocaman'a bağlayanlar var onun bu şekilde çekilelim diyeceğini pek sanmıyorum, maç sonu açıklamaları da bu düşüncemi destekliyor. Fenerbahçe'de Sow muazzamdı, Gökhan Gönül de çok iyi bir maç çıkarttı bence. Emre'nin beklentilerin altında kaldığını düşünüyorum, Webo da şanssızdı biraz, doğru yerdeydi çoğu zaman çizgiden çıkarılan topunda falan yapabileceği en iyi işi yapmış.

Beşiktaş çok enteresan takım, ne oynuyorlar çözemedim henüz, ligin en çok gol takımı Beşiktaş ne ara attı bu kadar golü, kim attı valla enteresan geliyor. Dün golü yiyene kadar gerçekten çok kötü bir Beşiktaş vardı sahada, ilerde yalandan bir pres vardı, savunma fazla geriye yaslanmıştı. Gökhan'ların karşılaşmasında her pozisyonda G. Gönül ezdi geçti resmen. G. Süzen her maçta böyle kötü mü, yoksa düne özel miydi bilmiyorum ama dünkü görüntüsü Çağlar Birinci'den halliceydi. Çıkarken atar yaptı bir de iyi oynamış gibi, çözemedim. Fernandes takımın kalbi, beyni, gerçekten çok tehlikeli adam. İlk yarıda çok iyi değildi ama ikinci yarı ciddi sorumluluk aldı. Duran topları kullanış stilini kesinlikle çok orjinal, topu ayağında çok fazla tutuyor, aha şimdi kaptıracak diyorsun ama bir yolunu buluyor çoğu zaman. Niang da eski halinden pek eser kalmasa da iyi işler yaptı, attığı güzel golden sonra abartılı sevinmemesi de eski takımına saygısını gösteriyor.

Son dönemde futbol olarak en iyi maçlar Beşiktaş - Fenerbahçe maçları oluyor, izlemesi keyifli oluyor. Tabii Galatasaray'lı olduğun için sana öyle geliyor diyenler olabilir, saygı duyarım.

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post

Beşiktaş çok enteresan takım, ne oynuyorlar çözemedim henüz,
    Söyleyeyim: Harıl harıl mücadele ediyorlar, tek bu. Bu bile bir takımı şampiyonluga tutundurmaya yetiyor bizim ligte.

Almeida geldikten sonra dünkü oyunun kaç katını oynayacak acaba Beşiktaş merak ediyorum. Keşke maç berabere bitseydi Galatasaray'a çok yarayacaktı. Ama Almeida gelirse Niangla iyi bir ikili olucaklar ve Fernandes'le zaten uyumları muhteşem. Almeida indirecek niang atacak bakalım önümüzdeki maçlarda Beşiktaş ne yapacak zirveyi ne kadar zorlayacak.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Maç içinde kötü oynasa bile çok koşuyor, mücadele ediyor. O dakika da o deparı atıp gol atmak da kolay bir şey değil. Alkışlanacak bir durum, helal olsun Olcay !
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Maçta yine bir sakat vermişiz.Hilbert'in elinde kırık varmış.Bu şekilde devam etmiş maça.Bu sezon bence bizim en büyük rakibimiz sakatlıklar oldu.Kağıt üzerinde rakiplerin gerisinde kadromuz zaten,bir de üstüne bir çok önemli oyuncumuz sakatlık sorunu yaşadı.Umarım böyle devam etmez.Yoksa bu şartlar altında şampiyonluktan bahsetmek mümkün değil.
    So what?
    Saike

Nesil
    2013
    Yer
    Konya

Kapalı üstte izledim maçı. Ta Konya'dan kalktık geldik arma için. Her neyse Fb iki tane üst üste korner kullanmadan önce arkadaşım "Bari böyle bitse 2-2'ye razıyım ben." dedi. Bende dedim bekle kontradan atar alırız. Aynende öyle oldu. Sonra neler yaşadım inanın bir fikrim yok.
    Galiba son 2 haftada şans bize döndü.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    Söyleyeyim: Harıl harıl mücadele ediyorlar, tek bu. Bu bile bir takımı şampiyonluga tutundurmaya yetiyor bizim ligte.
    Başka bir cacık yok yani takımda ?

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Başka bir cacık yok yani takımda ?
    Var mı kardeşim. Tamam saygısızlık etmek istemem ama objektif olarak bak yok yani. Attıgınız gollerin çoğu zaten duran top devamı da kontratak. Takımın ne oynadıgı belli değil 2 pası çoğu zaman bir araya getiremiyorlar ama koşu kalitesi ve fiziki güç ile rakiplerine üstünlük saglıyorlar, dün akşam da böyle bir maç seyrettik tamı tamına yani. hea izlemesi zevkli mi kesinlikle. Turkiye liginin izlemesi en zevkli takımı tartışmasız. Ama oyuncu kalitesi ve sistem adına hiç bir şey yok. Fernandes hariç.

Nesil
    2013
    Yer
    Konya

http://www.fenerbahce.org/detay.asp?ContentID=33679

Hakem olayına girmek istemiyorum. Bana görede ofsayt nedeniyle geçersiz sayılan gol nizamiydi.
    Fakat 2 haftadır hakem hatalarıyla kazanan(Trabzon ve K.Paşa) takım hemen böyle açıklama yapması ilginç.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Dün akşam Fenerbahçe ve Bşiktaş'lı arkadaşlarla birlikte izledim maçı.Bir ara kanepede 4 Fenerli yanyanaydı.Ben de Beşiktaşlı arkadaş tek kalmış diye yanına oturup kulağına siz sadece kontra ya da duran toptan atarsınız.Diğer türlü gol bulmanız zor dedim. Öyle de oldu.Beşiktaş'ta kadrosu kalite olarak Fenerbahçe ve Galatasaray'ın gerisinde fakat herşeyin kadroyla alakalı olmadığını Es-es bize bu hafta gösterdi. O yüzden bunlara takılmamak lazım.Önemli olan takım olmak! Mücadele etmek ve çok koşmak! Yetenek konusunda ise 2-3 oyuncunuz yetenekliyse zaten size maçı getirir. Fernandes'in yanına Oğuzhan girince işler değişti biraz mesela... Başarılar geldikçe kadrodaki oyuncular değerlenir vekaliteli gibi görünmeye başlar. Bursaspor şampiyon olana kadar kadrosundakiler çok mu kaliteli olarak söyleniyordu? Ama şampiyon oldukları sene kadroda 3-4 tane yıldız adayı çıkıverdi... Beşiktaşta da bu böyle olacak bence. Oğuzhan,Olcay,Emre Özkan ve Ersan Adem Gülüm yıldız adaylarım....
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Filip Holosko View Post
    http://www.fenerbahce.org/detay.asp?ContentID=33679

Hakem olayına girmek istemiyorum. Bana görede ofsayt nedeniyle geçersiz sayılan gol nizamiydi.
    Fakat 2 haftadır hakem hatalarıyla kazanan(Trabzon ve K.Paşa) takım hemen böyle açıklama yapması ilginç.
    TS maçındaki pozisyon çok zor bir pozisyondu. Bana göre değil birçok kişiye göre de gol değil o pozisyon.

Kasımpaşa maçında Webo'nun pozisyonuna penaltı diyenler olduğu gibi Sow'un daha önceki pozisyonuna da net penaltı diyenler fazla.

Sayfa 11 / 13 İlkİlk ... 910111213 SonSon

Mesaj Yetkileri