Var mı kardeşim. Tamam saygısızlık etmek istemem ama objektif olarak bak yok yani. Attıgınız gollerin çoğu zaten duran top devamı da kontratak. Takımın ne oynadıgı belli değil 2 pası çoğu zaman bir araya getiremiyorlar ama koşu kalitesi ve fiziki güç ile rakiplerine üstünlük saglıyorlar, dün akşam da böyle bir maç seyrettik tamı tamına yani. hea izlemesi zevkli mi kesinlikle. Turkiye liginin izlemesi en zevkli takımı tartışmasız. Ama oyuncu kalitesi ve sistem adına hiç bir şey yok. Fernandes hariç.
Senin bu söylediğinden yola çıkarsak sana göre sistem maç başına %55-60 topa sahip olmak , tüm gollerini müthiş organizasyonlarla atmak vs vs. Kontratak veya duran top bir takımın sistemi veyahut sisteminin büyük bir bölümünü kapsayan parçaları olamaz mı ? Olabilir.
Sistem kısmını hallettiğimi düşünüyorum. Fernandes hariç oyuncu kalitesi adına da HİÇ BİRŞEY yok demişsin abicim. Semih'in yanına Tomas Sivok olsa kaç taneniz yok ben istemem diyecek ? Eboue ile arasında atla deve olmayan Hilbert'i beğenmeyenlerin sayısı bir elin parmaklarını geçecek mi ? Veya Almeida gibi bir forvet ?
Tamam eleştirmek en doğal hakkı herkesin ama vur deyince öldürmeyin abi Beşiktaş'tan bahsediyoruz. Size göre sistem sıfır , Fernandes dışında oyuncu kalitesi sıfır. Oldu olacak kepenkleri indirip gidelim.
Öncelikle dediğin gibi kişisel görüş tamamen doğru diye bir kural yok;
Bana göre sistem sahada neler olup bittiğinin farkında olunmasıdır.
Kontratak futbolu sadece hucum futbolu değil ki harika bir alan savunması gerektiren bir iş. Bjk iyi bir kontratak takımı mı sence ? Ya da iyi bir set hucumu takımı mı ? Bence hayır. Belirli bir sistemi olmayan mücadele gücüne dayalı futbol oynayan bir takım. Ama tabi bu benim görüşüm sadece.
Dediğin gibi kişisel görüşüm bu benim ancak sene başı siz de bu kadroyu görünce buralarda olabileceğinizi düşünemiyordunuz genel olarak. Dogruya dogru. Açıkcası ben Gs'ın hocası olsam Besiktas'tan bedava oyuncu alacaksın deseler alacağım tek oyuncu Fernandes olurdu.